Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
apro_hardver
újonc
válasz
Santino #4728 üzenetére
Tyűha, ezen én is kicsit leblokkoltam. Nem akarok újcsávóként nagyon okoskodni, de a véletlenül idetaláló laikusok kedvéért rögzítsük, hogy ez marhára nem így van, ahogy azt Álommanó megálmodta, mert jobb helyen eleve nem a jelszó megy át a dróton, hanem annak egy hash-e (most nem mennék bele, de ez egy technika, ami arra is jó, hogy ne legyen olyan egyszerű jelszót lopni), a facebook és társai titkosított csatornán kommunikálnak, ergo onnan aztán nem fogja senki egyszerűen "lehallgatni" a jelszókat, ráadásul aki picit is óvatos, az kétlépcsős azonosítást állít be, a fontosabb helyeken vagy kötelező (pld bank), vagy eléggé alap funkció (pld. facebook, google/gmail, és társai...)
Persze, idővel mindent fel lehet törni, és biztos vagyok benne, hogy az NSA meg is teszi, de szerintem Álommanónak nincsen annyi pénze, hogy összedobja a hardverparkot - vagy akár a villanyszámlát -, amire szükség lenne ahhoz, hogy kikémlelje, mikor milyen cicás mémeket nézegetek. Ha meg igen, akkor csak annyit fogok kérdezni tőle röhögve: na, megérte a befektetést? :-D
<rémhírterjesztéscáfolat off> -
apro_hardver
újonc
Sziasztok!
Új vagyok errefele, most vettem egy ilyen NAS-t, és első méteren azt szeretném elérni, hogy a LAN-omon be tudjak kapcsolni MAC vagy IP alapú szűrést (ergo hogy ne férjen bárki hozzá mondjuk a médiaszerver tartalmához, akit beengedek a wifimre - a samba és társai esetén a jelszó megoldja...).
Ha jól látom, erre nincs az alap firmware-ben support, van erről valahol valami doksi, hogy a nason futó linuxnak hogy lehet konfigolni a net stackjét? Felhasználói szinten elboldogulok a linuxszal.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- EAFC 25
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- Jégkorong vb
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest