Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-23 11:57:24

LOGOUT.hu

Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#113448) cocka válasza quint (#113447) üzenetére


cocka
veterán

és kütyüket venni.

Csak kettő kell és a 2.2-es HDCP szezán kitárul. :DDD

A kínai dzsunkákon összelapátolt tizenezer forintos android tv-boxok a gennybe lemossák ezt a vodás csodát.

Hát attól függ, hogy Android OS vagy Android TV van-e rajtuk. Mert ugye ez utóbbiakat bár tévéhez tervezték, csomó egyéb app nem támogatott. Android OS-en meg az a baj, hogy általában a képminőség nem olyan jó vagy ha jó is, akkor kissé darabos, húzza a szemed. CoreELEC-en viszont simán kimaxolható a téma és ott a mozgások is kellően simák. Nincs az, hogy nézel valamiből másfél órát és már folyik ki a szemed, mert folyamatosnak tűnik, de ez a nüansznyi darabosság, mintha feleznénk az fpst, eléggé megterhelő a szemnek. Ezt a simaságot egyébként nehéz is leírni, mert bizonyos esetekben még az fpstől sem függ. Láttam már simább mozgású 25 fpses videót és darabosabb 50 fpsest is. Na ebben az egyben sokkal jobb a vodabox vagy a webes tvjük, mint az összes többi androidos cucc. CoreELEC talán kivétel, de ott körülményes a "tévécsatornák" közti váltás.

de a keresőbe csatornára nem lehet keresni...

Meg ugye.. ha a régi boxban rákeresel valamire, simán kilistázza az összest ami egyezik a címmel vagy legalább része és külön csoportosítja a visszanézhető verziókat meg a jövőbeli verziókat, esetleg az adott pillanatban műsoron lévőt is.

Na ehhez képest a voda keresője csak a jövőbeli műsorokat listázza. LOL Pont visszanézős adásokat kerestem, na azokat nem listázza. :W :DDD

Ja sportcsatornán én is néztem, hogy rahedli ugyanolyan című műsor van. Hogy különbözteted meg? LOL

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.