- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
human123
csendes tag
Sziasztok!
Az elmúlt hetekben a manjaro linuxal baratkoztam, de annyira nem jött be. Most ideiglenesen vagy végleg, még nem tudom, de szeretnék visszatérni Windowsra. 2 db 1 tb-s vinyo van a gepemben és egy 30gb-s ssd. Az ssd-n volt a linux, az egyik vinyon pedig egy 80 gigás partición egy win7. Mikor ujra raktam a windowst, az ssd-rol töröltem minden linux által létrehozott particiót, es leformaztam. Aztan leformaztam a 80 gigás particiót is, tehát semmilyen rendszer nem volt a gépen. Aztan a win telepítés közben, az első restart után beállítottam hogy mostmár az ssd-rol bootoljon. Aztan valamiert a grub akarna indulni de kiírja hogy ismeretlen fájlrendszer es csak a grub rescue jön be. Próbáltam mar parancssorból a fixmbr es a fixboot parancsokat de semmi. Hogy tudnám megoldani ezt a problémát? Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Renault, Dacia topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MotoGP & WSBK
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest