Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-13 09:39:52

LOGOUT.hu

A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33030) .tnm válasza cocka (#33028) üzenetére


.tnm
addikt

nem nevezném visszafejlődésnek, ha sosem volt ilyen a gránit netbankban. mellesleg szabadformátumú levélben biztos lehet kérni, csak az nem instant.
van elég sok baj a gránittal, amióta rámentek az agresszív bővülésre és az is látszik, hogy a fejlesztési budget-jük nagyját az app(ok)-ra költik. a "megújult" netbank se sokkal több egy sime reskin-ezésnél. talán majd egyszer cserélik az egészet.

azzal egyetértek, hogy a felhasználók 99%-nak van gránit app-ja és ott bőven megfelel nekik ezeket állítani. emiatt a sok lefejlesztendő/javítandó feladat mögött jócskán hátraszorul ez (gondolom).

általában persze jó lenne, ha a netbank-kal mindent meg lehetne úgy oldani, ahogy az app-pal is, de valaki a Te érveidet használva ugyanígy érvelhetne az ellen, hogy akkor miért nincs elég bankfiókja. miért kötelező, hogy egy embernek legyen internete, PC-je, vagy okostelefonja, esetleg egyáltalán telefonja.

A lábaddal és a pénztárcáddal tudsz szavazni, ha ez az "idiótasága" a gránitnak megüti ezt a mércét. De szerintem már egy ideje fel kellett, hogy ismerd, hogy Te sok tekintetben egy rétegfelhasználó vagy, ennek van ára. Minél természetesebb lesz az, hogy az embereknél van egy mobil okoseszköz, annál nehezebb lesz ügyeket intéznie, az érdekeit érvényesítenie annak, akinek nincs. (És ezt mindenféle értékítélet nélkül mondom.)

It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.