Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
N0zer0
üzenetére
Közben még mindig ezzel a titkosított partíció felcsatolásával szenvedek. Csináltam /etc/crypttab fájlt leírás alapján, meg betettem a titkosított partíció elérhetőségét az /etc/fstab-ba, de nem jó neki, (S)kip-elni kell bootkor.
A meglepő az, hogy valami csoda folytán /media/felhasználónevem/titkosított_partíció_km_hosszú_UUID formában mégis automatikusan felcsatolja és a felhasználó is el tudja érni adminjogok nélkül, de én szeretném kicsit emberbarátabb néven felcsatoltatni. Pedig nincs is ilyen bejegyzés egyik *tab fájlban sem, mégis felcsatolja. Fene sem érti ezt, hogy hogyan kéne normálisan helyrekalapálni.
Pedig a titkosítás jó, működik, használható a partíció. Egész kellemesen csalódtam benne. Sose csináltam előtte ilyet, és féltem, hogy vissza fogja fogni ezt a gyenge gépet, de alig 1-2MB-tal lett csak kevesebb az átviteli érték, a CPU terhelése talán 3%-kal ha növekedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android játékok topikja
- Tesla topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Bittorrent topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest