- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hero's
csendes tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Köszönöm
Lilot futtatni
Még csak pár napja vanfent
És internetezek Firefox-val
De nem kell vírusírtó Linuxra vagy Spy?Mert valahol olvastam röviden egy linux vírusról 2002-ben.Most jelenleg Mandrake van-Limited edition 2005
Tudnátok mondani progikat rá.Néztem Wine-t,de nem mindig jó azt olvastam,játékokat stb.És miért furcsa a szöveg a Linux alatt.Mozillával(linux)más a szöveg mint a windows-al?
Köszönöm a választ és elnézést a lémer kérdésekért
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kés topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lilot futtatni
Még csak pár napja vanfent
És internetezek Firefox-val
De nem kell vírusírtó Linuxra vagy Spy?Mert valahol olvastam röviden egy linux vírusról 2002-ben.Most jelenleg Mandrake van-Limited edition 2005
Tudnátok mondani progikat rá.Néztem Wine-t,de nem mindig jó azt olvastam,játékokat stb.És miért furcsa a szöveg a Linux alatt.Mozillával(linux)más a szöveg mint a windows-al?