Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:07:15

LOGOUT.hu

OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17761) q13579 válasza xavix13 (#17720) üzenetére


q13579
senior tag

Enyhén szólva is sebezhetőek lettek a járművek. Földiek, légiek egyaránt. Simán ki tudok szedni anti-tank-kal bármilyen járművet, ha nincs totál nyílt terep. Ha tudok bújkálni egy kicsit, 4-et simán beleeresztek. Főleg, hogy elég felé lőni és eltalálja :D. Vicc....

Komolyan már sokszor LAV-vel sem merek közelebb menni, mert tuti ugrás lesz a vége, ha van ott engineer. Ráadásul szánalmas ezen járművek sebzése is. AA-gun-nal pl nem elég szerintem 4 találat egy emberre. (Snipereket akartam leszedegetni, de csak az x-et láttam, egyszerűen nem akart meghalni).
Scout helivel ugyanez a helyzet. Ha meglátom a helit, inkább megfordulok és megpróbálom kilőni, mert tudom, hogy 4-5-ször el kell találnia, az meg annyira nem egyszerű, mint amennyire elsőre hallani.

És ugye akkor még ott a korábban tárgyalt active radar az AA-ra, amivel ugye elég kilőni két rakétát, ami majd célt keres magának :D. És ugye ezt a légijárműben nem jelzi semmi. :W

Az a gond, hogy ilyen butaságokkal elérik, hogy mindenki tudjon mindennel játszani. Elmosódnak a különbségek, egy bizonyos "szint" elérése után már nem tudsz egyszerűen jobb, gyorsabb, pontosabb lenni, mert ezt nem engedi a technika.
A battlefield-nek pedig pont az a lényege, hogy ne legyen mindenki mindenben pro. Legalábbis átlagos játékos ne érthessen mindenhez szerintem. Ahhoz igenis baromi sokat kelljen játszani, ilyesmikkel ne könnyítség meg a kezdők dolgát.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.