Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pár hete kérdeztem, hogy miért van gond a flash lejátszással régebbi gépen.
No tegnap meglátogattam egy ismerőst, még a Chrom 18 idején lett felrakva a Chakra neki, azóta csak használták. Viszont mivel a 21-es Chromera frissítés után nem volt többé flash lejátszás, meg a Chakra fejlesztői megszüntették az x86 ágat, így felraktam a gépre egy Manjaro-t.
Pikk-pakk, a gép szinte repül, de persze flash nem megy. Kis fejvakarás után rájöttem, hogy SSE2 kell az aktuális flashpluginnek, a proci meg csak SSE1-et tud, mert AthlonXP.
A megoldás az volt, hogy vissza kellett tenni a 10. valahányas flashplugint ami letölthető az Adobe oldaláról a mozillás plugin mappába, innentől biztonsági figyelmeztetés mellett, de van flash.Hang persze alapból nem volt, de azt a pulseaudio és pulseaudio-alsa csomagok telepítése megoldotta.
No, hátha valakinek segít majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Videós, mozgóképes topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- 3D nyomtatás
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- E-roller topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi