Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Infernohun
tag
HELP !
Sziasztok !
A meló helyemen olyan problémába ütköztem hogy nektek lehet egyszerű dolog lesz.
Nekem van egy irodai gépem egy HP DC 7900 fekvő házas gép (dupla magos e8400 proci, 3 giga ram stb..),és ezen a gépen egy Linux ubuntu van,egy régebbi fajta nem a legfrissebb valami 11.xxx? Gondoltam veszek bele titokba egy vga-t,vettem is egy 6450 ati radeont kártyát. A mai nap folyamán meg is jött,és én rögvest be is szereltem és gyorsan hdmi kábelen keresztül le is csekkoltam a dolgot hogy működik-e,minden tökéletes volt van kép ! Öröltem is mint majom a farkának,mondom akkor át kötöm sima vga-ra hogy a rendszergazdánknak ne tűnjön fel a hdmi kábel,be bootol minden van kép,de hang nem nézem a hang beállításokat(régen ott volt az alaplapi hangkártya ikonja ) nem ismeri fel az alaplapi hangkártyát csak a hdmi kimenetet a kártyán..eeh mondom mi van ?
Gyorsan vissza kötöttem a hdmi-t van hang,de igen ám a filmeknél a lejátszóba nincs kép !A vlc playernél(újra tettem akkor se volt kép) se...
Hogy tudnám vissza varázsolni az alaplapi hang kártya kimenetet,hogy választani lehessen melyiket használja,és hogy lehetne a video lejátszóba a filmeknek képet csalni újra? Előre is bocsánatot kérek hogy ilyen hosszúra sikeredet a segítség kérésem írása.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Peugeot, Citroën topik
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Subaru topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Gyorsan vissza kötöttem a hdmi-t van hang,de igen ám a filmeknél a lejátszóba nincs kép !A vlc playernél(újra tettem akkor se volt kép) se...