- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mandrake833 #2159 üzenetére
Biztos vannak MS-only helyek is, foleg ott, ahol csak bohockodni kell
Szerverek teren a Linuxnak hatarozottan eros pozicioi vannak, de egyebkent Bp-n is rengeteg nagy cegnel futnak linuxos szerverek. Amikor en nagycegnek dolgoztam, mint programozo, akkor a het evbol kb ket-haromban fejlesztettem legalabb reszben windowsra (tipikusan desktop applicationoket, bar volt szerveren futo cucc is), a tobbi az unixos meg linuxos munka volt. A szerverek java resze szinten Linux v vmi egyeb unix volt, a levelezes az mondjuk mokasan mukodott: bejott a level, a linuxos szerverek megcsinaltak a spam- meg a virusszurest, aztan mehetett a windowsos Exchange-re
Mondjuk neha en is hallottam olyan velemenyeket, mint amit te is, de azok tipikusan olyanoktol jottek, akik azert tul sokat nem tudtak a Linuxrol.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Tőzsde és gazdaság
- BlitzWolf termékek topicja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest