- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hogyan lehet megoldani, hogy olyan steams játékok is elinduljanak pl. Arch alapú disztrón, amik csak a Debian / Ubuntu vonalon létező libeket használnak?
Két konkrét eset:
Game dev tycoon szeretné használni a libgconf2 -t, ami valamilyen adatbázis cucc, nem csak Gnome2 alá.
Star conflict meg szeretné használni a libudev.so.0 -t, ez meg mintha valami őskövület cucc lenne.Forrást nem találtam egyik csomagra sem, nem tudom honnan kerülnek be Debian vonalon ezek a cuccok, de valamilyen forrásnak lennie kell valahol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest