Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Hali
Na jártam magentáéknál, nem jártam sikerrel, Győrben.
Megmutattam a faszinak, fényerőt maxra nyomtam, benyomtam a fekete hátteret, villanyt is kinyomta, de nem látta, így nem tudta cserélni. Igaz, alig lehet látni, de hát akkor is, nincs olyan centi, hogy ne lenne egy pixel hibás. (ha tényleg az, mert már magam sem tudom, elegem van
)
Úgyhogy maradt az, hogy visszakérem a pénzt.Vagy esetleg megtartom, és később visszaviszem. A pixelhiba miatt 8 napon túl is cserélik / szerelik? (ez fontos kérdés, mert akkor jövőre szórakozom vele a magentánál...)
Amúgy nehéz észrevenni, nem is zavar, de hát akkor is hibás, csak ez zavar, nehéz lesz eladni

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)