Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#33513) tDr1v3r


tDr1v3r
veterán

Sziasztok! Következő lenne a problémám:
Volt egy rendszerleállításom tegnap este, aztán ma amikor bekapcsolom a gépet, neki állt szöszmötölni a hdd-vel a rendszer. Valami system permission is volt benne, futólag pillantottam rá... lényeg, hogy lecsekkolt pár(száz) fájlt. Mindegy, nem ez a problémám, hanem:
Indul a rendszer, bejelentkezek, erre meg pár alkalmazás nem megy! (Dropbox - nem találja a beállításokat; uTorrent - nincs bent egy torrent se, meg indításnál folyton nyelvválasztó jön be; Windows Live Messenger - bejelentkezés közben error, troubleshoot wizardes; iTunes: -50-es hibakóddal indít, utána nem is megy; Skype: [link] - ezeket vettem észre, eddig)
Viszont, ha a Start menüben rákattintok a Music-Pictures-Documents pontra, nem irányít át a folderbe. Explorer-be (fájlkezelő) meg az oldalt lévő Libaries link mellett lévő legördülő gombra rákattintva nem jön ki a szokványos Pictures-Documents-Music link. Ha meg csak rákattintok (tehát nem a "legördítőre") akkor egy üres mappát hoz be. Ha meg benézek a C-n lévő Users/nevem mappába, akkor ez fogad: [link]. Nincs köztük a Pictures/Music, ezt vettem észre. Pedig, TotalCMD alatt látszódik...
Rendszer: Windows 7 Ultimate UK (eredeti)
Tudnátok segíteni? Fontos lenne... :)

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.