Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
Újabb gondom akadt a Xubuntuval. A 14.04-gyel. Próbáltam átállítani az alap betűtípust és betűméretet. És mikor leokéztam, becsukódott a programablak. Azóta a beállításokat nem tudom előcsalni. Hiába kattintok rá nem történik semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- World of Tanks - MMO
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Spórolós topik
- Vírusirtó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.10.)
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi