Új hozzászólás Aktív témák

• rokefeller

senior tag

válasz Noddy #1068 üzenetére

hát szerintem ez elég felemás, hogy mennyire van értelme, mert ha a torrentről leömlő filmeket akarod alatta nézni, meg kettévágni hogy kimenjen svcd-re, akkor végülis már a jogtiszta oprendszer nem kritérium, innentőől kezdve meg a win is jó; ha komolyan akarsz filmet vágni, akkor meg szerintem abba ütközöl, hogy a szoftver ami neked kell, kereskedelmi, ötször annyi mint a win, ergó ha megveszed, akkor már az is befér mellé a kosárba;ugyenez a zeneszerkesztés, ha profi cucc kell, linuxos verzió valszeg nincs... ha viszont az a helyzet, hogy élvezed hogy a rendszer nem lopott, nem kell a mindenféle trójaival szarozni, meg akarod nyesni a saját ballagási videóid, és begrabbeled a cd-id, megnézed a képeket amiket csináltál, stb. akkor ponjó, csak meg kell szokni... ja és ebben az esetben az 5.1 -el úgy leszel mint én, hogy csak fölösleges lukak a gép hátulján, amibe részegen a sötétben háttal a tarkód mögött nem tudod bedugni a fülest, mert mindíg rosszba találsz :), viszont ha tökös vagy, simán írhatsz 5.1-es drivert, meg keverőt :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés