- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
47100 - 47001
68466 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-10-30 16:01 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Cs.
tag
Csak egy kis visszajelzés. Pár hónapja kérdezgettem itt a fórumon, hogy mit vegyek 30e körül ami élvezhető közepes szobaméretnél. Végül 32e-ért vettem egy Edifier R1280DB-t. Azért lett ez és nem az olcsóbb R1280T, mert kellett a bluetooth és az optika is jól jöhet majd később. Ha lett volna rajta HDMI ARC akkor király lett volna, de az nem ebben az árkategóriában játszik sajnos...
Nem vagyok valami audiophile, sőt, de a hangzása számomra is meglepő volt. Először csak füleltem, aztán rájöttem nem csak én hallok oda dolgokat, tényleg ott vannak azok. Néhány régebbi agyonhallgatott sláger (tudjátok, amelyiket már le tudjátok játszani a fejetekben annyit hallgattátok) teljesen másképp szól, olyan részletek vannak benne amik eddig nem voltak ott. Először zavart, aztán kezdtem elfogadni és felfogni, hogy talán ez mindig is ilyen volt, csak én nem hallottam. Érdekes élmény. A furcsa az, hogy fülhallgatóval is kezdtem hallani, de ott nem jön ki olyan jól. Például Metallica - No Leaf Clover számomra eddig is mestermű volt, de ezek után...
Egyértelmű, hogy egy dörgős 5.1 után nem "üt" akkorát, de szerintem nem is kell. Amikor kell, akkor ott van az a mély is, de nem nyom el semmit. Buli hangerőn már érződik a mélynyomó hiánya, de aki bulizni akar az ne ilyennel akarjon. Ettől függetlenül fel lehet költeni vele a tömbházat ha akarja az ember. Ja, zúgás semmi standby-ban, csak ha rárakom a fülem az elejére akkor hallani valami halk sistergést.
De legyen pár szó negatívumról is amik inkább a technikai felét érintik:
- 1,5 vagy 2 méteres a két hangfal közötti kábel amit adnak. Nekem nem volt elég, kb még 20 cm kellett volna, hogy oda tudjam tenni ahova szerettem volna. Így elég közel, 1 méterre kerültek egymástól, nem jön ki olyan jól a sztereó hangzás, de egyelőre ez van...
- A távirányító nem szabvány, tehát bármilyen okos és univerzális távirányítód is van, valószínű nem fogod tudni használni egyik Edifier hangfallal se. Pedig reménykedtem, hogy megúszom a két távirányítót...
- Optika kábel amit adnak 1 méter, ami édes kevés.
- Sajnos optikán nem lehet hangerőt állítani, szóval bluetooth-al van összekötve a TV-vel, aminek több hátránya is van. Első és legidegesítőbb, hogy 1-2 óra alatt kb fél másodpercet késik a hang. Tehát kimegy szinkronból, 2-3 óra filmezés után kezd az emberek szája nem a hanggal együtt járni. Második pedig, hogy minden TV indításnál újra kell csatlakozni, bár ez a TV "hibája" inkább. De legalább megoldja a hangkésés problémát...
- Bluetooth-on keresztül a hangerő állítás kb így jön ki eszköztől függetlenül (nem csak TV):
eszköz 5% -> hangfal 5%
eszköz 10% -> hangfal 20%
eszköz 15% -> hangfal 50%
eszköz 20% -> hangfal 70%
eszköz 25% -> hangfal 80%
eszköz 25%+ -> hangerő alig változik
- Ha nincs csatlakozva senki a bluetooth-ra, akkor gyakorlatilag bárki csatlakozhat rá. Tehát ha mondjuk standby-ba hagyom bluetooth módban és elmegyek otthonról, akkor a szomszéd tud csatlakozni simán és zenét rakni. Ez azért BIG NONO! Értem én, hogy könnyen megy így, de azért na, ez mégis csak durva "biztonsági rés". Még nem láttam olyan bluetooth hangfalat, ahol valamilyen szinten ne lett volna megoldva a "pairing mod". Itt nincs semmi ilyesmi, ha nincs csatlakozva senki, akkor lehet pair-elni...Összességében meg vagyok vele elégedve, a hangjába nem tudok belekötni. Technikai felén vannak hiányosságok, de együtt lehet vele élni. Köszönöm mindenkinek aki segített kiválasztani!
-
Bodz
nagyúr
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Bodz
nagyúr
-
Toncsi
aktív tag
-
dzsi23
addikt
-
Bodz
nagyúr
Elképzelhető, hogy 8" mellé már nem fog kelleni a láda. Reveal 802?
-
Bodz
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
-
KaiotEch
nagyúr
Így így, most PC-hez használom, később TV-hez(ezt nem írtam hozzá valóban). Úgy értem az egészet, hogy a mostanimat, ha egy kicsit megtolom hangerőbe(tuc tuc zene), akkor így is el tud fogyni az erő, és úgyis hamar megszokom, és még emelném. Most jó áron van az Edifier, és hogy azt vegyem, vagy menjek feljebb árban és nézzek mást, ami bestbuy?!
Az 5.1 meg ugye már térhangzásos, és talán "csal", és betölti a teret.
-
dzsi23
addikt
-
olymind1
senior tag
-
dzsi23
addikt
-
KaiotEch
nagyúr
Üdv. Kollégák segítséget kérnék. Ez az Edifier R2000DB egy kb mekkora m2-re lehet elég? Megadta magát a 15 éves Panasonic SA-AK300-as Hi-Fi-m és annak helyére keresnék mást(lehet, hogy az Edifier visszalépést lenne ehhez?). Mondjuk egy idő után az sem elég, és az asszem nagyobb hangfalak(de ugye itt nem feltétlen a fizikai nagyság számít[néhány cm különbségre célzok]) Bár lehet inkább 5.1-et kellene?

-
dzsi23
addikt
Azt hittem, egyértelműen jelképezte a véleményemet a kerámia szettes kép, amit linkeltem.
Ha 5.1-et szeretnél, megveheted valamelyik Tustot, drágábban biztos van Logitech is, amit ajnároznak, akik még nem hallottak normális hangfalat. Ha normális 5.1-et szeretnél, akkor szorozd meg a keretet 10-15-tel, de annyiért is inkább egy háromutas 2.0-t vennék. -
Dr. Gonzο
senior tag
-
nyozo
aktív tag
-
Kisnyikhaj
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy 5.1 hangrendszerem azt szeretném leváltani. Nézelődtem és kinéztem 2 db hagfal, esetleg van-e jobb kategórában, vagy érdemesebb még az rászánt összeghez hozzárakni és mást választani? 25m2 szobában használnám, főként, zenét(technot) hallgatnék rajta. Annyira nem vagyok otthon a témában, úgyhogy bármilyen építő jellegű javaslatot szívesen várok.
Klipsch-ben tetszik, hogy van bluetooth, ill. ahogy látom esetlegesen vagy magnat omega 300 mélyládám, ahogy néztem azt rá tudom kötni.
Yamaha-nak meg ahogy néztem van egy nagyobb testvére a 8", nem tudom megéri annyival többet, jelent-e annyit, erre meg nem tudom rákötni a mélyládát.
Esetleg gondolkozhatok más termékekben?!
Köszönöm szépen előre is.
-
dzsi23
addikt
-
nyozo
aktív tag
-
nyozo
aktív tag
Üdv! 5.1-es hangfal vásárlásán gondolkozom, 20k körül lehet normálisat kapni?
-
Rolley
csendes tag
-
neverless
tag
-
Bodz
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
-
neverless
tag
Sziasztok,
Az itteni összefoglalót (is) figyelembevéve kinéztem magamnak egy Modecom Eclipse 60-as hangfalat magamnak. Tudja valaki, ehhez milyen hosszú kábelek járnak? Főleg a 2 hangfalat összekötő kábel érdekelne. Kerestem neten, youtubon, manualban, itt a fórumban, de sehol semmi infót nem találtam. Ez a kábel cserélhető amúgy? Tudom ezt toldani, ha esetleg rövid? Egyáltalán milyen csatlakozót hazsnál az az összekötő kábel? Valami négyzetes elrendezésű, 4 pólosú csatlakozót látok a képeken.
-
olymind1
senior tag
Csak kicsit elcsábultam a
7044 ezer forintos leértékelt árától.
(#47072) Bodz
Jelenleg egy Creative Inspire T5900 zajong/puffog ideiglenesen
Innentől csak feljebb van. 
Igazából csak az érdekelt, hogy az (eredeti) áruk miatt egy szinten vannak-e hangilag, de ezek szerint felesleges volt reménykednem, mert akkor lehet elég lett volna az akciós Edifier is.

-
Bodz
nagyúr
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
olymind1
senior tag
-
Bodz
nagyúr
-
keménygödör
tag
-
tzsolesz
nagyúr
-
dopolgx
csendes tag
Kösz az infókat, meggyőztetek!
-
Bossp
addikt
Látom ezen nincs optikai csati az jelent bármi plusszt a jackhez képest? A lapomon van.

-
Ciccuka
veterán
-
Bossp
addikt
Edifier R1280T 2.0 Aktív hangfal. Erről vélemény? Emagnál most csak 23k.
-
tzsolesz
nagyúr
-
Degeczi
nagyúr
Abban az árkategóriában nem igazán.
Vagy legyen nagyon olcsó, de még ilyen célra elfogadható, ez az említett kis 160-as, vagy jóval följebb olyan, ami már tényleg nyugodtan ajánlható (a megcélzott kereted kb. kétszerese a Genius 1250). De a kettő között fölösleges a 160-as minőségével egyező minidobozok mellé semmire sem jó, "mélyládát" párosítani. -
Dr. Gonzο
senior tag
-
dopolgx
csendes tag
-
Sonja
nagyúr
-
dopolgx
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok max. 4-5k-ig ajánlani hangszórót, ami egy Sokol rádió minőségétől azért elfogadhatóbb? Asszonykámnak kéne, sürgősen... nem egy vájt fülű hölgy, zenéit fogja elhallgatni rajta és filmeket nézni, de azért nem a leghitványabb szart akarom még ennyi pénzért sem venni neki. Sosem hallgat túl hangosan zenét (ami nekem "közepes" hangerő, neki már hangos...). Kérlek olyanokat mondjatok, ami a PCX shopban jelenleg elérhető! Thx a segítséget.
-
zsizsef
senior tag
-
Bodz
nagyúr
-
JoeCockBill
senior tag
-
JoeCockBill
senior tag
túl van tolva, de nem az a gond. fun füles, kicsit v. de annyira azért nem. minden mást hallgatva teljesen jó
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Na igen, lehet inkább itt lesz a gond. A legjobb az lenne, ha átküldené a zenét amivel probléma van, vagy akár mindkét verziót (hangfal és füles master), s akkor megmondom mi van.

-
pulutodurumo
őstag
Milyen fülessel hallgatod vissza? Nem az a gond hogy abban van túltolva a basszus? Amin nem lennék meglepődve. Mellesleg az sem megy 45Hz alá, ha igen, akkor is több dB-lel halkabban. Inkább a felsőbasszus - 50-150 Hz - szokott kiemelt lenni konzumer fülhallgatók esetén. Lehet hogy itt a probléma, de csak találgatok, te csináltad.
-
keménygödör
tag
-
JoeCockBill
senior tag
Üdv néktek. Előre is elnézést, hosszú lesz. Szóval. Évekig minősíthetetlen minőségű 2.1 rendszert használtam zenélésre. Néhány hónappal ezelőtt vásároltam egy Alesis Elevate 5 MKII szetett. Imádom. Azóta nagyjából megtízszereződött az általam elkészített zenék száma (ami különösképp nagy öröm számomra, mivel ennek reményében rengeteg különböző hardvert -leginkább midi kontrollerek- vásároltam össze magamnak, amik azóta is érintetlenül pihennek a polcon.)
Viszont.
Mióta az új szettet használom, meggyűlik a bajom a mély hangokkal. Elkészítem a zenét, tök jó, aztán meghallgatom fülesben, és atttyaég mennyire sok a basszus. Ez nyilván azzal áll összefüggésben hogy az Elevate 5 MKII 45hz alatt elnémul.
Felmerült bennem, hogy le kéne cserélnem pl egy tannoy reveal 802-re, viszont kevés a hely. ennyire . Kb cipőskanállal be tudnám préselni a tannoy-t, de feltételezem nem volna túl optimális. Kézenfekvő lenne egy 2.1 rendszer, de ami megfizethető áron ajánlott itt a topikban egyik sem kapható. A fülesben belövöm a basszust végülis működik, de hosszútávon nem túl kényelmes. Van valami ötletetek a helyzet megoldására? (a költözzek nagyobb lakásba megoldás jelenleg nem játszik
) 100- max150ezer forint alatt szeretném megúszni, sajnos fotózom is, annyi pénz a világon nincs amennyi mind2 hobbira maradéktalanul elég lenne 
-
Rolley
csendes tag
Sziasztok!
1 évig egy ilyenünk volt,
https://www.klipsch.com/products/r-15pm-powered-monitors-refurbished
Imádtuk, de sajnos tönkrement az USB bemenet és nem tudták javítani. Mindezt több mint 2 hónap alatt találták ki, szóval nem vagyok elájulva a szerviz szolgáltatástól, ami a Klipsch-hez jár. Bele se merek gondolni, mi lett volna, ha ez a garanciaidő lejárta után történik. Mindenesetre visszajár a pénz (100k), és kellene valami más.
Ez a tipus kifutott, ez az utodja:
https://www.arukereso.hu/aktiv-hangfal-c4060/klipsch/r-51pm-p424255050/#Egyrészt plusz 40 ezer forintba kerül, másrészt a fentiek miatt nem ragaszkodnék a márkához.
TV mellett lenne a nappaliban, filmet néznénk vele néha, de a fő felhasználás az a komolyzene hallgatás. A feleségem hegedűművész, egyrészt meghallgatja a darabot, aztán pedig rájátszik párhuzamosan a zenével. A hegedű olyan 95dB-t tud, szóval fontos, hogy nagyobb hangerőn is tisztán szóljon. Mindezekkel együtt nem vagyunk audiofilek, csak szóljon jól, az a lényeg
Ami miatt szerettük:
- sok bemenet, usb, bluetooth, optika
- minden ment out of the box, minden kábelt adtak hozzá, kibontottam és lehetett használni.
- távirányító
- királyul szólt, kb mintha ott lettek volna a zenészek a szobában, a mély-magas arány is nagyon jól el volt találva.Anno ezt is meghallgattam a boltban:
https://www.arukereso.hu/aktiv-hangfal-c4060/klipsch/the-sixes-p357221637/
de ennek már tul domináns volt a mély tartománya, nem szoltak olyan szépen a magas hangok.Visszaolvasgattam kicsit, látom sokan stúdió hangfalakat használtok, de nekem valami kényelmes kellene. Ezért sem akarok hifit, mert nem akarok se kábelt, se erősítőt keresgélni meg cserélgetni, se időm se energiám nincs rá. A keret hasonló. Ha a szerviz nem lenne ilyen tróger rátenném a +40-et is, de így inkább nézelődök még egy kicsit. Fehér szín előnyben.
Nagyon köszi már azt is, ha elolvastad!
-
solfilo
veterán
Összefoglalóban van pár ajánlat, nézegessétek őket 25k-ig.
Edifier R980T pl bőven belefér a keretbe, anyámnak vettünk tv hangjának lecserélésére, neki és nekem is tetszik a hangja, igaz, másmilyen tartalmat hallgatunk rajta. Ez is érdekes lehet 23k-ért: Edifier R1280T
Ha kitolható a keret 31k körülig, Microlab Solo 6C-t sokan használnak megelégedéssel, s ez elég jó ár is érte szerintem .
-
samu2062
senior tag
-
dzsi23
addikt
Ehhez én fejhallgatót javaslok neki, hogy legalább más ne hallja.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wasdffafaaff
tag
helo
érdeklődnék hogy max 25 ezerért milyen hangfalat tudnátok ajánlani ilyen zenéhez [link]
haveromnak kéne és megkért hogy kérdezzek rá valami jó ár érték arányú hangfalra
-
elem67
csendes tag
-
Bossp
addikt
Igazából PC mellé kell egy kis játék/filmnézéshez. Zenét szinte csak edzés közben hallgatok. ez a régi 2.1 https://www.arukereso.hu/aktiv-hangfal-c4060/logitech/z323-2-1-p38546456/ hatalmas előre lépés volt az addigi Stereokhoz képest
de sajnos még értelmes 2.0-val nem volt dolgom, valahol meg kellene hallgatnom milyenek
Köszi amúgy mindent még nézelődöm úgy is lesz kérdésem nem sietem el
addig is 1 hangfal+mélyládával tolom 
-
dzsi23
addikt
-
Degeczi
nagyúr
-
Bossp
addikt
És 2.1 ből hol kezdődik a minőség? Esetleg ha a mély ládámat megtartanám és amellé menne egy új minőségi Stereo?
-
pulutodurumo
őstag
-
Bossp
addikt
Sziasztok. A kb 10 éves logitech 2.1 rendszeremnek az egyik fele megadta magát
hát gondoltam ideje valami kmolyabbra váltani ezt is. Ahogy néztem az összefoglalót 5.1-et semmiképp nem ajánlatok pc-s rendszerekhez 100k alatt. No de mi lenne a legmegfelelőbb ár/érték arányú cucc? A mély láda szerintem nekem hiányozna és nagyon jól is szólt a kis rendszerem. olyan 12k lehetett anno ha haza érek megírom a pontos típusát. Mit ajánlatok leginkább? -
_drk
addikt
HI ALL!
Microlab solo 6c-t összetudok kötni PS4 Pro-val?
Jelenleg RCA-val van össze kötve a géppel, alaplapi hangkártyába jack csatlakoztatva. Azt szoktam átdugni a tv-be de ez macerás és nem is valami jó megoldás.
De nem nagyon értek a csatlakozókhoz mit lehetne ebből kihozni. -
olymind1
senior tag
-
Tibe
aktív tag
-
pulutodurumo
őstag
-
Degeczi
nagyúr
-
Mukucs
senior tag
Foobar2000.-be lehet valahogyan importálni "balance" fület? Nem tudtok róla?
-
tzsolesz
nagyúr
-
norba69
őstag
Tudom, hogy különösebb erőlködés nélkül elkölthetnék 10-szer ennyi pénzt is, és hallható eredménye lenne.
Csak erre még nem jött meg az igényem
A Tannoyok is a DAC-cal együtt már súrolták a fájdalomküszöbömet
Mivel van az ismerőseim közt hifista, ezért nagyon óvatos vagyok, nehogy beszippantson ez a világ
-
AMDFan
addikt
Mit jelent az, hogy igazi hifi? Nem a Tannoy Reveal 802 a stúdió monitorok csúcsa, ezt nyilván tudod. Sőt valójában ez belépőszint. Jóval drágábban lehet venni Genelecet, ATC-t aktív monitorból is, és az bizony más kategória lesz. A konzumer hifi eszközöknél éppúgy léteznek ezek a minőségi szintek, csak sokkal nagyobb labirintusba lehet belefutni.
-
dzsi23
addikt
-
norba69
őstag
-
dzsi23
addikt
-
norba69
őstag
-
dzsi23
addikt
-
norba69
őstag
Végigjártam a ranglétrát a Genius1250-től a Solo 6C-n át az M-Audio BX8-ig, majd a Tannoy Reveal 8-ig

Nagyon is értékelem a 8" stúdiómonitor által bemutatott csodát. EDM-re, rockzenére, általános zenehallgatásra nem tudok jobbat ajánlani (ÉN!, Bodz mester viszont ...)
DE! Méretkorlátai vannak az elhelyezésének, árkorlátai vannak a megvásárlásának, és minőségi követelményei vannak a kiszolgálásának (kábel, DAC).
És nem mindenre jó!
Ha igazi hifit akarsz, nézz át a megfelelő topicba, lehet, jobb ajánlataik lesznek (nem biztos, hogy olcsóbbak). -
Mukucs
senior tag
Igen, tudom..

Szimplán zenehallgatásra használom, van párja is, csak összehasonlítottam a kettőt. Eddig két 5" .-ost használtam (Presonus Eris E5) mélynyomóval (Temblor T10). De nem tudtam összelőni, hogy ne halljam ki a subot. A 8" os felállás ég és föld. Az új szerzemény Pioneer S-dj80x, nagyon fun hangja van, ami zenehallgatásra, az én zenéimhez tökéletes. Nem is tudnék jobbat elképzelni jelenleg. Nyílván volt benne némi "vicc" is, hogy mindenképpen 8".-os monitort kell venni mindenkinek, de tisztában vagyok azokkal a dolgokkal, amiket leírtál. Németből iszonyatosan jó áron meg lehet rendelni magyarba őket, közel 30.000 Ft.-al olcsóbban darabját, ingyen szállítással.
Toncsi: Ezt is tudom, erre egy jó példa a Focal Alpha széria, legjobb tudomásom szerint.

-
Toncsi
aktív tag
-
tzsolesz
nagyúr
Mert hogy?
Ez nem csak a hely függvénye.
Leginkább:
1. pénztárca,
2. valós igények,
3. szubjektív megítélés a hangzást illetően,
4. de szóba jöhet a küllem, dizájnMeg sorolhatnám. Az hogy 8" nem minden. Ráadásul 2-őt kell belőle venni. Jól látom, hogy nálad csak 1 van, és az ott a másik sarokban valami egészen más?
-
Mukucs
senior tag
-
Frogged
aktív tag
-
Humbucker
senior tag
-
Frogged
aktív tag
-
fecaga21
senior tag
-
Bodz
nagyúr
-
fecaga21
senior tag
-
fecaga21
senior tag
Gitározáshoz, külső hangkártyához (Focusrite Scarlet Solo 2i2) milyen hangfalpárt ajánlanátok?Én a Mackie CR3-at néztem ki így elsőre, a keretem olyan 40.000 lenne max.
-
norba69
őstag
-
dzsi23
addikt
-
Ciccuka
veterán
-
Bodz
nagyúr
-
Humbucker
senior tag
-
norba69
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
47100 - 47001
68466 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Videós, mozgóképes topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mazda topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Milyen házat vegyek?
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha 5.1-et szeretnél, megveheted valamelyik Tustot, drágábban biztos van Logitech is, amit ajnároznak, akik még nem hallottak normális hangfalat. Ha normális 5.1-et szeretnél, akkor szorozd meg a keretet 10-15-tel, de annyiért is inkább egy háromutas 2.0-t vennék.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyetértek
hát gondoltam ideje valami kmolyabbra váltani ezt is. Ahogy néztem az összefoglalót 5.1-et semmiképp nem ajánlatok pc-s rendszerekhez 100k alatt. No de mi lenne a legmegfelelőbb ár/érték arányú cucc? A mély láda szerintem nekem hiányozna és nagyon jól is szólt a kis rendszerem. olyan 12k lehetett anno ha haza érek megírom a pontos típusát. Mit ajánlatok leginkább?
Nahát.