Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#134034) kezo0 válasza gduck (#134031) üzenetére


kezo0
addikt

Na, pár perccel éjjel 2h előtt értem haza, és ahogy bekapcsoltam a boxot, nem sokkal később már le is futott rajta az ilyenkor szokásos frissítés. Ez ugye általában hajnali 2h-kor szokott megtörténni, ritkább esetekben hajnali 5h-kor – akkor is, ha az ember ilyenkor ébren, a box pedig bekapcsolva van, mert az ember tévézne… (A frissítés erre nincs tekintettel, max. egyszer halasztható, kb. 20 perccel, ennek eltelte után pedig már kérdés nélkül lefut, akkor is, ha épp akkor derülne ki a filmben, hogy ki a gyilkos, vagy épp akkor van a döntetlenre álló kézilabdameccs utolsó perce, netán épp akkor kezdik meg a bringások a verseny mindent eldöntő hegyi szakaszán az utolsó száz métert felfelé. :W De most nem is erről szól ez a hsz, csak újfent megemlítem, mert rettentően nem felhasználóbarát, mondhatni prosztó megoldás ez, és rettentően b****a a csőrömet…)

Szóval lement a frissítés, de ez csak a szokásos EPG-frissítés volt.
Nálam a firmware továbbra is az, ami még valamikor ősszel érkezett a boxra – vagyis ami nálad 2023. 10. 29. dátummal van feljegyezve.

cocka: ez egyben válasz a te kérdésedre is. gduck kollégánál érkezett egy fw update, nálam még nem. Nyilván fokozatosan terítik. (Lehet, hogy kikényszeríthető egy hard resettel, de annyit nem hiszem, hogy ér.)

[ Szerkesztve ]

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.