- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
human123
csendes tag
Sziasztok!
Az elmúlt hetekben a manjaro linuxal baratkoztam, de annyira nem jött be. Most ideiglenesen vagy végleg, még nem tudom, de szeretnék visszatérni Windowsra. 2 db 1 tb-s vinyo van a gepemben és egy 30gb-s ssd. Az ssd-n volt a linux, az egyik vinyon pedig egy 80 gigás partición egy win7. Mikor ujra raktam a windowst, az ssd-rol töröltem minden linux által létrehozott particiót, es leformaztam. Aztan leformaztam a 80 gigás particiót is, tehát semmilyen rendszer nem volt a gépen. Aztan a win telepítés közben, az első restart után beállítottam hogy mostmár az ssd-rol bootoljon. Aztan valamiert a grub akarna indulni de kiírja hogy ismeretlen fájlrendszer es csak a grub rescue jön be. Próbáltam mar parancssorból a fixmbr es a fixboot parancsokat de semmi. Hogy tudnám megoldani ezt a problémát? Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest