- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
felraktam a nagygépemre újra egy linux mintet és egy ati radeon hd5770 kártya van benne. Persze a szokásos fogadott install után, a jó öreg 1024*768-as felbontás, a monitorom 1280*1024-e nem is választható. Hát bementem a driver állítgatós felületre, és kiválasztottam az fglrx-et (mert bizony fullos 3d gyorsítás is kéne). Az újraindítás után egy gyönyörű "out of range"-el fogadott a monitor, miután a boot végigment. Aztán paranccsorból próbáltam aticonfig --initial-t, ami létrehozott egy xorg.conf-ot persze felbontás információk nélkül, így továbbra is maradt az out of range.
Modeline-t próbáltam a xorg.conf-hoz adni, de semmi eredmény.
Mit lehet tenni? (vajon ezek az állandó felbontás, képernyőmód problémák meg fognak szűnni a xorg leváltásával?)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest