Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Most raktam fel egy rendszert Gonme 3.12-vel, és nem várt falakba ütköztem.

Van két winyóm, sok adattal. Egyiken az adatok egy jóval korábbi verziója van, és ré szeretném másolni a régire az újat úgy, hogy a létező fájlokat ne írja felül, hanem hagyja ki.
Ez Win és KDE alatt a "skip all" funkcióval műxik is, de gnome alatt se a beépített file kezelő, se a Gnome commander nem csinálja azt, amit én akarok. Leáll amint meglátja hogy a fő mappa már létezik, nem néz bele.Ezen lehet állítani a Gnome-ban, vagy tudtok olyan progiról, amivel ez megoldható?
Mindenképpen akarok valami könyvtár szinkronizáló progit, de erre elég lenne egy egyszerű másolást megvalósító progi is.
Mit tanácsoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest