- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #15021 üzenetére
Ez így a home-ban kilistázta a dolgaimat, ott vannak ékezetes dolgok, jól jelennek meg. Hozzáteszem, minden más ékezetes állomány jól jelenik (és jelent) meg, csak az az egy nem, amit emailben kaptam.
A feketelistát meg arra értettem, hogy az /etc/localgen fájlban az UTF8 és a 81.. valami nem volt feketelistázva, csak a többi nyelv.
rt06: Az aktuális AMD driver amit pár napja rakott fel a rendszer, az valami iszonyat bugos, így sajnos rákényszerültem egy restartra, mert egy kb. 640*480-as területen kívül a kép átment kockás abroszterítőbe mindenféle színárnyalattal, csak mert itt hagytam pár percre a gépet és az energiagazdálkodás lelőtte a kimenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest