Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga3rieL
senior tag
válasz dzsi23 #37906 üzenetére
Elolvastam, és úgy kérdeztem, de olyan infót nem találtam. Annyit tudok ,hogy Creative, Logitech, és Geniust kell választani, mert ők foglalkoznak hangtechnikával, a többi meg selejt.DE ezek közül melyik még a legjobb? És a teló szignálra nem recseg be, nem zúg? Nem tudom tudjátok e miről beszélek, mert nekem ami most van 2.0-s és ha hív valaki telón, akkor arról tudom,hogy elkezd úgy zúgva recsegni. Nos? Várom az ajánlatokat. Jah, és cirka 100€-ig vennék. Feljebb nem nagyon. Előre is köszi.
-
Tomacko
senior tag
válasz dzsi23 #38031 üzenetére
".... 2-3 hónapja írtatok ide először, és azt sem tudtátok, mi fán terem a jó hangzás. Inkább hallgassátok meg azokat, akik jobban értenek hozzá. "
Nem akarok war-t indítani, DE. 1. Hogy ki mikor regisztrálta magát a fórumra, nem mérvadó abban, hogy mióta hallgat zenét. 2. Hogy ki mikor mennyit írt a fórumon, szintén nem mérvadó abban, hogy mióta hallgat zenét. 3. Hogy ki mennyire ismeri, nem ismeri az aktív dobozok világát, szintén nem mérvadó megint csak a zenehallgatási szokások, tapasztalatok terén. 4. Mivel nem ismerem az előtörténetet, nem jegyezgetem meg és fel, hogy ki mikor kezdett zenét hallgatni, vagy mi volt a kezdő hozzászólása x hónappal, évvel ezelőtt. Ezért ha most azért dorgálod le, mert ő hónapokkal ezelőtt hallgatott életében először zenét, avagy előtte Sokol rádió szinten, akkor az előző 3 pontot hagyd figyelmen kívül
No offense, éljenek a csajok és legyen mindig hideg a sörötök
[ Szerkesztve ]
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
sexymusprime
tag
válasz dzsi23 #38202 üzenetére
Fogalmam sincs :| aránylag nagy asztalra raknám őket, a monitor két oldalára. Egyelőre csak tippelem, hogy egy kisebb pár jobb lenne, de sajnos nincs túl sok összehasonlítási alapom, hogy mi sok egy asztalra. Túlságosan azért nem vagyok hely hiányában
Ezt jobban szeretjük, mint a másik kettőt?
-
-
tretyak
aktív tag
válasz dzsi23 #38265 üzenetére
A Solo 6C is jelölt volt - megnézem akkor magamnak. Azt hiszem a stúdió monitor marad inkább a következő lépcsőnek, ha lesz 100k-m egy párra. Az eddigi TV hangszóróhoz képest így is nagyot lépek előre...
Bodz:
a mackieről nem találtam én se túl pozitív dolgokat, csak a név volt ismerős, gondoltam annyira rossz nem lehetKöszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
-
-
Srí
csendes tag
válasz dzsi23 #38519 üzenetére
@Gombinyó, @dzsi23, @lezso6
Köszönöm a segítséget, akkor én is a 2 kisebb aktív PA felé fogok nézelődni. Sajnos a keret kb fix, a többi adomány + a saját pénzünk inkább ruhákra + alkalmadtán táncoktatásra van félrerakva.
Forrást megoldjuk ( ha más nem, beszerezzük használtan ), a hangfalak ( + keverő ) a lényeg.Még egyszer kösz mindenkinek!
-
Attila0
őstag
-
duo
addikt
válasz dzsi23 #38629 üzenetére
legrosszabb esetben az lesz, de egyszeruen nem tetszik az a sullyesztett resz ami miatt sikban van a hangfalselyem mikor fel van pattintva. meg ugy kepzelem a magnat azert tobbet tud 50 penzert. aztan lehet hogy ebben is ugyanolyan kinai kotozomadzag kabelezes van...☺ tim82: milyen hangdobozokat hajtasz rola?
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
ribizly
veterán
válasz dzsi23 #38687 üzenetére
Nos. Végre otthon. Végre kiderült, hogy esélyem sincs a SOLO 6C-t elhelyezni sem asztalon, sem falon sem sehol.
Az edifier r1900t ii elvileg 166 x 290 x 215 mm (sz x h x m,bár erre jöhetne egy megerősítés) elvileg pont befér. Akkor érdemes azt választanom vagy van valami ami kisebb, de még jó választás a creative 2.1 helyett...?Thx
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
mekker
őstag
válasz dzsi23 #38749 üzenetére
Hát, kapott egy egész korrekt bluetoothos részt, jobb a távcsija, van optikai bemenete (egyszerűen tudod tévéhez kötni) , meg talán az erősítője is jobb minőségű hangot produkál. Szerintem itt első sorban a szolgáltatásokat fizeted meg, a hangja nem feltétlenül lesz annyival jobb.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Zoley3
tag
válasz dzsi23 #38749 üzenetére
A Távirányító pl tiszta olyan mint a Thonet & Vander-nél (pl a Kugel-en is ilyen, csak felfestés kicsit más) de a elektronika hátulja is tök hasonló
2x90W ?! Kíváncsivá tett a cumó, bár külsőre nem annyira gyerebe[ Szerkesztve ]
Névváltozás: Zoey25 >>> Zoley3...Zoey25 felhasználónak 14 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.