- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
sziasztok,
ubuntu alá szeretnék magyar firefoxot telepíteni, de nem tudom hogyan kell. a mozilla oldaláról már leszedtem a megfelelő tgz-t, csak nem tudom hová kell kitömöríteni. egyelőre a /tmp-be tettem, hogy lássam mi van benne. kerestem a gépen firefox mappákat és hármat is találtam:
/etc/firefox
/usr/lib/firefox
/usr/share/firefox
melyiket kell felülírni, hogy a jelenlegi angol verziót kicserélhessem egy magyarra? vagy ezt nem ilyen morbid módszerekkel szokás megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videó stream letöltése
- Trollok komolyan
- Windows 11
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest