Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0dl
addikt
Egy kis segítségre lenne szükségem (opensuse)
Az alaplapi hangkártyám (889a alapú) tud 7.1-et. Ezt szeretném úgy használni, hogy 5.1 analóg kimenet, és az előlapi kivezetés pedig egy külön 2.0-ás kártyaként működjön. Ez utóbbiba van dugva a füles ( voip stb).
Az 5.1 az megy alap telepítésből ( miután alsamixerben kikapcsoltam, hogy elnémitsa ha az előlapi be van dugva), de a füles nincs elkülönülve, azon minden szól.Ez windows-on simán megy, de itt nem találom merre induljak. ALSA-hoz nem találok megfelelő doksit, ami le is írná mit jelentenek az .asoundrc-ben lévő dolgok ( bind ttable stb.) Illetve a pulseaudio is bekavar, nem tudom ezt melyik szinten egyszerűbb megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest