- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hennet
aktív tag
Sziasztok!
Sikerult tropara vagnom a win7 rendsyeremet es csak linuxon keresztul tudtam helzrehoyni.
En visyont hozza vagyok szokva a winhez es szeretem is nagyon. A linuxhoz akkora tusko vagyok, hogy az elefant pofara esik benne, mint latjatok meg a billentyuzetemet se tudtam rajta atallitani.
Szeretnek torrent klienst letolteni, hogy le tudjak szedni vele egy win7-t (ejnye/bejnye)
Ehhez kernem a Ti segitsegeteket, gondolom leirtatok mar, de nincs nagyon idom vegigolasgatni 10k hsz-t, ha mast nem, de linkeljetek vmi segitseget kerem.
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Macska topik
- További aktív témák...
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest