Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9347) noorbertt válasza albiosz (#9346) üzenetére


noorbertt
őstag

Kicsit nehez elhinni hogy csak igy egy szora sztornozzak itt kishazankban, ahol a vevo van az elado alatt.. :) Mikor regen volt ez es mi a tapasztalat most?

Nem kell feltetlenul hitelkartya ehhez, ez nem uj dolog, nekem pl angliaban sima bankkartyas vasarlas utan visszaadtak a penzt, mert nem en kezdemenyeztem es abban maradtunk hogy linuxot toroljem le es tegyek fel windowst es valami virusirtot :)..
Es az sem feltetlenul igaz hogy jo hitelkeret kell mindenhez:)..

wopi: en idaig semmit nem inteztem veluk, bementem ott elinteztem egyszer a dolgom es mukodik.
Elvileg video-n es levelben is mindent ellehet intezni vagy akar telefonon keresztul.
Az app fapados, egyenleget tudod figyelni es a kartyat zarolni, ill hogy mennyi ido utan zaroljon. szvsz nem is kell feltetlenul mas, mivel weboldalon minden mast tudsz managelni es talan ott kevesebb a fogas mint egy appon amit valoszinuleg 3.-4.fel gyart.
NFC vasarlas annyiban lassu nalam, hogy fel kell oldani a kartyan levo zart es pinkodnal van nehan pillanatnyi keses, de siman megszokhato mert nem kell varni mig latod a csillagot hanem siman beirod es pislogsz 3 alkalommal :D -sorban mar feloldod a kartyat -amig a kv automatabol valasztasz beirod a kodot .... amugy ha nem zarolod es vagy fel van mar oldva akkor villamgyors az NFC vasarlas.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.