Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10019) Eli577


Eli577
senior tag

Látom beindult megint a sárdobálás... :DDD. Az ilyen okos hozzászólásokat nem nagyon értem, amikor leírják azt, hogy "szar a telefon, többet LG terméket nem veszek"... :F. Ez olyan, mintha egyszer a pékségből rossz/száraz/penészes kenyeret kapnál frissnek mondva és többé felé se nézel annak a pékségnek. Nekem évek óta LG termékeim vannak és nem volt velük semmi bajom (tv-től kezdve a házimozin át a számítógép-alkatrészekig, még egy LG laptopom is van, ami nem túl gyakori).
A telefonnal sem volt idáig semmi olyan problémám, mint ami miatt háborognak. Lehet, hogy én vagyok szerencsés, lehet, hogy nem....:D. Az, hogy hardveres hiba lenne az, amit a szoftverfrissítés később megold, azt sem nagyon hiszem.

Utánanéztem amúgy kicsit jobban a Sensation-nek és az SGS2-nek is, ha már páran annyira istenítik őket. Amilyen felhasználói tapasztalatokat olvastam idáig róla (márpedig jó sokat olvastam), az alapján az SGS2 minimálisan jobb, mint az O2X, a Sensation meg ugyanolyan, vagy még rosszabb. Amikor s Sensation-nél a túlnyomó többség azt írja, hogy bizonyos használati idő után a kijelző érzéketlenné válik, pixelhibás lesz, random restart-ok tömege. Jobb ez? - Kérdem én.
Még egyszer: nekem nincs a működésében hibája a telefonnak, de még ha lennének is olyan jellegű problémáim, mint amiről Magnat kollega írt novellát :DD , biztos, hogy nem a Sensation-t választanám, az SGS2 meg túl drága.

Na, én is megírtam sikeresen a novellámat. Félreértés ne essék, én nem akarom ezzel bevédeni az LG-t, mivel én is elég helytelen dolognak tartom, hogy úgy húzzák-halasztják ezt a frissítést, mint a rétestésztát. Úgy látszik ez volt az ára annak, hogy 1-2 hónappal hamarabb ki tudtak jönni a két magos telefonjukkal, mint a konkurencia.

Ui.: Én akartam lenni a 10.000-ik hsz-es. :O :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.