- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
norba69 #66588 üzenetére
Nagyjából egyik sem. Esetleg az Orion HS100, de az mellé is kell egy erősítő, ami szintén helyet foglal.
Nálam is az óriás Philipsek a szekrény tetején vannak, a szatellitek pedig a HS500- asok, polcon, mögöttem, aki ismeri, tudja hogy az utóbbi is elég nagy. A front így 40kiló/db, a hátsó ha jól emlékszem csak 25kiló/db. A center relatíve kisebb, a sub meg elfér az asztal alatt, de a subot nem nagyon használom, a 30 centis mélyek a front/rearban is - elégnek tűnnek.
-
-
norba69
senior tag
válasz
norba69 #66483 üzenetére
Betettem a sorba az iloud Micro Monitort is.
Az Adamhoz képest kopogósabb a közepe, és nem megy olyan mélyre, de nagyjából egálra jönnek ki, az adam előnyével.
Az adamnak van valami nagyon egyedi karaktere a magas hangoknál, ami egyre jobban tetszik.
Az Adam marad, az iLoudnak van új gazdája
Melóhelyről, ahol póbálgattam, ketten szóltak, hogy nekik is kellene AdamBeteszek egy képet fentről is, hogy látsszon a méretkülönbég.
-
norba69
senior tag
válasz
norba69 #66455 üzenetére
Adam D3V: Melóhelyen hallgatom, nem ideális körlmények között.
A magasai szuperek, a közepe jó, a mélye jó, nincs túltolva semmi, és nincs hiányérzet sem.
Könnyed levegős hangja van, nem harapós.
Mélyei szépen megvannak, eléggé le is megy, de melóhelyen nem lehet rendesen kipróbálni
Árát megérte, az biztos. -
válasz
norba69 #66234 üzenetére
Akkor jó. Ha nem filmezel komolyabb szinten, vagy hallgatod messziről, akkor a pici is jó.
Közben visszakerült hozzám az R1280DB, gondoltam tartaléknak jó lesz. Hát, nagyot tévedtem. Ez nekem már túl nagy visszalépés, napi használósnak hallgathatatlan, hiába van hozzá sub. A fülesem is ég és föld hozzá képest.
Ez van. Ha egyszer megszokod a jót, akkor nincs visszaút.
-
-
Nimda
addikt
válasz
norba69 #66083 üzenetére
Nos megvan a drágaság. Valóban méretét meghazudtoló hangja van, de azért egy passzív állványost nem ér utól. Minimális alapzaja van, de ez normális. Ami talán nem tetszik, hogy nagyon gagyi az RCA - Jack kábele. Rengeteg zajt szed össze, mozgatni kell, hogy megtaláljuk a "kuss" pozíciót. Így marad a BT egyelőre.
Mivel elsősorban PC és zenehallgatás a cél, még meg kell találnom a megfelelő EQ beállításokat, de ehhez idő kell. Szóval megtartom -
-
Nimda
addikt
válasz
norba69 #66076 üzenetére
Olvastam a korábbi véleményedet róla, ekkora távlatban mi a véleményed róla? Megérte?
Főleg a méretéhez képest tetszik a mélye, 50-55Hz azért ez nem semmi. Nyilván nem hangosítani szeretnék vele, szóval a teljesítmény másodlagos. A dinamikához azért kell min. 20W, ami meg is van ennél a típusnál.
Most elég "olcsó" az alzánál, legalábbis olcsóbb mint máshol.
A pro változatról is olvasgattam, de az már beteg drága, darabáron.
-
alexnagy777
csendes tag
válasz
norba69 #64210 üzenetére
Szuperek, csak kicsit out of budget nekem.
80 méteres hatótáv sem feltétlen kell, bőven elég a 10 körüli is.
Delay, lag, drop etc biztos ismeretlen fogalmak számukra, ezt lefogadom. (mm szánt szándék nélkül)Ezt néztem ki hamarjába: [link]
Újabb cucc, bt 5.2, AAC, SBC, aptX/AD/HD/LL támogatás.
RX: A2DP, AVRCP; TX: A2DPTalán ez meg is teszi egyelőre.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
norba69 #62913 üzenetére
A laptopon szerintem balanced kimenet sincs...
És még fenntartom azt, hogy a stúdió eszközöket nem véletlenül hívják stúdió eszköznek, azokat nem otthoni felhasználásra szánták, például általában a cél az, hogy az összes zenei hibát kiemelje, ezért fárasztóbb hallgatni, mint egy otthoni hifit. Legjobb példa erre a legendás NS10. -
-
llacee
őstag
-
OPiiPO
veterán
válasz
norba69 #60120 üzenetére
"Vajon mi a titok a hangok élethű reprodukálása mögött? A 56bit digitális processzor, mely a precíz frekvenciáról és fázisról gondoskodik, valamint zökkenőmentes átmenetet biztosít a hangszórók között. A hátlapon egy úgynevezett equalizer is található, mely frekvenciák erősítésére szolgál. Így a mély és magas hangok rendkívüli tuningja garantált." - valld be férfiasan hogy csak ez alapján vetted meg
-
-
Jimy83
aktív tag
-
-
-
xmad
őstag
válasz
norba69 #57539 üzenetére
mert nálam jelenleg egy sound blaster Z hangkártya van a gépben, windows idle alatt semmi zaja nincs.. de ha mondjuk játszok akkor (gondolom) a videókártya zaját szedi össze mert egymás mellett van a kettő.
külső dac-al remélhetőleg ez a probléma nem lesz.(edifier r2730 nem szedett össze semmi)
-
-
válasz
norba69 #56949 üzenetére
halkan is kellemesen szól
Ez lenne a legfontosabb szempont, de akkor gondolom - foleg ami a melyeket illeti - mindenkeppen jo valasztas az Eris 5-el szemben.
Nezeledok meg hatha valahol meg tudnam oket egymas mellett hallgatni, vagy legalabb csak egyet kettot a kiszemeltek kozul. -
válasz
norba69 #55542 üzenetére
Volt olyanom, Logitech Z-3 (illetve Z-4). Az egy kétkamrás megoldás volt, belül valami 8-10 cm-es hangszóróval, ami a kívülről látható egy 20 cm-es passzív mebránt mozgatta indirekten. Amúgy nem rossz konstrukció, mert a nem csuffogott, mint pl egy X-230. De azért jónak sem mondanám.
-
TechN7ne
nagyúr
-
-
-
norba69
senior tag
válasz
norba69 #55406 üzenetére
Ha visszanézem, hogy a Tannoy reveal 802 pár nekem 81800 Ft-ba került ezen fórum ajánlása alapján, és tökéletes a mai napig, és nagyon HÁÁÁÁÁ!!!!, meg HŰŰŰŰ!, szerintem érdemes hallgatni az itteni okosokra (M-Audio BX-8 D3-at váltott, és HÁÁÁ, meg HŰŰŰŰ, meg húbasszameg!).
Az Esi Aktiv 05 is itteni javaslatra van vásárolva a zasszony tv-jéhez, és nem bántam meg, a zanyjuk a mai napig elégedett a hangjával ( a mélyekkel is). -
TechN7ne
nagyúr
válasz
norba69 #53148 üzenetére
Komolyan elgondolkodom rajta ,hogy vegyek még egy pár set et a mostanim mellé...
Több mint 2 év telt el kb. de életem egyik legjobb döntése volt ez a vásárlás ,igaz kissé meg is szenvedtem érte míg kiválogattam a búgás mentes darabokat.Nem adnám őket semmiért ,velem együtt fognak megöregedni.
-
-
válasz
norba69 #52474 üzenetére
Pontosabban 4 to 3 pin (földponttal együtt). Az új telefonok 4 pinesek (kimenet+mikrofon bemenet), a régi Doogee telóm még 3, ott nem volt gond, a Redmi 4 pines, de próbáltam már 3 pines fejessel, rendben van ott is. De van amelyik eszköznél valóban szét kell választani átalakítóval. A 4 pines fejes pld nem ok a Doogee- n, de jó Redmi- vel.
-
válasz
norba69 #52067 üzenetére
Így van. A 8" abban jobb az 5"-nál, hogy jóval mélyebbre megy, ezért teljesebb, kerekebb a hang. Már ha az ember olyan hanganyagot hallgat, ami 50 Hz alatt is tartalmaz hangot. Viszont a 8" hátránya az, hogy általában valamivel gyengébb szokott lenni a középtartománya a 6.5" és 5" kistesóihoz képest.
-
-
cimbi186
aktív tag
válasz
norba69 #51384 üzenetére
Fogalmi dugóba keveredtem,elolvastam ezt a cikket,és az ábrákat nézegetve, felmerült bennem az a kérdés,hogy az aptX és z LDAC bármilyen forrásból képes a fejhallgatómra akár CD minőséget is kreálni?
Én ott leragadtam,hogy ha a forrás MP 128/kbps,akkor a lánc további tagjai ezen nem javítanak hiába képesek rá.
Vagy ez így van ebben az esetben is?
Mondjuk pont mostanában váltanék Bluetooth-os fejhallgatóra ,de nem is nézegettem az aptX-esket,lévén nem nagyon van ilyen forrásom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest