Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hennet
aktív tag
Sziasztok!
Sikerult tropara vagnom a win7 rendsyeremet es csak linuxon keresztul tudtam helzrehoyni.
En visyont hozza vagyok szokva a winhez es szeretem is nagyon. A linuxhoz akkora tusko vagyok, hogy az elefant pofara esik benne, mint latjatok meg a billentyuzetemet se tudtam rajta atallitani.
Szeretnek torrent klienst letolteni, hogy le tudjak szedni vele egy win7-t (ejnye/bejnye)
Ehhez kernem a Ti segitsegeteket, gondolom leirtatok mar, de nincs nagyon idom vegigolasgatni 10k hsz-t, ha mast nem, de linkeljetek vmi segitseget kerem.
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs