- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nnnna.
Mókoltam a diskless Linuxomat, a DNS problémát sikerült megoldani (összeszedett valami elég nagy tehénséget DNS címnek), de a mezei userekkel még mindig nem lehet bejelentkezni, ugyanaz az "unable to cd to /home/akári"
Csináltam másik exportot a /nfsroot/home-nak, úgy nem megy
Csináltam exportot úgy is, hogy a nfsroot-on kívül hoztam létre egy könyvtárat a szerveren, és azt mappeli a kliens /home-nak, de úgy sem.
Miiiafranclehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Powerbank topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- OLED monitor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest