- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hennet
aktív tag
Behisztiztem, letöltöttem az Ubuntu 10.10-t, egy infós barátom ajánlásával, nagyon tetszik, csak konfigurálgatásra szorul még, esetleg várok pár segítséget, hogy mit hogy kezdjek el.
Driverek kellenének
milyen progikat ajánlotok? -
Hennet
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #10670 üzenetére
itt a kep, a sugoban nem nagyon talaltam semmit
megprobalom azt a megoldast, amit mutatott blueeye
eddig olyan winem volt, amit ugyan nem vettem, de a rendszer legalisnak vette
penyem meg nincsnagyon venni OS-t
esetleg valaki nem tudja mennyiert orvosolnak egy megrepedt monitort, vagy mennyert tom elpasszolni az ilyen laptopomat? Asus K50IJ -
Hennet
aktív tag
Sziasztok!
Sikerult tropara vagnom a win7 rendsyeremet es csak linuxon keresztul tudtam helzrehoyni.
En visyont hozza vagyok szokva a winhez es szeretem is nagyon. A linuxhoz akkora tusko vagyok, hogy az elefant pofara esik benne, mint latjatok meg a billentyuzetemet se tudtam rajta atallitani.
Szeretnek torrent klienst letolteni, hogy le tudjak szedni vele egy win7-t (ejnye/bejnye)
Ehhez kernem a Ti segitsegeteket, gondolom leirtatok mar, de nincs nagyon idom vegigolasgatni 10k hsz-t, ha mast nem, de linkeljetek vmi segitseget kerem.
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest