- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy friss telepítésű Ubuntu. Feltettem rá az openssh-t. Működik is, semmi gond nincs vele, viszont ha klienssel belépek, akkor a magyar ékezetes betűk helyett krix-karxok jelennek meg. Kerestem beállítást a /etc/ssh/sshd_config, /etc/ssh/ssh_config fájlokban, de sehol nem találtam arra hivatkozást, hogy milyen karakterkódolás legyen.
Tudtok ebben segíteni?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Samsung Gear S3 - második kör
- OLED monitor topic
- Gitáros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest