Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9051) enekes19sve válasza kun0203 (#9049) üzenetére


enekes19sve
csendes tag

Köszönöm. Esetleg azt nemtudjátok, hogy a cellainformációs sms eket higy lehet kikapcsolni. A telefonon lehet beállítani vagy a Telenornál kell vmit mókulni. :) Csak mert sokat utazom és 2 percenként kapom az értesítést, hogy épp hol járok :)

(#9052) horseface77 válasza enekes19sve (#9051) üzenetére


horseface77
tag

Üzenet-beállítások-csatornák-nál kitörlöd.

"Szívritmus pihenés közben 42,megterhelés alatt 43"

(#9053) Bear válasza enekes19sve (#9051) üzenetére


Bear
aktív tag

SMS-> beállítások -csatornák, innen törölj minden csatornát.

(#9054) cjvt3o válasza kun0203 (#9049) üzenetére


cjvt3o
aktív tag

Tudnál belinkelni v10d-vel készült képet (csak az összehasonlítás végett).

Nálam FR17 van,1-2 kisebb-nagyobb problémám akad, de összességében úgy gondoltam, kivárom a hivatalos 2.3-at, addig ezekkel a hibákkal együtt lehet élni - egyedül a "fátyolos" fényképminőség zavar (igaz 1-2 kattintással helyrehúzhatóak a képek Gimp alatt).

A másik napi rendszerességgel jelentkező hiba - ti. hogy a működő és hívásképes telefont nem lehet elérni, illetve nem kap meg sms-ket, amíg nem kezdeményezek hívást, vagy újra nem indítom - nem a 2X sara, ugyanúgy tapasztalom One-on, és ZTE Blade-n is, gyári és főzött rommal egyaránt, ergo ebben a Telenor a ludas (némi aggodalommal tölt el, hogy ez már fél éve legalább így van).

A rom cserétől egyébként továbbra is azért ódzkodom, mert nem találtam eddig megoldást a névjegyzék export-jára ill. importjára, és pár száz darab névjegy "kézzel" újrarendezgetése egyelőre nem vonz.

(#9055) horseface77 válasza cjvt3o (#9054) üzenetére


horseface77
tag

Az az fr17 igen régi már,az abban lévő bugok már javítva lettek a legújabb stock romban.A névjegyeket illetően:csinál egy exportálást sd-re akkor kapsz egy .vcf filet amit be lehet importálni gmail-ba és máris ott vannak a névjegyeid mindig kéznél és egy kattintással szinkronizálhatod is a telóval.

"Szívritmus pihenés közben 42,megterhelés alatt 43"

(#9056) mycso válasza cjvt3o (#9054) üzenetére


mycso
veterán
LOGOUT blog

A névjegyzéket ki tudod menteni egy fájlba az sd kártyára, majd onnan visszaimportálni.

Ez a hívás gond, pedig hidd el, hogy a teló hibája. Természetesen a telenor hálózatfejlesztése is bekavart, de az mondhatni 'alig' volt észrevehetô.

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#9057) enekes19sve válasza Bear (#9053) üzenetére


enekes19sve
csendes tag

:) köszi

(#9058) Rotate válasza cjvt3o (#9054) üzenetére


Rotate
veterán

titanium backuppal is ki lehet menteni a névjegyzéket... zölddel van írva a listában... valami KAPCSOLATOK 2.2.2 vagy ilyesmi... nálam szépen elmenti, és vissza tudom vele hozni... ugyanígy járok el az sms-ekkel is...

v10d-re szerintem még régebbi custom romokról is érdemes frissíteni :)

Itt az zölddel írt kell neked :)

[ Szerkesztve ]

(#9059) Rotate


Rotate
veterán

Egyébként Paul mielőtt elment kirándulni hagyott egy ilyen üzenetet:

When I return, the 2X ROM will be the first to get updated. I plan to release a final 'Fr20' Froyo ROM (with the latest changes / updates) and a new 'Gr3' Gingerbread ROM as my first releases after getting back. I know some people have noted I also have a MCR for Galaxy S II now... this is true, but I am still supporting the 2X at this time and it will be updated first when I get back!

Dióhéjban annyi, hogy mikor hazaért frissíti a legújabb kiszivárogtatott ROM-ra a Gingerbread release-ét, és Gr3 néven ki is adja hamarosan, továbbá a legfrissebb változtatásokkal frissítésekkel elkészíti az Fr20-at :)

Egyébként a napokban már utazik haza :)

(#9060) cjvt3o válasza horseface77 (#9055) üzenetére


cjvt3o
aktív tag

Ez sajnos ennél összetettebb.

Adott 4 névjegyzék forrás: Google, Facebook, Skype, SIM.

A bejegyzések egy jó részénél van ismétlődés, ráadásul az adatokat csak a személy köti össze, azaz más a név (pl.: Khlutszvicsiárd Gothárd, Kluszcsi, K.Gothárd, gothard1972), egyes adatok átfedésben vannak (ugyanaz a telefonszám, vagy e-mail cím több rekordban is szerepel), mások nincsenek, és az egyes átfedésben lévő adatok esetleg nem egy személyhez tartoznak (pl.: cégnév, cég telefonszám több különböző személynél is azonos lehet).

Éppen ezért egyszer (kétszer :) ) végig kellett ballagni a névjegyzéken, és a különálló névjegyeket össze kellett kapcsolni.

Ez az összekapcsolt állapot az, aminek a mentésére nem találtam eddig megoldást (Titaniummal még nem próbálkoztam). Az összekapcsoltságot, mint olyat kellene valahogy menteni, hiszen ez biztosítja azt, hogy az egyes, a különböző forrásokból történő szinkronizáló mechanizmusok (Google, Facebook, Skype) "tudjanak arról", hogy az adott névjegy összekapcsolva mással már létezik, nem kell újabb példányt létrehozni belőle.

Az LG Suite nem volt képes kimenteni ezt (pedig számomra éppen ez lett volna a logikus eszköz).

(#9061) cjvt3o válasza mycso (#9056) üzenetére


cjvt3o
aktív tag

Mivel 3 telefon típusból (2 LG, 1 ZTE) 5 másik telefonnál tapasztaltam az elérhetőségi hibát, valamennyi Telenoros, ugyanakkor ugyanezeknél a típusoknál más szolgáltató előfizetői (eddig nekem) nem erősítették meg, egyelőre nem tudok egyértelműen abban hinni, hogy ez a teló hibája. :)

(#9062) Dhampir válasza cjvt3o (#9054) üzenetére


Dhampir
félisten

Nem túl régi a SIM-kártyád? Nekem ugyanez volt a gondom X8-nál, és kicserélték a kártyát, egyenlőre beérkeznek a hívások.

(#9063) cjvt3o válasza Dhampir (#9062) üzenetére


cjvt3o
aktív tag

Igen, ismerem ezt a fordulatot, de a vizsgált mintában van a most 12 évestől a most 5 hónapos SIM-kártyáig ízlés szerint minden. :)

(#9064) kun0203 válasza cjvt3o (#9054) üzenetére


kun0203
tag

Sajnos most csak ezek a képeket találtam a gépen amelyek o2x-el készültek:

Gyári kameraprogi:
[link]
camera 360:
[link]
[link]

A v10d sokat javított a minőségen de még lehet hova fejlődni, de most egyelőre a kamera előtti plexivel van bajom mert baromi könnyen karcolódik és ez meg is látszik a képeken.

Ha kell akkor lövök pár képet még csak mondd mire vagy kiváncsi (makró, tájkép...).

[ Szerkesztve ]

(#9065) jooker82 válasza kun0203 (#9064) üzenetére


jooker82
nagyúr

De ne makróba próbálgasd,hanem normál képet...ott lett elcseszve a fókusz.....Bár mintha az utóbbi 2 frissitésnél mintha javitottak volna rajta...
szóval,ha elmegyek kirándulni....pl egy tengerpart mellé,akkor nem a virágszirmokat fogom fényképezni....Nem értem mért jön elő mindenki a makro képekkel....abban általában minden telefon jeleskedik....

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#9066) Eli577 válasza cjvt3o (#9063) üzenetére


Eli577
senior tag

A kontaktok kapcsolására a legegyszerűbb módszer.....hogy nem szinkronizálod a telefonkönyved a többi accounttal és így nem kell emiatt aggódni. :R

(#9067) cjvt3o válasza Eli577 (#9066) üzenetére


cjvt3o
aktív tag

:)

Esetleg nem is használok kontaktokat, sőt, okostelefont se. :)

(#9068) Rotate válasza cjvt3o (#9067) üzenetére


Rotate
veterán

Mint fentebb írtam nekem Titanium backup egy az egyben visszahozza a számokat, neveket, ahogy ott voltak, feljebb a képen mutattam is, hogy melyik elemet kell backupolni adatostól, és nem lesz gond...

Aztán csak elrakod a mentést, majd ha kell visszahozod ugyanúgy Titaniummal... Próbáld ki... Backupold vele, törölj vagy változtass meg 1-2 nevet, majd tolj egy restoret... Olyan lesz amint azelőtt :)

(#9069) cjvt3o válasza Rotate (#9068) üzenetére


cjvt3o
aktív tag

ok, köszi, majd kipróbálom, egyszer élünk... :)

(#9070) tome.jr válasza cjvt3o (#9061) üzenetére


tome.jr
addikt

Múltkor nekem is hasonló gondom volt csak nálam full térerő mellett sms-t küldött a rendszer arról, hogy kerestek de nem voltam elérhető. Miután indítottam egy hívást a telóról megint elérhető lettem. Ezután betelefonáltam a Telenorba, ahol azt tanácsolták ha legközelebb ilyen gond van akkor hagyjam békén a telót, telefonáljak be egy másik készülékről és akkor a rendszerükben rá tudnak nézni mi lehet a probléma forrása. Azóta nálam nem jelentkezett a hiba, de ha nálad ez gyakran előfordul akkor javaslom hívd fel ilyenkor a 1220-at egy másik telóról és csekkoltasd le az elérhetőségedet. Tényleg jó lenne tiszta vizet önteni a pohárba, hogy mi okozhatja ezt a jelenséget. Egyébként mikor én beszéltem az ügyfélszolgálatossal direkt rákérdeztem, hogy szerinte ez a telefon hibája lehet-e és azt mondta ezt nem tudja megállapítani, pedig nyilván az lett volna a legegyszerűbb megoldás ha azt mondja nálam van valami gebasz.

Egyébként ha az fr17-tel meg vagy elégedve szerintem ne cseréld le. A kamera hack-et leszámítva nálam az volt a legjobb rom. Kevesebb anomália volt vele mint az fr19-cel és a mostani v10d alapú főzött rommal.

Egyébként kijött egy új v10d custom rom: O2X FLAIR FR

[ Szerkesztve ]

(#9071) fuzzyka


fuzzyka
tag

Helló!!

Szerintetek a gyári v10d-sajátjával vagy a cameraMod-os cuccal lehet jobb képet lőni, mert az az igazság h össze se hasonlítottam csak automatice feltettem, De itt mindenki annyira írja, hogy sokat javult, h gondoltam visszateszem csak nincsen meg az apk! Azt, hogy tudnám megszerezni?

(#9072) horseface77


horseface77
tag

Sziasztok.Próbálta már valaki az lg camera pro-t? Elég sok opció van benne.

"Szívritmus pihenés közben 42,megterhelés alatt 43"

(#9073) Rotate válasza fuzzyka (#9071) üzenetére


Rotate
veterán

Valaki kiexportálja neked :)

(#9074) fuzzyka válasza Rotate (#9073) üzenetére


fuzzyka
tag

Akkor esetleg nem tudnál segíteni?:):) Neked mi a véleményed jobb a hackkel vagy te nem azt használod?üdv

(#9075) Rotate válasza fuzzyka (#9074) üzenetére


Rotate
veterán

v10c-nél fenn volt, de nem éreztem égető különbséget, szal ehhez már fel se raktam...

Úgy jó, hogy Titaniummal csinálok róla mentés, te meg restore-olod?

(#9076) Eli577 válasza Rotate (#9075) üzenetére


Eli577
senior tag

Uff....az nekem is jól jönne. Előre is köszi.

[ Szerkesztve ]

(#9077) fuzzyka válasza Rotate (#9075) üzenetére


fuzzyka
tag

Hát az úgy működni fog akkor nekem teljesen megfelel!!!!!

(#9078) Rotate válasza Eli577 (#9076) üzenetére


Rotate
veterán

Mindkettőtöknek ment mailben, remélem így működni fog, kéne neki......

Ha nem menne akkor valahogy kivésem magát az apk-t, csak most így tudtam megoldani, így is mennie kéne, Titanium ilyenkor elmenti az apk-t is, szal a restore elvileg kicseréli a camhack apkját erre és jó is :)

[ Szerkesztve ]

(#9079) fuzzyka válasza Rotate (#9078) üzenetére


fuzzyka
tag

Nah szóval akkor most hova csinaljam a mentes mappat?:)))) mert nem volt olyan opcio h visszaállítás! Szal nemtom h ez igy működik e?! de es file al ki lehet copyzni az apkt ha gondolod:):)!
Amúgy. nagyon koszi a fáradozást!!!

(#9080) Rotate válasza fuzzyka (#9079) üzenetére


Rotate
veterán

Elvileg a belso sdn csinalt vmi backup mappat a titanium... De ha nem, bealithatsz sajat mappat is a beállításokban a titaniumban... Abba a mappaba berakod a fajlokat es lesz visszaallitas... :)

(#9081) fuzzyka válasza Rotate (#9080) üzenetére


fuzzyka
tag

Nah sikerült megtalálni és el is kezdi telepíteni de azt írja ,h nincs telepítve és gondolom vissza kellene kékülnie de piros marad az ikon!!! Most mit tegyek?

(#9082) Rotate válasza fuzzyka (#9081) üzenetére


Rotate
veterán

Passzolom... Várj akkor kivésem az apk-t...

(#9083) Rotate válasza Rotate (#9082) üzenetére


Rotate
veterán

Ha másnak is kéne: [link]

(#9084) fuzzyka válasza Rotate (#9083) üzenetére


fuzzyka
tag

Így már műkszik!!! Kiváncsi vagyok lesz e különbség?!

Nagyon köszi mégeccer!!!!!

Üdv

(#9085) Rotate válasza fuzzyka (#9084) üzenetére


Rotate
veterán

nincs mit :)

(#9086) peter_27


peter_27
aktív tag

Újabb rekordot sikerült elérnem "bekapcsolás óta eltelt idő"-vel. :) Most kezdett belassulni a rendszer, így megérett egy újraindításra. Ezt a romot mindenkinek csak ajánlani tudom. Ezalatt az idő alatt semmiféle hiba nem jelentkezett.Minden bejövő hívás megérkezett, wifi/mobilnet(3g)/gps mindig stabil, egyszer sem dobta el a jelet. Ha ezzel jelent volna meg a 2X, akkor most legalább 10000-er drágább lenne a használt ára is, valamint nem rombolt, hanem emelt volna az LG presztízsén.

Galaxy S10

(#9087) simi12345 válasza peter_27 (#9086) üzenetére


simi12345
tag

:C

(#9088) cozyka83


cozyka83
tag

A telefon használható hotspotként?

LG Optimus 2X

(#9089) horseface77 válasza cozyka83 (#9088) üzenetére


horseface77
tag

Természetesen.

"Szívritmus pihenés közben 42,megterhelés alatt 43"

(#9090) Magnat


Magnat
veterán

Hi,

nekem is van egy ilyen szerkentyűm, pár kérdés, köszi ha vki tud válaszolni:
-V10c rommal is előjön időnként BSOD, ráadásul nem töltés közben vagyis nem csak akkor, hanem pl most kb 1 órával ki-bekapcs után is. Nem jön elő túl gyakran -mondjuk hetente-, de ez is pont elég ahhoz, h ha fontos hívást várok, kb percenként nyomkodjam a telefont, h "él"-e még... van ilyen másnak is? Csak mert általában mindenhol azt olvasom, h ez töltés közben fordul elő.
- a billentyűzeten van egy dedikált gomb a smiley-knak, ez számomra teljesen megfejthetetlen, h mikor van ott és mikor nincs?
-néha elmegy a net, ilyenkor hiába kapcsolom ki-be a wifit, 3g-t, látszólag kapcsolódik a telefon, de sem wifin, sem 3g-n nincs adatforgalom - restart után ok, de ezt is elég macerás folyamatosan csekkolgatni, h azért nem jön mail mert nincs vagy mert elment a net
- a térerő csapnivalóan szar, ok h fejleszt a Telenor, de pl a melóhelyemen 2 kollégámnak is telnoros, 1iknek Iphone4, a másiknak LG P500, nekem a 2X, de messze nekem dobálja el a legtöbb hívást. Próbaképpen úgy is használtam pár nap, h csak 2g legyen, mert gondoltam, h csak a 3g a gyenge és mindig ide-oda lépked, de sajnos úgy is megszakadt. Tény, h ott 1ébként is szar a térerő, jelentettem is a szolgáltatónak, állítottak is rajta, persze nem segített, de máshol sem akarja kiütni a szignál a kijelzőt, soxor esik le a jelszint -100Dbm környékére, ami ha jól tévedek, elég gyenge már.
-feltettem az 1. hsz-ben említett Led Light nevű progit (eddig egy másikat használtam, de ott több gombnyomásra jött meg a fény), ezzel meg az a nyűgöm, h sok esetben mikor kikapcsolom a lámpát, a widget még úgy jelzi, mintha világítana, csak 5-6 mp múlva kapcsol le ... ha közben megint rányomok, eléggé összezavarodik szegény... ez másnál is előfordul?

[ Szerkesztve ]

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

(#9091) cjvt3o válasza tome.jr (#9070) üzenetére


cjvt3o
aktív tag

Kipróbáltam ma ezt, nem voltam elérhető, beszéltem 1220-al másik számról.

A ránézés annyiból állt, hogy azt mondta a hölgy, nem vagyok letiltva (be van fizetve a számla :) ).

Azt mondta, hogy 10-20 percen belül küldenek valami frissítést a SIM-emre, de lehet, érdemes lenne lecserélni, mert már 3 éves, így jogosult vagyok ingyenes cserére. (Amiből az következik, hogy ha az általuk adott SIM-kártyával nem tudom igénybe venni az általuk nyújtott szolgáltatást, de a SIM kevesebb, mint 3 éves, akkor fizetnem kell, hogy kapjak egy jó SIM-et. Khm.)

A frissítésnek nem látom nyomát (ismerős már végigjátszotta ezt amúgy, minden eredmény nélkül, szerinte jönni kellett volna SMS-nek), de végül is még csak 3 óra telt el a 10-20 perc lejárta óta. :)

Igazából az lenne a megoldás, hogy 3 különböző telefonnal (2x, One, Blade) és 3 különböző kártyával össze kéne várni ezt a hibajelenséget, és akkor betámadni egy olyan Telenor kirendeltséget, ahol nem csak eladók, de sw/hw szakemberek is vannak, hogy tessék, itt vannak a minták.

A telefonok és kártyák adottak, az összevárás problémás (üzleti előfizetések ugyanis mind), 10 ezer négyzetkilométeres körzetben pedig nem tudok olyan Telenor kirendeltségről, ahol vannak hw/sw szakik.

(#9092) tome.jr válasza cjvt3o (#9091) üzenetére


tome.jr
addikt

Ingyen cserélik a kártyát, úgy tudom 6 havonta lehet díjmentesen kérni. Nekem mikor voltak problémáim (még korábbi telefonommal) akkor cserélték ennél sűrűbben is és nem kellett fizetnem érte.

[ Szerkesztve ]

(#9093) cjvt3o válasza tome.jr (#9092) üzenetére


cjvt3o
aktív tag

Én csak azt szajkózom, amit mondanak nekem. :)

Anno a céges előfizetés lejártakor is volt ilyen történet, a korábbi előfizetést szerettük volna meghosszabbítani, de határozatlan idővel. Az 1. ügyfélszolgálatos nem tudta, de visszahív. Nem hívott, a 2. viszont tudta, semmi akadálya, így és így kell kérni írásban. Megtettük, kaptunk választ, hogy rendben, tudomásul vették, hogy felmondtuk. 3. ügyfélszolgálatosnál reklamáltunk, hogy nem mondtuk fel, csak határozatlant akarunk, aki szerint csak valami félreértés lehet, írjunk levelet. Nem írtunk, ehelyett 4. ügyfélszolgálatost hívtunk fel, aki előbb a jogi osztályra, onnan pedig az Előfizetők Egyedi Összezavarását Koordináló Osztályra kapcsolt, ahol elmondták, hogy márpedig olyan nincs, hogy határozatlan időre hosszabbítjuk a hűségidő lejárta után a szerződést, viszont iparkodjunk azzal a felmondással, mert mindjárt automatikusan meghosszabbodik 2 évre, oszt akkor lesz nemulass. Folyamatosan az ÁSZF-re hivatkoztak, amiben ugyan én azóta se találtam meg, hogy mi is tiltaná pontosan a dolgot (pedig más ügyből kifolyólag muszáj volt töviről hegyire átnéznem mellékletestül), de végül úgy döntöttünk, váltunk előfizetést, mert se időnk, se energiánk ezzel foglalkozni tovább.

(És akkor még a más szolgáltatótól telenor üzleti előfizetésbe áthozandó magánszám igaz történetét le se írtam. :) )

(#9094) suppe válasza cjvt3o (#9093) üzenetére


suppe
tag

telenoros szám üzleti előfizetésbe vitele is megér egy misét, nem csak más szolgáltató számámának telenorhoz vitele... náluk ez házon belül is 3-4 hétbe telt (amúgy balhé kiverése után 3 és fél perc alatt valahogy mégis sikerült nekik. szánalmas!

"Az állatkert a kapun kívül is folytatódik!"

(#9095) uyka


uyka
tag

Üdv !

v10d- ről v10e szoftverre frissített a telefon és a magyar nyelvet angol- ként ismeri föl .
mi a teendő ilyenkor, hogy magyar legyen ?

https://www.facebook.com/hegyiburkolas

(#9096) Eli577


Eli577
senior tag

Köszönet Rotate kollegának! :R
Akinek amúgy ilyen gondja van, hogy azt írja ki rendszerprogram telepítésekor, hogy "Nincs telepítve", azoknak: CWM-ben csináljarok egy dalvik cache wipe-ot és újraindítás után menni fog.

[ Szerkesztve ]

(#9097) -SamS-


-SamS-
tag

nekem tegnap a beweather alkalmazás nagyon meghülyült, többszöri újra rakás sem segített.
így vissza tettem a gyárit, azzal legalább a következő napokat is láthatom h mire számítsak :)

LG Optimus 2x ;) Fckin Awesome ;)

(#9098) Eli577 válasza uyka (#9095) üzenetére


Eli577
senior tag

Mivel frissítettél? Ha az LG Update Tool-lal, akkor szerintem azt felejtsd el és használd a Smartflash-t. Az első hsz-ben megtalálod a pontos leírást és rakd fel (vagy vissza :D) a v10d europen-t. Annál frissebb gyári még nincs, valószínűleg egy szolgáltatói romra frissítettél. Testvéremnél is ugyanez volt, kétszer használtam az Update Tool-t, mind a kétszer rossz romra frissített és nála is eltűnt a magyar nyelv.

(#9099) Eli577 válasza -SamS- (#9097) üzenetére


Eli577
senior tag

Használd az LP Sense nevű widget-et, teljesen olyan, mint a HTC-s óra, ahhoz is van időjárás előrejelzés. Az apk-t megtalálod a belső sd-kártyán, ha gyári rommal operálsz.

(#9100) Eli577 válasza -SamS- (#9097) üzenetére


Eli577
senior tag

Vagy megpróbálhatod azt is, hogy a beállítások, alkalmazásokon belül kikeresed és nem az alkalmazást magát törlöd le, hanem csak az adatait. ez általában szokott segíteni, ha egy program elkezd szórakozni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.