- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
-
bunnyhu
senior tag
válasz
hjozsi #30131 üzenetére
Topográfiai térkép kéne, túristautak jelzéssel, miegymás. PDA-n olyan jó volt, hogy volt garmin que, amivel kezeltem a topo magyart, hajózásit, de ez a sügér garmin eladta magát az asusnak állítólag, így nincs andoidos verzió vagy mi. Elég bosszantó, bár navira asszem megtartom a pda-t, ezzel az i*o szörnyűséggel se vagyok haverságban amit átírtak andoidra. Hülyén néz ki két gps-es kézikütyü, dehát ...
-
sto1911
veterán
válasz
hjozsi #22310 üzenetére
Magyaritas:
Felraktam /system/app-ba a nosign apk-t, boot, nem jo.
Siman probaltam telepiteni > nem engedi, hü: not installed
Siman feltelepitettem a frameworkot > felment
Aztan a sign settingset > felmentNem sok magyaritas van meg benne, de mukodni latszik. (a dátum es idonel elirtataok az idot)
-
hjanos1
senior tag
válasz
hjozsi #22310 üzenetére
Kicsomagolni sikerült, azt megtaláltam az apktool oldalán.
Visszacsomagolni is sikerül, de sem signalva sem anélkül nem megy.
További kérdésem, hogy hogyan kéne bele rakni a kész apk-t.
Próbáltam ES File Managerrel berakni a /system/app mappába, de nem jelenik meg a Settings a menüben. -
Empire
tag
válasz
hjozsi #22232 üzenetére
Teljesen egyetértek. Ezzel a módszerrel nem lehet követni ezt a ROM fejlesztési tempót.
Pár napja ezért kezdtem el egy kis progit írni, ami AUTOMATIKUSAN kiveszi a fordításokat egy 2.1-es magyar ROM-ból, majd átülteti az új ROM-ba. Hogy ki lehessen egészíteni a fordítást, adatbázisba rakom. Így ami nem található meg a 2.1-ben, de a 2.2-ben igen, az simán hozzáadható. Ha megvan a fordítási adatbázis (jelenleg az én adatbázisom ~3600 magyar stringet tartalmaz evvel a módszerrel), már csak az új ROM kell, a többit a progi automatikusan elvégzi. Viszont nem tudom rendesen újracsomagolni, mert a HOME gomb nem működik, ill. az Android bill. fc-zik folyamatosan.
Ebben kérnék segítséget, ha ez megoldódott, akkor közzéteszek egy előzetes félig magyar ROM-ot.Persze ehhez ezúton kérném Kelzsoca és Dashes engedélyét, ill. azokét akik készítettek ROM-ot és szeretnének belőle fordítást, mert nekem saját készítésű ROM-om nincs.
Szóval újra feltenném előző kérdésem: [link] -
istnag
addikt
válasz
hjozsi #22232 üzenetére
Szerintem a framework el van valami összefüggés, ezért is hiányolta mindig....Igy azt is visszakell nevezni és vissxatenni,majd azzal együtt felflashelni,de lehet tévedek. Viszont amikor a segítségeddel visszacsomagoltuk az alpha4 hez taryozó settinget írtam PAULNAK,hogy egy próbát tehetne vele,de még válaszra sem mêltatott...
-
miketrail91
csendes tag
válasz
hjozsi #16503 üzenetére
Nekem még 256 as!
Kivettem megtörölgettem kicsit,eltünt minden simről még szerencse h előtte telóra felmásoltam...igy most visszament simre mind..
Amugy még annyit írjon már meg valaki hogy tré mobilhoz ha bemegyek garisan szoftverfrissítésre gradiens meg 512 re mit kell mondani?
Frissítettni szeretném 512 re meg szedjék ki a gradiens hibát?
-
futo001
senior tag
válasz
hjozsi #16465 üzenetére
Gyári ROM-nál függő volt a telefonom. NCK-val független lett, majd a progit futtatva ismét T-mobile függő.
Ekkor rátettem Alpha5-öt, és nem kért függetlenítő kódot. Futtattam a progit, és utána sem kért. Tehát csak függő ROM-nál működik. Még az Alpha5 van rajta, nem tettem vissza a gyárit, de várhatóan akkor kérné a kódot. -
istnag
addikt
Köszi, hogy segíteni próbálsz:
Exception in thread "main" brut.androlib.AndrolibException: brut.directory.PathN
otExist: apktool.yml
at brut.androlib.Androlib.readMetaFile(Unknown Source)
at brut.androlib.Androlib.build(Unknown Source)
at brut.androlib.Androlib.build(Unknown Source)
at brut.apktool.Main.cmdBuild(Unknown Source)
at brut.apktool.Main.main(Unknown Source)
Caused by: brut.directory.PathNotExist: apktool.yml
at brut.directory.AbstractDirectory.getFileInput(Unknown Source)
... 5 moreSzerintem a progival van a gond bár nem tudom, mert amit előtte csináltam simán vitte...
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Synology NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Interactive Brokers társalgó
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest