Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szergej
tag
válasz Dr. Gonzο #26246 üzenetére
Hát ez igazán örvendetes !
De azért ennek a 120-asnak a mély/közepe nagyobb. Inkább a MC-SHF80-al lenne pariban, de adatlap alapján ahogy néztem annak is egy árnyalattal nagyobb a drivere. (4,5" vs 5.25") ... meg a furatok helye és mennyisége. Nem tudom hogy zajlik egy kínában[ Szerkesztve ]
Na milyen csokit kér minden PH! tag a büfében ? ---> 3Bit-et
-
szjoci
őstag
válasz Dr. Gonzο #32032 üzenetére
Én a legolcsóbb ajánlott Genius SP-HF1250B-re vadásztam, itt találtam a legolcsóbban. 10eFt
-
Bodz
nagyúr
válasz Dr. Gonzο #32107 üzenetére
Na, ezt pont hallottam. Jatek Mackie neven fut az agyamban. Nem is az a legnagyobb baj vele, hogy nem tetszik a hangja, hanem en is tapasztaltam a linkeden leirt negativumot, szoval valami rezonal benne idonkent. Lehet nem mind ilyen, csak hanyag osszeszereles, vagy hasonlo.
-
csige791
tag
válasz Dr. Gonzο #32264 üzenetére
Köszi (igazi hülye vagyok, pedig elolvastam az összefoglalót)
Ezeket néztem ki (asszonyka még nem tudja) Szóval ebben az árkategóriában melyiket vennétek esetleg van ennyiért jobb választás ami nincs a listán. A Legalsó tényleg csak akkor ha sokkal jobb.
Mindenféle zenét hallgatok, filmzene, trance, hardtechno, rap, rock house, szóval tényleg minden kivéve deathmetal.
Edifier R1600T III 107 font, csomagolásproblémával.
Edifier R1700 BT 80 font
Thonet & Vander Kurbis 128 font
Még ez is beleférne ha sokkal jobb, viszont ezen nincsenek hangszint vezérelők meg a kábelek is érdekesek, szóval gondolom a használata körülményesebb, de ha tényleg sokkal jobb akkor megbirkózom vele.
M-Audio BX5 D2 148 font
[ Szerkesztve ]
-
szjoci
őstag
válasz Dr. Gonzο #32861 üzenetére
Biztos azért mert már kuriózum . A B-t keresd inkább.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Dr. Gonzο #46476 üzenetére
Üres szobában fosul tud szólni gyakorlatilag bármi. Ha még üveg felületekkel meg van fejelve, még rosszabbul. Mondjuk pont a mély nem tűnik el tőle, de a búgás stimmel.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
AMDFan
addikt
válasz Dr. Gonzο #46497 üzenetére
Szerintem nyugodtan dobd be a közösbe a képeket, lesznek majd észrevételek. Többen is csináltunk már itt szobakorrekciót, vannak szoba modus kalkulátorok, kiokoskodunk majd valamit. Bár a magam részéről lusta vagyok, és számolgatás helyett inkább mikrofonnal mérek, de az elmélet is jól szokott működni
Kellenek a szobád pontos méretei, a hangfalak távolsága a faltól és a padlótól.szerk: a nagyon eltúlzott szubok csillapításában néhány dB-t tud segíteni ha betömöd a reflexnyílást minél szorosabban egy zoknival. Ennek az a hátránya, hogy nem csak a szubokra hat, hanem a felsőbasszusra is.
Ez egy betömött refis mérés vs. nyitott refis mérés:
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Dr. Gonzο #46503 üzenetére
A fordított tesztet nehéz lenne kivitelezni, mert kiszámíthatatlan, hogy mikor jön elő a rezonálás. Ehhez meg folyamatosan, nagy hangerőn kellene lejátszanom legalább egy filmet, miközben közvetlen a gép előtt ülök és ténykedek. De az sem biztos, hogy már az első filmnél előjönne. Illetve kb. annyit figyeltem meg, hogy főleg a hangesemény dúsabb jeleneteknél fordul elő, de van, hogy simán csak a párbeszédek alatt és lehet a mélyebb hangokhoz van köze. Esetleg lehet még az akusztika, mert a háta mögött pont egy szekrény ajtó van, ami nem záródik rendesen. Erről majd csinálok képet, vagy videót. De ha jól emlékszem azt már teszteltem, hogy ilyenkor konkrétan maga a hangfal rezonál be, mert rátett kézzel érezni lehetett.
-
AMDFan
addikt
válasz Dr. Gonzο #46505 üzenetére
Ez durva. A hangkép amit a kanapén kaphatsz a hangfalaktól, az iszonyú messze lehet az ideálistól
Erre nehéz lesz mit mondani, én még sosem találkoztam olyannal, hogy a hangfalak a lábam szintje alól szóltak. Az emelvény valószínűleg nagyon durván beleszól a hangba. Próbáltad már az emelvény előtt ülve hallgatni? Vagy viszonylag közelről? 1-2 méter?[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz Dr. Gonzο #46505 üzenetére
A virág cuki a rajzon.
Amúgy - hangfal témától függetlenül - hogy-hogy nem az alsó szinten van a kanapé, ott a virág mellett? Itt most nagyon messze van a TV-től és a hangfalaktól is, nem? A felső szinten én inkább egy franciágyat tudnék elképzelni, alatt meg a kanapét. De persze nem az én szobám, meg biztos van valami oka is, csak nekem elég fura ez az elrendezés.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
st6969
őstag
válasz Dr. Gonzο #46674 üzenetére
Köszi, csekkolom...
(#46675) PuMbA
Ez is eszembe jutott, de az ajánlottakból próbáltam kiindulni, és egy 33m2-es teret kellene úgy behangosítani, hogy alkalomadtán egy kisebb bulira is alkalmas legyen. Lenne tipped esetleg, hogy akkor mit érdemes vennem? Fontos, hogy az esetek jelentős részében BT-n keresztül lenne küldve rá a jel (TV-ről, telefonról, PC-ről). Ha jól tudom, ez is korlátozza a minőséget. Ezek tudatában szeretném a legkevésbé rosszat kiválasztani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Nyomtató topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest