- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
49600 - 49501
68436 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 51901 51900 - 51801 51800 - 51701 51700 - 51601 51600 - 51501 51500 - 51401 51400 - 51301 51300 - 51201 51200 - 51101 51100 - 51001 51000 - 50901 50900 - 50801 50800 - 50701 50700 - 50601 50600 - 50501 50500 - 50401 50400 - 50301 50300 - 50201 50200 - 50101 50100 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-10-30 16:01 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu2062
senior tag
A baj az, hogy ő most drágábban adja, mint anno az új ára volt.
Mellesleg arra a felvetésre is reagálnék, hogy az újabb jobb. Ezt az 1250-et, egy 1250B-re cseréltem le és bizony jobb volt a régi. Igaz más is volt teljesen. Főleg az 5,25 collos hangszóró, nagyobb méret, masszívabb doboz.
Az 1250B helyett most már microlab B77-em (is) van. Na ez már egálban van a régi 1250-el, vagy inkább jobb is kicsit. -
Attila0
őstag
-
samu2062
senior tag
-
Attila0
őstag
Csak arra utaltam hogy ebből a típusból sosem létezett betűjel nélküli változat.

-
tha_answer
őstag
-
PuMbA
titán
Azok már a múlt emlékei

-
tha_answer
őstag
Igazad van , pontositsunk: SP-HF 1250A van

Sot van 1250x is.
-
Attila0
őstag
Nincsen sima 1250-es, csak 1250b van.
-
tha_answer
őstag
Ilyen alapon a 1250b is jobb a sima 1250 nel

-
PuMbA
titán
Azt, hogy a 2-es mindig jobb, mint az 1-es :)
-
tha_answer
őstag
sziasztok,
remelem ilyen kerdes meg nem volt
amazon echo dot gen3 vagy echo flex + sp-hf160?
szerk: ilyenbe futottam bele az iment: SP-HF 1250B II azaz kettes verzio, errol mit lehet tudni?
-
PuMbA
titán
Ezt elég nehéz megmondani, tekintve amit OPiiPO kolléga írt, illetve, hogy a Dali árában biztosan valamennyire többet fizetsz a nevért. Meg kéne hallgatni őket, de ez elég nehéz, mert ezek nem stúdió monitorok.
-
OPiiPO
veterán
Edifier S1000DB-nek nem ez a rendes ára, általában 75K de legrosszabb esetben is 89K körül kapható, csak most 130k-ba kerül mert kifogytak a készletek kb. mindenhol.
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
Hangminőségben- és karakterben hogyan viszonyul egymáshoz egy Dali Zensor 1AX és egy Edifier S1000? Kb ugyanannyiba kerülnek... (akkusztikus hangszeres zene, klasszikus komolyzene, ének, ilyesmi, kis méretű szobában) -
cimbi186
aktív tag
Szia!
Először vettünk helyette 2db partybox200-at,mondván ha ez nem lesz elég akkor semmi,elégnek elég lett volna,de nem tetszett a hangja, így azt is visszavittük.
És most van egypár Klipsch R-820F+YamahaR-N303D+B&W ASW 1000 sub.
Nos ez hozza azt amire vágytunk.
Hozzáteszem,hogy mi szinte csak elektronikus zenét hallgatunk, és azt is nagyon hangosan. -
HUN_Szuh
tag
-
PuMbA
titán
-
HUN_Szuh
tag
Én igazából kérdezem
az utóbbi napokban/hetekben nézelődtem hifis fórumokon, viszont ezek túlságosan szakmaiak voltak és nem tértek ki ilyen alapvető dolgokra mint, h számítógép esetén külső v belső hangkártya, optikai, jack-rca, usb, coax.. melyik jobb v inkább mi mire való, stb. Egy hifis youtubernél találtam jó infókat, de ott se túl átfogóan. -
PuMbA
titán
"A Klipsch végett futottam bele abba a félmondatba, h a legjobb hangátvitel gépbe azaz usb b n keresztül van."
Az X-Fi HD és a Tascam 2x2 USB-s, szóval ha USB-t akarsz, akkor azt megkaphatod
De egyébként ez nem így van. USB-sből is van gyatra átvitel, mert minden az adó és vételi oldal minőségen múlik. -
HUN_Szuh
tag
-
PuMbA
titán
Optikai kábel bármihez való, de úgy látom, hogy a hangfalhoz azt is adnak, illetve jack -> RCA kábelt is, tehát könnyen összehasonlíthatod a kettőt. A jack -> RCA dolog teljesen jó, hiszen semmiféle átalakítás sem történik, csak a csatlakozó mérete a különbség, pont ugyanolyan, mintha jack - jack kábelt vagy RCA - RCA kábelt használnál. Első körben a hangfal is elég nagy javulás lesz, hangkártya pedig Creative X-Fi HD, illetve TASCAM US-2x2 például.
-
HUN_Szuh
tag
Őszintén megmondva a hangminőség végett kérdezem
soha nem használtam optikai kábelt és ha jól tudom, az inkább tvhez v házimozihoz való (ha nem javítsatok ki). Illetve gépre kötni RCA-jack átalakítóval nem tanácsos, mert nagyon romlik a hangminőség.
Am az alaplap egy Asus z370 e, de nem vagyok ellene egy hangkártyának sem. -
OPiiPO
veterán
-
PuMbA
titán
Ezt bárhogy be lehet kötni. Van analóg, optikai és Bluetooth bemenete is. Ha alaplapi hangkártyád van, akkor az optikai jobb hangzást adhat. Érdemes kipróbálnod azt is, illetve összehasonlítanod az analóggal. Közép van benne, a nagy hangszóró
Attól, hogy 3db hangszórót raknak egy hangfalba még nem lesz jobb, sőt ilyen olcsón, inkább valamivel rosszabb lesz az eredmény, mert bonyolultabb a tervezés, hangváltó. -
HUN_Szuh
tag
-
PuMbA
titán
Az a 3000-res Genius egy baromi szarul szóló hangfal. Olyan hangja van, mint egy összefolyt takony (zéró tisztaság), szóval bármit veszel megváltás lesz hallgatni
Klipsch hangfalak közül az összes kuka. Edifier R2000DB-t vegyél. -
HUN_Szuh
tag
Sziasztok!
Hangrendszer cserén gondolkodtam és kissé megakadtam... jelenleg a Genius SW-G2.1 3000 szól, viszont már lassan 3 éves és a baloldali random ad ki recsegős hangot.
Gondoltam jó lenne egy kicsit ultimate kategóriás cucc, mondván elsősorban a gépre kell, filmet nasról nézek, zenét youtuberól v spotifyról hallgatok és ha lesz lehetőségem, akkor lemezlejátszót is hallgatnék (tehát phono). Na most ezen igényekre rövid keresés után találtam a Klipsch R-51PM hangfalat, aztán sírtam...
Elkezdtem keresni alternatívát, h árban kedvezőbb legyen: Edifier R2730DB 2.0
A fő kérdés, h van e vlkinek tapasztalata max 60k ért olyan hangcuccal, ami viszonylag alternatív (tehát legalább egy optikai kábel mehet még rá v akár usb n keresztül megy gépre), illetve, illetve h ha van, akkor mely az
Nem vagyok audiophile és ha vlki tud 30k ért tök jót, az is érdekel
A segítséget előre is köszönöm!
U.i.: elképzelésem sincs, h mit tudhat 180k ért a Klipsch... -
Picco
addikt
S350db-rol eddig nagyon jokat olvastam kulfoldi forumokon, majdnem azt vettem. En meghallgatnam a helyedben ha van ra lehetoseg.
-
RedCactus
őstag
-
PuMbA
titán
Edifier S1000DB jó lenne neked, csak most 75k helyett 130k-ba kerül, mert kifogytak a készletek, szóval szívás most hangfalat venni.
-
Silentfrog
veterán
-
PuMbA
titán
"Amit dícsérnek az a Edifier S350DB és a Edifier R2730DB"
Kérdés, hogy ki dícséri. Itt azért nem
-
Silentfrog
veterán
-
Benhill
őstag
Nekem 30nm szobában van egy R2000DB, de bőségesen elegendő a hangja, zenére, filmre is.
Hogyan lehet neked a 2730 kevés? Oké mindenkinek másak az igényei, de kevés hangerő erős kijelentés azért

(#49565) Silentfrog: ha van lehetőséged el kell menni és valahol meghallgatni, ha valami megtetszik.
-
RedCactus
őstag
Nálam bőven betölti a nappalit az R2730DB negyed hangerőn és nagyon elégedett vagyok a hangminőséggel is. PC-hez meg R1280T-t használok.
Kicsit furcsállom cimbi186-ot, hogy kevés volt nála a hangerő
, de valószínűleg mások az igények... -
Silentfrog
veterán
-
cimbi186
aktív tag
Szia!
A Nem tudom mekkora a nappalid,de én pont a kevés hangerő miatt küldtem vissza
a R2730DB-t. (nekem 30nm,nagyon szép hangja volt csak kevés volt a hangerő)
A többit nem ismerem -
gabka86
csendes tag
-
Silentfrog
veterán
Le szeretném cserélni a meglévő Edifier s330d-t bár remek telt hangja van a nappaliba kevésnek érzem.
Valaminek esetleg volt szerencséje összehasonlítani hangzásba az Edifier R2730DB ás a Microlab solo 6c-t vagy a Microlab solo 7c-t? Melyik érné meg leginkább ha hangzás a legfontosabb, de a hangerő is fontos tényező lenne? -
kekigyu
aktív tag
Van egy pont ilyenem mint [link] ebben hirdetésben. Épp most szakadt el a bal oldali kis speaker kábele. Mivel járok jobban, ha megveszem a hirdetésben szereplőt vagy egy Genius SP-HF1250b -vel? A Geniust ugye simán tudnám integrálni 2.1-es rendszerbe ( tehát ez lenne a két oldalsó kis speaker, a mélyládát meg megtartanám ).
-
mekker
őstag
Mit tudnátok ajánlani, mint olcsó bluetooth vevő? A fontos az, hogy legyen digitális kimenete.
-
keménygödör
tag
Ha minden OS hangerő maximumon van és ennek ellenére auto kikapcsol, az szomorú (bár a leírásban nincs szó ilyen tulajdonságról).
-
wariorinside
csendes tag
Erre senkinek nincs semmi: #49528
Más hangszóróval sem? -
samu2062
senior tag
Pedig semmi különbség nincs a kettő között, ami az iponnál van.
Mindkettőnél ugyan úgy hátul van a kapcsoló a képen és ami "II" - ként van hirdetve, annak sincs a dobozán a "II".
Sasold meg.
De mindezek ellenére előfordulhat, hogy tévedek, majd valaki kisegít talán.
-
gabka86
csendes tag
Iponéknál mindkét verzió van (volt a napokban) és a dobozán úgy van írva, hogy 1250b II.
Közben annyi derült ki, hogy ezen hátul nincs power kapcsoló, hanem a hangerőszabályzó lett kapcsolós potméter, valamint a korábban hallott vakító kék led nekem nem tűnik annyira vakítónak. Vagy csak nem néztem még szemből... :)
Meg erre 2 év garit adtak de, hogy a belseje változott-e arról nem találtam semmit. Hátha valaki vállalkozó kedvű szétkap egyet. :) -
samu2062
senior tag
-
jozsef83
tag
-
gabka86
csendes tag
Tudja valaki, hogy mi változott a Genius 1250b II típusban a sima 1250b-hez képest? Semmi infót nem találok.
-
Aranygyerek
aktív tag
Találtam még Edifier R980T 16kft-ért ez új. Itt ajanlott listán van.
A b77-nek utánna nézek.
Van a ha-n egy Microlab solo 6C ,de a sérüléseiből én bulizós cuccnak nézem és nem tudom mennyire lehetet hajtva,bár gari van rá. -
samu2062
senior tag
Kár, hogy nincs infó a B77-ről a hirdetésben, mert amúgy jobb, mint az 1250B. Ha nem túl idős és esetleg garija is lenne még, én azt venném, ha csak ennyi a keret.
Boldog karácsonyt mindenkinek.
-
norba69
őstag
Genius 1250.
Vagy várd ki, amíg összejön egy használt Microlab solo 6C -
Aranygyerek
aktív tag
Sziasztok. Feladta a harcot 20+ év után a hagrendszerem és kellene valami helyette sürgősen.
Amit ki tudok most fizetni.:
újból az ajánlott genius 1205.
Ha-ró :Microlab B77 2.0 10kft
Edifier 330D 2.1 18kft
Melyiket lenne érdemes megvenni?Köszönöm a segítséget.
-
AMDFan
addikt
-
norba69
őstag
-
Kókuszdió
nagyúr
Tannoy 802 és BX8 közt a különbség leírhatatlan ,ezért mondtam meg kell hallgatni.
Átérezheted ,mikor életre kell egy dal. 🥰
5 colos Adam Audio vagy a 6 colos Kali is oda tudd rendesen csapni a 8 colos m audiora ,minőségibb szinte minden frekvencia.
Viszont nem zárom ki a BX szériát ,Mackie MR sorozatot simán veri ,és nem csal olyan nagyot ha keverni kell ,Tannoy on elsőre jobban ellehet tévedni munka közben ,meg kell szokni aztán rendesen oda figyelni rá.Boldog karácsonyt skacok!
-
AMDFan
addikt
-
Kohautech
tag
-
norba69
őstag
A Tannoy annyival jobb, hogy el sem hiszed, de ki kell fogni, ezért nem merem ajánlani.
Dupla annyiba kerülő 8"-os cuccokkal van egy szinten, de ha nem fogod ki az alapzaj nélkülit, akkor lehet megvadulsz tőle. BX-8 D3-at cseréltem Tannoy Reveal 802-re, nem bántam meg, sokkal jobb a hangja tascam us 2X2-vel. -
Kohautech
tag
-
Sleek
senior tag
-
AMDFan
addikt
-
norba69
őstag
Szerintem kisebb szobába nincs értelme az 5.1-nek, mert a hátsó hangszórókat nem tudod normálisan elhelyezni.
Amúgy meg egyszerű matek:
Normális hangszóró darabja min. kb. 20 E Ft. (inkább 35-40 E)
Normáis mélynyomó min. 40-45 E Ft (inkább 80-100 E)
Az olcsóbb szettek zenére rettenetesek. -
flash-
veterán
kisebb szobába milyen 5.1-es megoldást javasolnátok?
komplett szettet,esetleg amin még a zenehallgatás sem rossz ? ötleteket várok
(ha 100e alatt nincs akkor felette,vagy használtan??
mit milyet? -
Benhill
őstag
Szia.
Eszembe jutottál, mert ugyanez volt a gondom. Zúgott, búgott, ahogy neked.
Vegyél az alaplapi hangkártya helyett egy fasza belsőt, és megszűnik minden zaj!! DE ha azon a külső hangkártyán keresztül küldöd a hangot, szerintem úgy is megszűnik a zaj
Én vettem egy creative sound blaster zx-t, ebbe dugtam a hangfalat, és a TV-t is egyszerre.
Olyan jól kezeli, hogy ha nem hallgatok zenét, akkor a légy lépteit is meghallom.
Ezen kívül ha a PC kikapcsolt állapotban van, még úgy is képes a hangkártya arra, hogy rajta keresztül menjen át a hang a TV-re.Amellett hogy megszűntek a zajok, eddig nem hallott magas és mély tartományok kerültek elő a hangfalból.
-
Sleek
senior tag
Köszönöm szépen a tanácsokat. Élőben meg fogom őket hallgatni
CSak azért kérdeztem ne kelljen ezernyi hangfalat hallgatni -
MC Pite
veterán
-
FistXL
senior tag
-
Kókuszdió
nagyúr
-
Sleek
senior tag
Sziasztok szép napot . Tudom ezerszer volt már a kérdés.
Otthoni zenehallgatásra milyen aktív hangfalat ajánlanátok ? Elsősorban mixelgetés lenne a cél. Semmi zene szerkesztés csak mixelgetés. Native Instruments Audio 4 dj interface lenne használva . Ami össze lenne kötve a lemezjátszóimmal. De a lemezjátszókat szeretném külön is használni amikor csak a dj keverőre van kötve. Techno, House ,Trance, lenne hallgatva . Árakkal nem vagyok tisztában ezért mondjuk legyen 100ezer ft/ pár . Ezen összegből kihozható már valami ? Természetesen ha van 60ezerért is használható akkor nem adnék ki 100ezer ft t
Nincs kedvem erősítőt meg ,hangfalakat vadászni a neten ezért gondolkodtam aktív studió hangfalakban. Köszönöm a segítséget mindenkinek . Kellemes Ünnepeket. -
Benhill
őstag
-
MC Pite
veterán
Sziasztok!
Korábbi kecóban (és még a picur születése előtt) 4.0-ás szetet használtam a géphez, elöl zenehallgatásra Kugelekkel, hátsónak egy pár T&V Vier (R980T-hez közel van, ettől picit jobbat szeretnék azért).
A mostani asztalomon nem igazán van helye a Kugelnek, és hátsókat sem tudok használni, így ebből a két szettből egy olcsóbb/kisebb sztereóra való cserélése a cél (bookshelf, egyenes előlap lehetőleg, mert kb fejmagasságban lesz).6C/120U és a Kurbis amiket elsőre néztem (használtam jó lenne egy huszasból megúszni, újonnan max 35k ha nem találok semmit használtba).
Esetleg tipp ezeken túl, vagy egymáshoz képest ezek hogy milyenek? (a 6,5"os mélyközép ebben az ársávban nem tudom hogy inkább előny vagy inkább hátrány a 6C-nél)
-
wariorinside
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap hoztam haza egy Modecom Eclipse 60-at, és sajnos kb félóránként kikapcsol, akár zene közben. Eddig csak akkor csinálta mikor vezetékkel volt a gépre dugva, bluetooth-al nem, bár azzal nem is használtam sokat (egyszer kb egy órát hiba mentesen). Valaki tapasztalt már hasonlót?
Sejtésem, hogy gyári hiba, de örülnék, ha csak valami beállítás lenne, bár nem látom, hogy ilyesmit lehetne rajta állítani. -
BigStake
csendes tag
Sziasztok.
Stereo hangfal szettet keresek pc-hez általános használatra, néha egy két bulira. Kb 20 nm es szobában szólna a cucc és árban olyan 30-50ezerig nézelődök. Microlab solo 7c t nézem esetleg van jobb vétel manapság? Álló hangfal lenne az ideális de ha van jobb akkor az is mehet. Sima jack dugó van jelenleg. Funkciók közül egy távirányítónak örülnék de ha nincs az sem baj. Köszönöm a segítséget. -
sphe
senior tag
Kiegészítem mini házi stúdió alap szettem egy presonus eris e4.5-tel. Ebayről asztali állvánnyal és hangfogó alátéttel együtt egy újszerű párt szermányoltam 50ért. A Digital Stereophony oldala alapján a kicsi genelec és JBL 305 (ami sajnos drágább és dupla tápos) után ez tűnt a legjobb és legkiegyenlítettebb hangú választásnak, valamint van előlapi Line in és headphones port. Majd talán írok, milyen lett.
-
DarthSun
félisten
-
PuMbA
titán
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
PuMbA
titán
Én ezt értem, de így a fele zene akkor is kimarad
Mély van dögivel, de középből meg semmit se hallasz, ahol az ének és a hangszerek lényege van. Már ha a magasra ráadok 5db-t eltereli a figyelmemet több középmagas hangról, amit magas kiemelés nélkül észreveszek. -
lezso6
HÁZIGAZDA
A hangerőt tekerd fel, ne a basszust. Sokkal jobb az élmény. A mélynyomó pedig nem arra való, hogy basszus mennyisége több legyen.
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Aztaq...
Mi volt előtte, valami Z623? -
wyattthoearp
tag
-
PuMbA
titán
Az durva. Gyakorlatilag a közép és magas háttérbe van szorítva
Azt ugye tudod, hogy elég sok középhang így egyáltalán nem fog feltűnni és elveszik a mély sűrűjébe? Próbáld majd adjusztálni folyamatosan, először 10db kiemelés 1 hétig, aztán csak 5db.... és rájössz, hogy csomó dolgot sose hallottál, mert mindig elnyomta a mély. 5db emelés már 100x jobb, mint 15db. -
wyattthoearp
tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Csak kíváncsiságból. Hány decibelt emeltél hány Hz-nél?
-
wyattthoearp
tag
-
PuMbA
titán
"windowsban kicsit megtolva a basszust eddig mindennél jobb"
Mivel toltad meg? Ne valami atomgagyi EQ-val, mert az tönkrevágja a hangminőséget / teret

-
wyattthoearp
tag
Sziasztok, sikerült beszereznem egy pár bx8-at, nagyon-nagyon kellemes meglepetés a hangja. M-audio interfésszel, windowsban kicsit megtolva a basszust eddig mindennél jobb. Köszönöm a segítséget.
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
goro1000
aktív tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Ha házibuliról van szó, akkor szerintem a mókásabb hangú monitorok a legjobbak, pl KRK vagy Mackie, de az DAC-kal és kábellel nem fér bele 150k-ba. Ezért a M-Audio BX8 és hasonlók maradnak, de ezeknek nem tudom milyen az alapkaraktere, azt valaki más tudja megmondani.
DAC-ból a szokásos Tascam 2x2 ajánlott (43k), kábelből pedig két db TRS jack-jack kábel, azaz sztereó 6.35mm (nagy) jack, pl két ilyen 3 méteres Klotz kábelt, persze nem muszáj pont ezt, meg ugye lehet rövid is.
Viszont ha hangosításra gondolsz, akkor ne stúdió monitort, hanem valami dög PA-t.

-
gg72
veterán
-
goro1000
aktív tag
-
devil-k
nagyúr
-
Picco
addikt
-
lezso6
HÁZIGAZDA
A Tascam VL-S3 a bestbuy ebben a kategóriában, az 32k kapható, vetélytársakat földbe döngöli. Persze mély nem nagyon lesz, de ez a méretkategória sajátja.
A Creative T20-at ajánlottuk régen, akkoriban nem sokkal volt drágább a Genius 1250B-nél, de jelenleg már duplaannyiba kerül. És a Creative fő erénye a kompaktság meg hogy méretéhez képest "nagyot" szól, de ez utóbbi a hátránya is, ugyanis a brummogás rátelepedik az egész hangképre. Szóval hangminőségre elég gyenge (a 12k-s Geniusnál rosszabb szint), a mostani 25k-s áráért max akkor ajánlott ha szereted a brummos hangzásvilágot.
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Hát ugyan multimédiás, de nem egészen. Az LD Systems egy PA gyártó, így nem biztos, hogy olyan rossz, habár 120k-ért simán lehet venni 8" stúdió monitorpárt is, ami biztos SOKKAL jobb.
Egyébként meg 2.1 stúdió is van, az M-Audio AV32.1, ami elég izgalmas kis cucc 55k-ért, ugyanis 30k mélynyomó nélküli változat. Persze olyan is, szóval nem feltétlenül ajánlott. Itt egy review róla, hogy mik a bajai.
-
Sonja
nagyúr
Ha még nagyságilag belefér (+2-3cm), akkor Tascam VL-S3.
-
PuMbA
titán
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Bose Companion 2 Series III nagyságú és árkategóriájú dobozokat keresek. Milyen alternatívák jöhetnek szóba (2.0.) ? Olvastam erről a Boseról hideget és meleget is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
49600 - 49501
68436 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 51901 51900 - 51801 51800 - 51701 51700 - 51601 51600 - 51501 51500 - 51401 51400 - 51301 51300 - 51201 51200 - 51101 51100 - 51001 51000 - 50901 50900 - 50801 50800 - 50701 50700 - 50601 50600 - 50501 50500 - 50401 50400 - 50301 50300 - 50201 50200 - 50101 50100 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- AliExpress tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de valószínűleg mások az igények...
Most bekerült a tv mellől a Edifier s330d a számítógépemhez a hálóba. Tényleg jó a hangzás, de kevés az a hangerő amin még tényleg szépen szól.