Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
Ne is mondd! Folyamatosan elkapcsoltam, mert már nem bírtam idegekkel! Erre a nejem berontott, hogy nem nézem a meccset? Én meg majdnem bepüréztem!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
mephi666
nagyúr
ederson milyen szép gólpasszt adott a végén bíztam ma nagyon a united-ben
chelsea meccset nem nézte ma senki? lampardék szépet gáláztak
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Enzolord
addikt
Itt gondolkoztam , hogy jött ki neked a 13 év , mikor 3 éve igazol el kb!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
mephi666
nagyúr
na közben vezet a united: kapus szemszögből rohadt g*ci volt az a lövés...pattanásból nagyon erősen és meredeken ment a hosszúba...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Peterhappy
őstag
Mintha azt hallottam volna, Hajdúbének volt valami súlyosabb betegsége (vagy agyvérzése?) vagy valami ilyesmi. És azóta árnyéka önmagának, de lehet hogy (remélem) rosszul tudom.
Én nagyon szerettem régen, nagyon felkészült, alapos riporter volt, de manapság már csak önmaga paródiája legtöbbször. És a baj, hogy talán még így is átlagon felüli a magyar mezőnyben...
#131462) DeathAdder: Mekkora paraszt Nagyon nem bírom a pasast, de ezen rendesen felnyerítettem.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
sok ez a fél óra: most kellene időt kérni, mint kézilabdában és rúgni cserébe 3at
ui: lovren menjen már a 'csába
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Szólj, ha lehet potyázni, és megyek én is!
-
DeathAdder
veterán
Végre egy izgalmas meccs
Lesz amikor ez fordítva fog elsülni. Bár ez a "minden összejön" ma is olyan volt, mint amikor Milik lábában maradt a 90. percben az egyenlítés: a létező összes helyzetet kihagyta a hazai csapat, aztán a Napoli a semmiből egyenlíthetett volna mikor a 90. percben a mérkőzésen először helyzetbe kerültek, és nem a pool volt balfasz hogy nem húzott el több góllal, hanem hogy a Napoli, hogy azt az egyetlen egyet nem lőtte be, ami adódott
WHU azért a mait erősen kimaxolta, szereztek két gólt, a harmadik kaput talált lövésük viszont már nem ment be, hátul meg nem bírták azt az erős nyomást. Csak nem egy Atletico Madrid szintű hibátlan busz ez a WHU a végére jól el is fáradtak
-
Viszlát
addikt
Jól "időzítettek", ilyen szezon nem nagyon lesz még egy (remélem). A City jóllakott és bukdácsol, MU, Chelsea, Arsenal, Tottenham edzőváltóskodik meg építkezik (és félig romokban), ők meg most nagyon egyben vannak, beért többévnyi munkának a gyümölcse, szóval tényleg szerencsésen alakul számukra minden. Azért remélem megfogja őket valaki, mer' aztán őket ismerve hallgathatjuk egy életen át, hogy mecsoda rekordot sikerült nekik felállítani.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
LyonnaisFan1
őstag
Jo kis meccs volt.
A kalapacsosok a hajraban mar mindegy, mindegy alapon mentek, es volt is sanszuk.
Vegul hazai gyozelem, es maradt a veretlenseguk.
Mellesleg 1.83-ert fogtam a poolt elobeAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Viszlát
addikt
Azért az jó lenne, ha ez továbbra is a teljesítménytől, eredményektől függene, szvsz. Például mi értelme lenne annak, hogy hőn szeretett csapatodat mesterségesen felnyomnák az NB1-be, ahol átgázolna rajtuk a mezőny nagy része, de legalább sokan látták?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
mephi666
nagyúr
volt néhány évig, nem végeztek az élen, de a középmezőnyben elvoltak meg 1 magyar kupa is összejött... szivics idejében jó kis támadófocit játszottak... még az európa ligát is megjárták... aztán licenc hiányában megye1
-
mephi666
nagyúr
itt kecskeméten is megvolt feljutáskor (kb 12éve) a párezres fix nézőszám és a hangulat még saját képet is találtam abból az időből... (kicsi a "stadion" egyébként, kétoldalt lelátóval... ez volt a szemközti oldal, ahol azért akadtak szabad helyek, viszont a másik oldal általában tömve volt... ott voltak a páholyok is: volt meccs, amit onnan élvezhettem )
az meg durva, hogy többek közt mtk, vasas, eto az nb2-ben bohóckodik, amikor ezeknek azért van neve/múltja és alapembereket adtak sokáig a válogatottba is
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
ja, de ezek nevenincs csapatok az olasz 1. osztályhoz képest
...egyébként meg tényleg katasztrófa, hogy nb1-es meccseken kisebb a nézettség, mint megye2 meccseken közben meg 1-1 ilyen kacsalábon forgó stadion felhúzásából évtizedekig lehetne finanszírozni az összes megyei csapat költségvetését
-
mephi666
nagyúr
ja, roma meccsbe belenéztem... írják itt, hogy több bajnoki meccset is elhalasztottak a vírus miatt... roma meccsen is elég foghíjas volt a lelátó, szerintem pont náluk nem kéne ilyen óvintézkedéseket hozni, mert kisebb a népsűrűség egy meccsen, mint pl a helyi tescoban a vírustól való pánik miatt
-
Enzolord
addikt
Egy hülye kérdés. Mikor, és hova írtad, hogy Digi 3?
-
Enzolord
addikt
Hol nézed a meccset? Adta valami?
-
Enzolord
addikt
Már nem is tudom, minek drukkoljak. Ha indulunk a BLben, OGS marad. Viszont bárki bármit mond, nem alkalmas vezetni a Unitedet. Ide a legjobb edző kell , vagy aki már bizonyított
-
Enzolord
addikt
Ez a kizárás azt jelenti, hogy az ötödik is indul a BLben, vagy , hogy az első négy, kivéve a City?
-
Enzolord
addikt
Most pedig megy ismétlésről. Aki lemaradt volna esetleg, most tudja pótolni..
-
itouchfan
senior tag
Mondjuk színészkedés ide vagy oda, a bírónak az arcába kiabálást, illetve a bíró megérintését reklamálás közben mindig sárga lappal jutalmazzák és az teljesen rendben van.
Könyves esete sztem adható piros, Böde valóban inkább sárgás de nem kell ezeket a mozdulatokat megtenni és a bíró arcába kiabálni és akkor nincs ez sem...„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Enzolord
addikt
Gusztustalan Orbán FC. Igazi akadémia. Tél magyar tehetségekkel. Bödének meg kellett volna taposni a patkányt, akkor fetrenghet..
-
mephi666
nagyúr
böde hagymát evett meccs előtt és rálehelt? ...ez azért tényleg kritikán aluli játékvezetés... én simán osztanám meccsek után a több meccses eltiltásokat színészkedésért... többek között ezért is szeretem az angol focit, mert ott nem sok színészt látni: olasz/spanyol meccsekre sokszor bealudtam, ha percekig állt a játék fetrengés miatt...
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Viszlát
addikt
-
DeathAdder
veterán
Elképesztő mennyire egyben vannak, tényleg unalmas már, még nekem is, múltkor meccs közben felporszívóztam, ilyet sem csináltam még soha korábban
Majd az Atletico megállítja őket, Simeone stílusa úgysem fekszik a csapatnak. Meg valamiért nem is fájna ha ők lennének akik megállítanak
Ezt a Sotont meg ilyen profin lecsapni... az első félidőben alig engedtek passzt, pedig a poolnak a második legjobb az OPPDA-ja a sziti után egész európában, mégsem tudták kipasszolni a Soton presszingjét, nagyon szépen összeszedte őket Hasenhüttl. Utána a hazaiak szokás szerint iszonyúan megnyomták a második félidő elejét, és vége is lett a dalnak.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
King Eric a legnagyobb király!!
Azt hiszem, az önéletrajzi könyvében olvastam, hogy volt egy ifi meccs, ahol az ellenfél játékosai megvárták meccs után, 5en kerültek kórházba, köztük Cantona is, össze kellett varni a bütykeit..[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szerettem ezeket a fellegvárakat, de sajnos ez egy ilyen világ, csak a múltja miatt nem lesz valamely város embéegyes! Sajnos jó megoldás nincs, mert így is elég adóforint megy el ezekre
A cél látszik, két csapatot jó felfújtak, a többi meg elvegetál valahogy. A többi között még azért van 1-2 "sötét ló"...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Peterhappy
őstag
"Mint pl. Győr, Nyíregyháza, Békéscsaba, Vasas, Szeged, Szolnok, meg persze a NagyHALI. "
Nem láttam, mit írtál, de egész jól sikerült az átfedés
Mondjuk a Vasassal megmosolyogtattál@forceberg: A Fradinál az alapfizu kisebb és a teljesítmény alapján járó prémiumok a jelentősebbek. Rebrovnál ez hatványozottan igaz, neki jelentős prémium azzal a feltétellel járt, ha valamely csoportkört eléri a csapat (épp az ezért járó díjból).
-
sh4d0w
félisten
Nem kell a sok csapat, nincs annyi játékos, aki egy egyeneset bele tud rúgni a bogyóba. Ausztriában is 12 csapat van, horvátoknál talán 10 az első osztályban.
Így legalább koncentrálódnak valamelyest a fenti játékosok.
A nagyobb bajt ott érzem, hogy jó a fizetési sapka, csak hol húzzák meg a határt? Ha a Vidi-Fradi-Felcsút belefér, akkor csak adunk a szarnak egy pofont. Ha nem férnek bele, jogosan érezhetik magukat diszkriminálva plusz visszafejlődnek.
https://www.coreinfinity.tech
-
addikt
A MU-hoz visszatérve...
2013 nyara (SAF távozása) óta a mérleg.
Meglátjuk mit tud kezdeni Bruno Fernandes-el OGS.
Szerintem semmit, mert a keret úgy szar ahogy van. Nézem, de nem látom ,hogy mire ment el az a csekély 1,1 milliárd euró (-760m nettó).A Citynél legalább látszik ,hogy mire lett elköltve a lé.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Enzolord
addikt
A sebességével oda befér. És így marad ereje beadni rendesen a labdát!
Mi pedig egy olyan taktikát követünk, amit én meg nem láttam. Rövid a pad, nosza, engedjünk el még embereket. Alexist még ez a gyökér Woodward meg akarja tartani jövőre, nem engedi el kölcsönbe. Hát ekkora egy pisztoléroszt. Elmehetne a Gázerékkel a sunyiba.Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
Enzolord
addikt
Ahogy az aláírásomon is látszik.... Ezt szeretném látni. Ha azt látom, hogy meghalnak a pályán, és úgy veszítenek, rendben. Úgy ki lehet kapni. De így? És utána a nyilatkozat. Én nem tudom, OGSnak írja valaki a beszédet? Vagy ez van a szerződésben, hogy ha kikap, akkor is minden fasza. Még parkban voltunk. Még az anyám csipája.. én hülye meg vadászom a streamet, meg nyolcvanhatezer reklámot lövik ki, hogy lássam a meccset. Inkább néztem a 70. Perctől a Rules Of Engagementet..
-
Viszlát
addikt
Közben visszatekertem az idő kerekét és találtam olyan szezont (2011-12) amikor 37 ponttal végeztünk a Pool előtt, úgyhogy ilyen ez: egyszer fent, egyszer lent. Azért remélem nem leszünk olyan sokáig lent mint amilyen sokáig fent voltunk.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Talpra lehet innen állni, ez a lényeg. Nézd meg a Pool-t, több mint egy évtizedig tartott a kínlódásuk, de csak sikerült most megint a csúcsra kerülni (bajnokságot meg már vagy 30 éve nem nyertek). Pedig aztán voltak náluk is olyan anomáliák az évek során...
(#129945) Peterhappy: mindig kimegy a fejemből, hogy Ágyús drukker vagy. Eskü nem ezért példálóztam Wengerrel, csak elgondolkodtam, hogy kinek voltak még ilyen irritáló nyilatkozatai folyamatosan és ő ugrott be elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én bírom Cavanit, de remélem nem jön.
Rashford, Martial, Greenwood, még ha ketten is kidőlnek közülük, akkor is van egy harmadik, aki tud középen játszani.
De ha jön egy "Lukaku pótlék", akkor Martial vagy padozni fog, vagy a szélre kényszerül, ahol szerintem nem olyan jó, pazarlás lenne.BTW szélsők, azokból sokkal rosszabb opciók vannak most, mint középcsatárokból, oda kéne inkább még valaki szvsz. Meg persze egy jó támadó középpályás.
-
Enzolord
addikt
Erről beszélek. Mikor Mou elment, és jött OGS, a lendület vitte a csapatot, felszabadultak, de ennyi. Azóta se koncepció, se állandó csapat, se fejlődés, se támadó football. Beállni védekezni, átadjuk a területet, és abból próbálunk kontrázni, mint egy kicseszett b ligás csapat. És szerintük ez rendben van. Mintha lenne egy F1-es Ferrari, és a Formula-E-ben indítanád, és mondogatnád, milyen gazda gyerek vagy, hogy időnként megvetés őket, vagy lépést tartasz velük..
-
Enzolord
addikt
De magas labda volt.. 😁😁
Néha ki is töltöd magad onnan?? 😁😁Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
Én se bánnám. Sőt. De továbbra is egy teljes strukturális átépítésre lenne szükség felül..
Amúgy kitiltottak 7 napra az arcképes topickbol a kezes poén miatt. Valakinek nincs humora..[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
No offense De miért menne egy Sancho ma a MU-ba?
Presztízs, történelem, Old Trafford, jó lóvé. Oké. A mérleg másik serpenyőjében viszont ott van egy edző, aki alatt vagy fejlődsz, vagy inkább nem, a középszerű csapattársak, ott a pocsék időjárás, a hasonló minőségű játék és ott az EL, mint elérendő cél.Ott van Bruno Fernandes esete, gyönyörűséges. A MU egy halom bónuszt fizetne, ha a MU PL-t vagy BL-t nyer, avagy ha BF aranylabdás lesz. Körberöhögték őket, és tegyük hozzá, joggal.
Hamarabb lesz a Leicester ismét bajnok, mint a mai MU. -
Sickboy25
addikt
Nem most éli a virágkorát azért azt szögezzük le. Ha a United a jövő csapatát építené és vissza akarna kerülni a BL esélyesek közé, akkor nem Cavanival kell megtenni. Cavani jó lehet a padra 20-25 percre. A 4 évvel ezelőtti uruguayival kellett volna leszerződni.
Ezekkel a kiöregedett sztárokkal, már messzire nem lehet menni. Vannak fiatal jó játékosok (MBappe) amíg ilyen szintű játékosokat nem tudunk igazolni, addig itt nagy feltamadás nem lesz...
Középpálya is halott. Freddel, Pereriaval sehova nem jutunk, de még első 4-be sem. Ezek olyan Burnley, Watford szint. Minimum egy De Bruyne szint kell, a United régi dicsőségének a helyreállításához."Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Enzolord
addikt
Mindkét játékos nagy segítség lenne. A középpályánk egy nagy kalap kutyagumi. Plusz a csatarsorunk is most, hogy kiesett több hónapra Marcus. Védelem, hát, elmegy. De remélem, jön Poch. Még egy director of football. Amúgy rebesgették Rooneyt is, hogy visszatér kicsit csatarkodni.
-
venember83
nagyúr
"Konkrétan a PSG történetének gólkirályáról van szó, az eddig rúgott 198 góljával potom 42 góllal előzi Zlatan Ibrahimovicsot, 89 góllal Pedro Miguel Pauletát, és Kylian Mappénak se másfél év alatt fog összejönni a hátralevő 111 gól. Egy olyan emberről beszélünk, aki szó nélkül tűrt és tette a dolgát. Ha Ibrára vetült a fény, ő gürizett az árnyékban. Ha nem játszhatott csatárt, játszott jobbszélsőt. Ha beleszaladtak egy 'remontadába', ő másnap kiírta az öltöző falára szigetelőszalaggal, hogy “HUMILITÉ”, vagyis alázat. Lehetne ez a személyes credoja.
A palinak egy rossz lépése nem volt soha - vagyis de, összeveszett egyszer a vezetőségével, amiért hazautazott Uruguayba, hogy a zűrös családját meglátogassa (apja ittas állapotban elkövetett halálos közúti baleset okozása miatt börtönben ül, vagyis bocsánat, szabadságvesztését tölti). De amit a pályán adni lehetett, azt mindig megadta. Ezért is imádják Párizsban.
Két dolog azonban nem hagy nyugodni.
Cavani alázata, konfliktusmentes karrierje és csapatszemlélete lehet, hogy üdvözítő és nemes értékek, de mára ezek inkább a hátrányára váltak, mintsem előnyére. Amikor a nyakára hozták Ibrát, Neymart vagy épp Icardit, a kulccszó a türelem volt - ő igazodjon a PSG kerettervezéséhez, ne pedig fordítva. A türelem azonban sosem fizetődött ki."Szabó Christophe - Omlett du fromage
Nem fog megváltást hozni, de igencsak hasznos lehet. Főleg figyelembe véve a támadók életkorát és a csatárok sérülékenységét.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Itt gondolkoztam, hogy honnan tudod, hogy kiváló edző is vagyok. Azután rájöttem, hogy King Ericre gondolsz..
-
DeathAdder
veterán
hát.. az ő tekintetéből sem olvasom ki azt az érett gondolkodást, ami mostanában egy jó menedzser ismérve
Soha sem volt korreláció abban hogyha valaki a pályán annó istencsászár volt, az edzőként is ugyanazt tudta volna hozni
ld. Simeone v. Filippo Inzaghi.. utóbbi totál csőd, előbbi néhány éven belül a Juve edzője lesz, az egyik legnagyobb potenciállal bíró fiatal olasz edző.
-
Sickboy25
addikt
-
Peterhappy
őstag
En hoztam a formam. Egesz nap agyaltam, hogy menjek-e hokimeccsre (ott is berletes vagyok es jotekonysagi macidobalas is volt ma) vagy siessek haza a kezire, vegul az Elet megint megoldotta es beugroskent egy ket es haromnegyed oras szuloire mentem vegul
Le a kalappal a Fiuk elott, minden kepzeletet felulmulo, amit muvelnek!
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Én írtam korábban, hogy a bíráskodás miatt már nem nézem, de most valamiért, úgy az esélytelenek nyugalmával leültem elé, mondom a végén úgyis 1-2 góllal lecsúszunk.
25. perc táján -5, na itt azt mondtam, ha ebből nem faragunk félidőig, akkor elkapcsolok.
Aztán ugye közel kerültünk az egyenlítéshez, de üres kapura elkapkodták, mondom két kapaszkodót nem szokott dobni a sors.
De nem kapaszkodót dobott, hanem pl 44%-os védési hatékonyságú Mikler Rolit, és hogy megtalálták a fogást az ellenfél védekezésén.
Itt megbolondultam... ...és amikor kapust cseréltünk és megfogta a hetest, na azzzzz....
Óriási, le a kalappal, külön a bíró előtt is, mert nem akart belenyúlni.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Enzolord
addikt
Ma még a United behúzza a meccset remek játékkal, és tökéletes a nap. Sajnos nem láttam a meccset. Igaz, nem is szeretek nézni kézilabdát, mert gyorsan változik a helyzet, és az ideg szétvisz, hogy általában mi bukjuk el ezeket a meccseket.. de ez biztos csak az én defektem.
-
mephi666
nagyúr
nekem is, majdnem szétb@szott az ideg szét tudtam volna verni ott helyből a bíró fejét egy kiskanállal... mehettek volna simán 2-2-vel félidőre, bármi lehetett volna, erre a 2. félidőben még feljebb kellett jönniük, gólt nem tudtak szerezni és kaptak még 2-t... jó példa az a meccs arra, hogy balf@sz játékvezetői ítéletek milyen szinten tudják befolyásolni az eredményt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest