Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67440) milan26 válasza Krystal_s (#67439) üzenetére


milan26
senior tag

Minden vírusirtóban van már viselkedéselemző, némelyikben jobb, némelyikben kevésbé. Csak adatbázis alapján nehéz lenne már működniük. Avira az egyik véglet-nagyban az adatbázisra támaszkodik-Comodo a másik-nagyban a viselkedéselemzésre.

Avastnál CyberCapture és megerősített mód is van:

Windows 7 óta már elég a beépített tűzfal is, egy-két kivételtől eltekintve (pl Comodo, Zonealarm, fizetős avast) a komplett securityk is azt használják.

Létezik egy olyan, hogy Binisoft (Malwarebytes) Windows Firewall Controll, ami egy normális felületet ad a beállításaihoz, és üzeneteket is képes dobálni. A Binisoft fejlesztette ki az AdwCleanert is, ezt a céget megvette a Malwarebytes.

Virtuális környezetnek ott vannak a fentebb írtak, igaz azokat manuálisan kell elindítani. De enélkül is hatékonyak a szoftverek, mert mint a képen látod az avast is zárolja azonnal, ha gyanús valami-virtuális környezet nélkül is.

Persze nem azt mondom, hogy ne használja a Comodot (amúgy sincs semmi közöm hozzá), ha az tetszik neki, mert nem olyan rossz az, de tényleg bugos kicsit és túl bonyolult. :)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.