Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Én a Nod32-t használtam Linux alatt, amíg szükségét éreztem. Teszi a dolgát és Windows alatt is azt használtam körülbelül 8 évig, Norton után. A Windowst egyetlen egy alkalommal nem kellett újratelepítenem, a gyári rendszer üzemelt addig, amíg ki nem mondtam a halálos ítéletét. Öt évig szolgált kissebb-nagyobb... jah, nagyobb nem volt, hibákkal... aztán a Vista nyista és jött a Windows 7 majd másfél évre rá újra Linux. És most status quo... Szóval, Nod32-re szavazok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest