Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
apro_hardver
újonc
válasz
Santino #4728 üzenetére
Tyűha, ezen én is kicsit leblokkoltam. Nem akarok újcsávóként nagyon okoskodni, de a véletlenül idetaláló laikusok kedvéért rögzítsük, hogy ez marhára nem így van, ahogy azt Álommanó megálmodta, mert jobb helyen eleve nem a jelszó megy át a dróton, hanem annak egy hash-e (most nem mennék bele, de ez egy technika, ami arra is jó, hogy ne legyen olyan egyszerű jelszót lopni), a facebook és társai titkosított csatornán kommunikálnak, ergo onnan aztán nem fogja senki egyszerűen "lehallgatni" a jelszókat, ráadásul aki picit is óvatos, az kétlépcsős azonosítást állít be, a fontosabb helyeken vagy kötelező (pld bank), vagy eléggé alap funkció (pld. facebook, google/gmail, és társai...)
Persze, idővel mindent fel lehet törni, és biztos vagyok benne, hogy az NSA meg is teszi, de szerintem Álommanónak nincsen annyi pénze, hogy összedobja a hardverparkot - vagy akár a villanyszámlát -, amire szükség lenne ahhoz, hogy kikémlelje, mikor milyen cicás mémeket nézegetek. Ha meg igen, akkor csak annyit fogok kérdezni tőle röhögve: na, megérte a befektetést? :-D
<rémhírterjesztéscáfolat off>
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest