Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pitterix: Gyógytorna
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
felraktam a nagygépemre újra egy linux mintet és egy ati radeon hd5770 kártya van benne. Persze a szokásos fogadott install után, a jó öreg 1024*768-as felbontás, a monitorom 1280*1024-e nem is választható. Hát bementem a driver állítgatós felületre, és kiválasztottam az fglrx-et (mert bizony fullos 3d gyorsítás is kéne). Az újraindítás után egy gyönyörű "out of range"-el fogadott a monitor, miután a boot végigment. Aztán paranccsorból próbáltam aticonfig --initial-t, ami létrehozott egy xorg.conf-ot persze felbontás információk nélkül, így továbbra is maradt az out of range.
Modeline-t próbáltam a xorg.conf-hoz adni, de semmi eredmény.
Mit lehet tenni? (vajon ezek az állandó felbontás, képernyőmód problémák meg fognak szűnni a xorg leváltásával?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Arc Raiders
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- One mobilszolgáltatások
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest