Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alommano
kezdő
Köszönöm a segítséget!
Csak azt kérdezném még hogy a ffp_0.7_arm_004.zpkg letöltött file végére írjam a megadott sorokat? (Gondolom pancser kérdés, de ez van
)
A másik, hogy milyen distribució programjait tud kezelni a nas? (Debian, Ubuntu, red)
Feltételezem a csomag változtatásával az említett sorok értékei is változnak.... -
Alommano
kezdő
válasz
krealon #4746 üzenetére
Látom nem érted
Nem hiányzik az ssid.
A broadcast üzenet tiltása nem azt jelenti...
Azt jelenti hogy a router nem küldi szét az ssid-t, ezért a vezeték nélküli hálózatok közt nem fog megjelenni. De attól még létezik és jelszóval védett.
Csak ha nem tudod milyen ssid vel keress wifit , úgy azért nehezebb megtámadni...
Eszközök meg nem fogják szólongatni , hiszen a router nem küldi szét.. pont ez a lényege -
Santino
aktív tag
Na ez a legveszélyesebb, amikor olvasol valamit, nézel buta, megtévesztő, csúsztatásokkal teli videókat, és azt hiszed mindent tudsz. Inkább tanulj. De én befejeztem, mert nem topiktéma.
-
krealon
veterán
válasz
Alommano #4744 üzenetére
"Egyébként a routered Ben kiveszed a pipát a brovcast üzevet elöl és a wifid láthatatlanná válik. Csak annak adod meg akiben megbízol...így akkor már nem fogják törni...."
Attol hogy a beacon frame nem tartalmazza az SSID-t, meg latszik az access point, es pont ugyan olyan konnyu torni, mintha a beacon tartalmazna.
Radasul az SSID hinya meg hivogato is lehet, mert aki beallitja az bizosan nem tul kepzett biztonsagtechnika teren.Illetve van meg egy olyan privacy leak mellekhatasa, hogy a rejtett halozatot a kliens eszkoz midenhol keresi, igy eleg jol azosithato, ha egy eszkoz folyton, egy megadott nevu halozatot szolongat.
-
Alommano
kezdő
Ja igen a Facebook biztonságáról még csak annyit hogy :
https://null-byte.wonderhowto.com/how-to/4-ways-crack-facebook-password-protect-yourself-from-them-0139532/
Jó olvasgatást
-
Alommano
kezdő
válasz
apro_hardver #4742 üzenetére
Álmodj csak...De addig is adok kis olvasni valót...
https://www.ssh.com/attack/password-sniffingEgyébként a routered Ben kiveszed a pipát a brovcast üzevet elöl és a wifid láthatatlanná válik. Csak annak adod meg akiben megbízol...így akkor már nem fogják törni....
-
Santino
aktív tag
válasz
apro_hardver #4742 üzenetére
Igyekeztem nem bántóan fogalmazni, mert senkit sem szeretnék megbántani. A kérdések taglalása nagyon nem idevaló, ezért sem mentem bele a hash, az ssl, a wpa2-aes, stb magyarázásába.
Ahogy látom egyetértünk. -
apro_hardver
újonc
válasz
Santino #4728 üzenetére
Tyűha, ezen én is kicsit leblokkoltam. Nem akarok újcsávóként nagyon okoskodni, de a véletlenül idetaláló laikusok kedvéért rögzítsük, hogy ez marhára nem így van, ahogy azt Álommanó megálmodta, mert jobb helyen eleve nem a jelszó megy át a dróton, hanem annak egy hash-e (most nem mennék bele, de ez egy technika, ami arra is jó, hogy ne legyen olyan egyszerű jelszót lopni), a facebook és társai titkosított csatornán kommunikálnak, ergo onnan aztán nem fogja senki egyszerűen "lehallgatni" a jelszókat, ráadásul aki picit is óvatos, az kétlépcsős azonosítást állít be, a fontosabb helyeken vagy kötelező (pld bank), vagy eléggé alap funkció (pld. facebook, google/gmail, és társai...)
Persze, idővel mindent fel lehet törni, és biztos vagyok benne, hogy az NSA meg is teszi, de szerintem Álommanónak nincsen annyi pénze, hogy összedobja a hardverparkot - vagy akár a villanyszámlát -, amire szükség lenne ahhoz, hogy kikémlelje, mikor milyen cicás mémeket nézegetek. Ha meg igen, akkor csak annyit fogok kérdezni tőle röhögve: na, megérte a befektetést? :-D
<rémhírterjesztéscáfolat off> -
apro_hardver
újonc
Sziasztok!
Új vagyok errefele, most vettem egy ilyen NAS-t, és első méteren azt szeretném elérni, hogy a LAN-omon be tudjak kapcsolni MAC vagy IP alapú szűrést (ergo hogy ne férjen bárki hozzá mondjuk a médiaszerver tartalmához, akit beengedek a wifimre - a samba és társai esetén a jelszó megoldja...).
Ha jól látom, erre nincs az alap firmware-ben support, van erről valahol valami doksi, hogy a nason futó linuxnak hogy lehet konfigolni a net stackjét? Felhasználói szinten elboldogulok a linuxszal.
Köszönöm! -
Geresics
addikt
köszi sárcok, kedden megpróbálom!
-
Istv@n
aktív tag
válasz
Geresics #4737 üzenetére
Hello!
A laptopot állítsd kézzel pl 192.168.1.100-as ip-re. A netmaszkon kívül más nem kell (255.255.255.0)
Nem lesz rajta internet, de a nas ip címére be tudsz lépni egy böngészővel. Írt át a hálózati beállításait a mostani (192.168.88.x) hálózatnak megfelelően.
Utána a laptopot is visszateheted az új szegmensbe, és elméletileg el fogod érni a nast. Ip alapon biztosan. -
Geresics
addikt
A laptop eddig is a .88-as tartományban volt, konkrétan most is 192.168.88.181. A NAS-t simán rádugtam a switch-re, de nem értem el sem a régi 192.168.1.199, sem a http://nas326/ címen. Lehet meg kellett volna próbálnom a 192.168.88.199 címet? Szerintem egyébként simán ütközés van, vagy az is lehet, hogy nincs engedélyezve a switchen, ezért is próbáltam volna a NAS-t direktben elérni. A NAS-t közvetlenül a laptopra dugva nem érem el sehogy?
-
Tonyk
veterán
válasz
Geresics #4735 üzenetére
A laptopnak kézzel adsz egy ip-t a vezetékes kártyára:
Pl:
ip: 192.168.88.234
maszk: 255.255.255.0Ez után eléred a nast a szokásos címen. Belépsz, és az ip-jét/dns-t automatikusra állítod, vagy kézzel adsz neki egy címet a 192.168.88. -as tartományból (ha ezt választod, ügyelj arra, hogy ne essen bele DHCP pool-ba (dhcp által osztott tartományba)).
Nas reboot, mehet a helyére, a laptop ip-je meg vissza automatikusba, vagy a kívánt címre.
-
Geresics
addikt
Kukucs!
Volt egy jól működő NAS326 az előző irodánkban, ahol egy sima routerre volt rákötve, és fix IP-t kapott: http://192.168.1.199/r51163,/desktop,/
Viszont most elkészült (végre) az új irodánk, és itt már komolyabb hálózat van. Sajnos(?) a hálózat kialaktásánál, kiéptésénél engem egyéb elfoglaltságaim miatt teljes mértékig kihagytak, így semmit nem tudok róla, csak tudom hol a rack-szekrény.
Áthoztam most a NAS-t a régi helyről, de nyilván az, hogy bedugtam a switchbe nem hozott eredményt, hiszen eleve ez a hálózat a 192.168.88-on üzemel.
Most a NAS326-ot egy LAN kábellel közvetlenül bedugtam a laptopba, de innen hogyan tovább? Hogy tudok rácsatlakozni? A http://nas326/ nem hoz eredményt, azt pedig, hogy most vajon mi az IP címe vajh honnan tudhatom meg? -
-
huan
őstag
Sziasztok.
A notimon torrentezek javarészt, már amikor be van kapcsolva ugye. A Nas326-on tölt/seedel kb. 100-200 film. A noti torrentezést szeretném függetleníteni a notitól, azaz a Nas-ra bízni, csak van egy kis bibi, hogy a notin kb.1000 torrent fut.
Meddig lehet nyúzni a Nas-t torrentekkel?(tárhely nem lényeg) Milyen beállításokkal lehet karban tartani, hogy ne fogja le a teljes sávszélességet? Alkalmas egyáltalán erre a 326? Ha nem, akkor mi? -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Lassan 2 éve használom a NAS 326-ot, viszont a mai nappal egyszerűen nem hajlandó a torrent downloadra. PC-n működik a letöltés, szóval sem a nettel, sem az ncore előfizetésemmel nincs gond. A korábban letöltött filmeket tudjuk nézni, de újakat letölteni nem enged. Volt újratelepítés, reset, routert is újraindítottam stb.
Így állunk. Van valakinek ötlete mit lehet csinálni?
-
Santino
aktív tag
válasz
Alommano #4723 üzenetére
"Aki rendszerbiztonságba belekerült egy cicit is az rájön hogy hiába van agyon bonyolítva, sokszor a legegyszerűbb ötlettel törhető.
Az otthoni hálózatod leggyengébb pontja a wifid. Teljesen mindegy hogy te nyitsz portot vagy egy program a port nyitva és egy port scanner bárkinek megmutatja hogy az a port nyitva van 😀
De egy igazi hackernek még nyitott port sem kell.
Tegyükfel (tényleg csak feltevés szintjén), hogy oda álok a házad elé egy laptoppal. A neten mindenhol megtalálod hogy egy wifire hogy lépjek fel. Ha már a wifiden vagyok akkor bent vagyok a hálózatodban. Fogok egy egyszerű 100 éves programot legyen mondjuk cain&abel.
A program a hálózatban közlekedő csomagokat gyűjti be és fejti vissza belőle az adatokat. Így már meg is van minden jelszó amit a hálózatban használtál (Facebook, insta, email stb) a net bankról ne is beszéljünk.....
Ehhez egy portot sem nyitottam😀
Gyakorlatilag a jelenlétemre csak a routered log-ja bizonyíték😀
Ha azt is törlöm akkor soha nem tudod meg hogy ott jártam 😀
Persze ezt feltevés szintjén beszélgetve🤗"
Kérlek, ne haragudj, de ezen rész olvasása közben és után több szomorkás mosoly hagyta el arcomat -
aujjobba
addikt
Részemről meguntam a hegesztést srácok, a transmission-t egy hete nem bírom helyreállítani.
Összeraktam egy saját konfigot inkább, Intel G4930 + 4gb ram + 120gb SSD az ubuntu-nak és persze a HDD ami a nasban volt.
Ég és föld a különbség és kijött 65ezerből, ebből lejön az a kevés amiért a nas326 majd elmegy, ha elmegy.
Köszi a sok segítséget. -
Alommano
kezdő
A metarepostory feltettem , elvileg azt írja listát le is tölti.
https://m.logout.hu/bejegyzes/odrif/nas_326_telepitese.html
Ezen olvasgatva próbáltam okosodni, ahol elvileg téged emlegetnek is 😀Ffp felépítésében elakadtam.....
Terminálban nem fogadja el a wget http://wolf-u.li/u/441 -O /ffp/bin/uwsiteloader.sh. Sort
Az -O kapcsolóval van valami gondja.
Manuálisan megnyitva a Wolf oldalt le tudom tölteni az sh file-t
De mivel felette az ffp-t hiába másoltam be admin/zy-pkgs könyvtárba nem telepítette így putty ban nincs ffp/bin könyvtár 😗Robot ként gondolom létrehozhatnám, de feltételezem nem lenne értelme mert a könyvtárban a letelepített csomag tartalmának kéne lenni.
A nason lévő mysql igazából jó lenne, csak az a gond hogy idén kiadtak egy frissebb verziót amiben a biztonsági réseket dolgoztak be. Az új CMS rendszer telepítése meg észreveszi hogy a verzió régi és kéri a frisset.
Szóval ha valami ötleted lenne, az minden képpen érdekelne.
Sőt ha kicsit szájbarágósan leírod , örülnék is neki mint majom a f@rkának. 😄😄 -
Alommano
kezdő
Nem volt szándékomban személyeskedni. Ha úgy érzed sajnálom bocsi.
Nem egyszerű lanról beszélünk hiszen a modemed mint említettem egy porton keresztül a felcsatlakozott hálózati eszköztől több Ip címet kap és egyszerre több "hálózatba" csatlakozik..... Ezért van hogy a külső Ip amit a wois oldalakról látsz az nem is lehet a modemedé. Az valójában egy sokkal bonyolultabb eszköz címe (úgy hívják CNTS).Nekem 2 router van itthon, nas és 1 asztali gép, de nincs időm sem energiám hogy portokkal vacakoljak.
Aki rendszerbiztonságba belekerült egy cicit is az rájön hogy hiába van agyon bonyolítva, sokszor a legegyszerűbb ötlettel törhető.Az otthoni hálózatod leggyengébb pontja a wifid. Teljesen mindegy hogy te nyitsz portot vagy egy program a port nyitva és egy port scanner bárkinek megmutatja hogy az a port nyitva van 😀
De egy igazi hackernek még nyitott port sem kell.
Tegyükfel (tényleg csak feltevés szintjén), hogy oda álok a házad elé egy laptoppal. A neten mindenhol megtalálod hogy egy wifire hogy lépjek fel. Ha már a wifiden vagyok akkor bent vagyok a hálózatodban. Fogok egy egyszerű 100 éves programot legyen mondjuk cain&abel.
A program a hálózatban közlekedő csomagokat gyűjti be és fejti vissza belőle az adatokat. Így már meg is van minden jelszó amit a hálózatban használtál (Facebook, insta, email stb) a net bankról ne is beszéljünk.....
Ehhez egy portot sem nyitottam😀
Gyakorlatilag a jelenlétemre csak a routered log-ja bizonyíték😀
Ha azt is törlöm akkor soha nem tudod meg hogy ott jártam 😀
Persze ezt feltevés szintjén beszélgetve🤗A msql php frissítés sajnos feladja a leckét, mert a nas még szürke folt az életemben amit szeretnék kifehéríteni. Szóval valóban érdekel a tanácsod....
-
Tonyk
veterán
válasz
Alommano #4720 üzenetére
Személyeskedést tartsd meg magadnak, meg akkor is ha millió smileyval próbálod az igazságtartalmat növelni.
Bridge igen.
2 router szint
Annak minden bájával.
Nason kívül is lehet torrentezni, webszervert, játékot, stb futtatni. És akkor még a port trigerről nem is hadováltunk.
Hekkelnéd persze... Na akkor rakok ide én is egy smiley-t.
Telefon , iptv rendszerint natolt címet kap...
Én tudom frissíteni, de mivel látom nagy szaki vagy, neked is minden bizonnyal menni fog!
Vpn : na most én jövök :
-
Alommano
kezdő
Látom okos vagy 😀🤗😀🤗😀
Nem Gateway hanem általában modem/bridge között lehet választani. Mivel a szolgáltatók saját szoftvert tesznek az eszközökre.Telnet/ssh nál engedélyezed a terminált ezért írtam így 😀
Az upnp portokat nyithat más hálózati állomás is valóban. De nason kíkül senki sem szokta otthon minden porthívást forwadolni. El is durvulna a helyzet több gép esetében ahol legalább 2 router szint van és mindenki torrentezik plussz nyomtató, játékok stb.... és még akkor is simán meghekkelném egy laptoppal a ház elöl wifin keresztül egy sniffer programmal 🤣😂🤣😂🤣
A szolgáltatóknál az Ip egy kicsit bonyolultabban megy mint gondolnád. Előszőr is ipkorbácsot használnak. Amit kívülről látsz Ip az valójában nem a modemed ipje ezért azt az ip-t nem cserélik 24 óránként 😀
A szolgáltató egy modemnek egyszerre több Ip címet is kioszt több tartományban saját hálózatán belül. Ugyanis ha neted és telefonod is van akkor a modem telefon szolgáltatást egy más tartományban lévő Ip címen bonyolítja. Ha 2 telefon vonal van akkor 2 Ip cím + net Ip vagyis a modemednek 3 Ip címe van 😀 2 külön tartományban. Ha még tv boxod is van akkor azoknak külön ip. És ez csak te vagy. Gondold el ezt több 1000 el9fizetőnél.😀
Szóval 24 óránként több milliárd Ip címet cserélni.... Meg is fektetné a hálózatot...."Nem kell varázsolni, hanem fel kell rakni, van benne webszerver, mysql, php. "
Igen van 2018 As verzió ami már olyan öreg hogy szakálla van 🤣😂🤣😂
Ha be tudod frissíteni oszd meg velem a trükjét mert érdekel....A vpn nem annyira teljeskörűen moddolható mint ahogy én egy CMS motorral megoldanám.
-
Tonyk
veterán
válasz
Kramer615 #4718 üzenetére
Igenis meg nem is , a gw módot akár a user is be tudja kapcsolni, de hogy ez az eszköz ezt lehetővé teszi-e vagy nem passz. Szerencsére már nincs dolgom a T-vel. Ha az eszköz menüjében nem látsz ilyet, akkor hívd fel őket. Ha nem tud ilyet, kell olyan eszközt ami tudja. Mond hogy szükséges neked, mivel távmunka otthoni szerverre, biztonsági rendszer felügyelete, stb.
-
Kramer615
újonc
Telekom igen, de az ottani topic-okat elnézve se jutottak nagyon semmire vele, max csatolták a kézikönyvet, vagy tuti a user irta el az IP-t, vagy biztos nem indította el a szolgáltatást, stb.
Köszi az eddigi segítséget, ha mást nem is de pár dolgot helyre rakott a fejemben
Ezzel a gateway móddal a szolgáltató tud segíteni, igaz?
Lehet majd egy kicsit később nézek valami routert magamnak. Esetleg szívesen fogadok javaslatokat, ha van olyan, amivel meg vagytok elégedve. -
Tonyk
veterán
válasz
Alommano #4715 üzenetére
"A szolgáltató ét áttenném modem módba."
Akarod mondani gateway módba.
"A telnet-et (putty) "
A telnet nem putty, a putty nem telnet.
" Az upnp belülről engedélyezi kifelé a portnyitást nem fordítva."
Nem is állította senki az ellenkezőjét.
"A portokat ellenőrizheted a tweak progiban a nasban."
Ha megy a routerben az upnp, nem csak a nas nyitogathat magának, hanem bármely eszköz. Gondolod végig ebbe mi minden tartozhat bele, és akarod-e, hogy kívülről elérhető legyen.
"de a szolgáltatók ritkán cserélik a modemek ipcímeit"
Lehet nálad így van, másnál meg máshogy. Pl. 24 óra a lease.
"Szóval a modem külső Ip címét publikus címként is használhatod a net felöl..."
Hogy egy publikus cím elérhető kívülről. Szerintem ez még nem jutott senki eszébe.
(már ha tényleg public ip és nem pedig natolt háló alatt ül a kliens.)"CMS weboldalt kéne a nasra varázsolni"
Nem kell varázsolni, hanem fel kell rakni, van benne webszerver, mysql, php.
" csak regisztrált felhasználók férhetnének a nashoz az általam meghatározott tartalomhoz és még portokkal sem kellene bajlódni. Még akár file Explorer-t is nyithatnék az oldalon és távolról adatot menthetnék a nasra. Vagy belső hálózaton lévő kamerák képeit megnézhetnék regisztrált felhasználóként."
A "VPN" mond-e valamit? -
Alommano
kezdő
Egyébként ezért gondolkodom rajta hogy egy CMS weboldalt kéne a nasra varázsolni. Az oldalon keresztül csak regisztrált felhasználók férhetnének a nashoz az általam meghatározott tartalomhoz és még portokkal sem kellene bajlódni. Még akár file Explorer-t is nyithatnék az oldalon és távolról adatot menthetnék a nasra. Vagy belső hálózaton lévő kamerák képeit megnézhetnék regisztrált felhasználóként. Elég sokszínű lehetne a felhasználhatóság....
-
Alommano
kezdő
A te helyedben saját routert használnék. A szolgáltató modemje sosem olyan jó mint egy saját. A szolgáltató ét áttenném modem módba.
A telnet-et (putty) sosem osztanám meg net felé, mert elég sebezhetővé teszi a szervert. Az upnp belülről engedélyezi kifelé a portnyitást nem fordítva. Így elvileg ami kifelé portot nyit az már átjutott a védelmedenszóval mindegy milyen porton kommunikál kifelé ...ha már bent van.... A portokat ellenőrizheted a tweak progiban a nasban. Minden nyitott portot kiír, azt is odaírja ki használja.
A myzyxelcloud jó dolog, de a szolgáltatók ritkán cserélik a modemek ipcímeit mert nem azzal azonosítják az előfizetőket hanem a Mac cím alapján. Szóval a modem külső Ip címét publikus címként is használhatod a net felöl... Egy free domain ként megadva címet is adhatsz neki 😀 -
Kramer615
újonc
Szia,
Simán lehet, hogy user error!
Kitöröltem mindent, és a tesztekre most ugyan azokat a portokat adtam meg külső és belsőnek is.
A listából az SSH-ra adta a 22-es portot így azzal vettem fel:
[link]
Beírtam a WinSCPbe a publikus IP-t:
[link]
Sikertelen volt, de javasolta az FTP-t, így felvettem azt is pfw-ba:
[link]
Itt már odáig eljutott, hogy felhasználó nevet kért, de időtúllépés miatt eldobta:
[link]Megpróbáltam még egy putty-ot is, de ott sem kapcsolódik, illetve még egyszer felvettem az FST-t csak átírtam a portot 22-re, de szintén nem tetszett neki.
-
Kramer615
újonc
Minimum annyit szeretnék, hogy WinSCP-vel távolról hozzáférjek a fájljaimhoz.
Hiába vettem fel portforwardinghoz a 22-es port-ot, publikus-cím + 22-es porttal nem akar kívülről csatlakozni.
Ha ez menne jó lenne még, ha a myzyxelcloud újra online-ban látná a NAS-t és tudnám újra a DDNS-t használni.
Illetve a putty meg a Plex is ha menne se lenne rossz, de ezek nem annyira lényegesek. -
Tonyk
veterán
válasz
Kramer615 #4706 üzenetére
Mit akarsz elérni? Pl transmission admin felületre 9091-es porton van lan oldalon. Ha ezt kívülről akarod elérni, nem célszerű kívülről is a 9091- en elérhetővé tenni (ezen keresik azok akik szeretnének hozzáférni). Tehát pl tegyük elérhetővé kívülről a 19091-es porton a nasod (aminek belső címe/lan címe pl 192.168.1.10)
Routerben a 19091-es külső (external) portot a nas lan (Internal address) címére(192.168.1.10) tovabbítod a belülről elérhető portjára (internal port). A példa szerint ez a 9091.
Így kívülről a publikus-cím:19091 éred el. A publikus cím lehet természtesen valami ddns cím is. Pl. kramer615.no-ip.org:19091 -
Kramer615
újonc
Gondolom port forwardingnál azt az IP-t adom meg, ami én adtam a NAS-nek és belülről elérem rajta.
Viszont itt most egy kicsit bajban vagyok, mert IPv4-ben kipróbáltam párat, de semmi, illetve a "NAS326 portforwarding-ra" keresve kb mindenhol az volt a megoldás, hogy használjon UPnP-t.
Esetleg valami ötlet, hogy külső:belső portnak még mit adjak meg?
Köszi! -
Kramer615
újonc
Sziasztok!
A Telekom lecserélte nálunk a modem-et, egy Kaon CG3000-re.
Belülről ugyan úgy elérem ugyan arról az IP-ről a NAS-t, viszont kívülről nem, illetve a mzyzxelcloud sem látja online-ban.
A NAS-en az UPnP port mapping menüben azt írja, hogy "Nincs UPnP használatára alkalmas router".
Az új modem admin felületén nem találok UPnP menüt, illetve mivel előzőn nem nagyon kellett semmit állítgatni, így nem nagyon tudom, hogy egyáltalán mit kéne még beállítanom.
Van valakinek tapasztalata ezzel a modemmel?
Esetleg valami ötlet, hogy mit állítsak?
Köszönöm! -
passat77
tag
Sziasztok,
Domoticz ügyben kérdeznék...
Erre a 326-os nas-ra ezt fel lehet tenni? -
Alommano
kezdő
LOL
Arra gondoltam, csak a teló poénkodik.
Hol lehet megtudni, hogy milyen progik vannak a csomagban?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest