Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Vakegérke #17913 üzenetére
Ezek közül bármelyiket, csak az Ubuntut ne, mivel nem túl stabil, bugos, kerülendő. Rengeteg disztró van, ne az ubuntuval szenvedj. A felsoroltak közül egyedül a Mint-et nem próbáltam, de játékra igazából egyiket sem
Ha lehetséges az ubuntu alapú disztrókat is kerülni kell, mivel az nem egy jó alap... de a szerintem a Mint-tel nem lesz problémád, jelenleg toronymagasan az a legnépszerűbb csilli-villi disztró, így fórumban is sokat tudsz olvasni, akár ubuntuéban is megtalálhatod a választ, de van topikja is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest