Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#116709) kezo0


kezo0
addikt

Édesanyám korábban papír alapú számlákat kapott, postai úton, de pár hónapja átállítottuk e-számlára a számlázás módját, így azóta a My Vodafone-fiókjába kapja meg a számláit. Jön mindig az értesítő mail, hogy elkészült az aktuális számla, és megtekinthető a My Vodafone-fiókban – ahol aztán persze még napokig nem tekinthető meg.
Az utolsó számla viszont már az értesítő mailhez csatolva is megérkezett, titkosított zipbe csomagolva, a jelszó pedig külön, sms-ben jött meg hozzá. Ez tehát azt jelenti, hogy – amennyiben így marad – nem kell többé arra várni, hogy a számla végre megnézhető legyen a My Vodafone-fiókjában, ill. le lehessen azt onnan tölteni.
A fizetés ezer éve csoportos beszedéssel történik

Én eddig a Díjnetre kaptam a számlákat, és ugye értesítettek, hogy ez a lehetőség megszűnik. A napokban más ügyben telefonáltam a 1270-re, de mellékesen ezt is szóba hoztam az ügyintézőnek, aki előzékenyen felajánlotta, hogy átállítja nekem a számlázás módját, hogy ezentúl a My Vodafone-fiókba kapjam a számláimat. Csoportos beszedéssel fizetek, ehhez nem kell nyúlni.

Miért írtam ezt le ilyen hosszan? Hát csak azért, mert akkor most ugye pont ugyanazok lettek a számlázási beállításaim, mint anyámnak – gondolhatnák a naív ügyfelek!
Ehhez képest mutatom, mi látható a My Vodafone-fiókjainkban (balra anyámé, jobbra az enyém):

Akkor most hogy van ez? Miért a kétféle elnevezés? Van/lesz valami különbség a kettő között?
Mellesleg e pillanatban már mindkettőnk fiókjában látható a következő számla összege, de még egyikünk fiókjából sem tölthető le a részletes számla, és értesítő mailt sem kaptunk még róla…

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.