Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
senior tag
válasz szabi__memo #51 üzenetére
nem tudom, hogy a kartya amugy mukodik-e, de ha felfuggeszted/szunetelteted a fiokod, nem tudsz belepni az appba, onnan kezdene ujra, mintha meg nem ellenorizted volna a szemelyazonossagodat
-
pictigjis
senior tag
válasz szabi__memo #53 üzenetére
felfuggesztes/szuneteltetes, mindegy, minek hivod
amugy mi mas lehetne, ha az egy euro havi diju csomag alatt nincs masik? vagy 1 euro/ho, vagy semmi
-
anadroid
senior tag
8-ról 6,5%-ra csökkent a Banggood visszatérítése.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Peetey91
senior tag
Találkozott valaki olyannal, hogy sehogy sem működik a HUF feltöltés? Próbáltam Apple pay-jel, credit carddal, Curve mögé betett credit carddal, 100.000 forint alatt, 10.000 forint alatt, semmi. Mindig “elutasítva” üzenetet kapok. Pár hete gond nélkül felment Apple pay-jel nagyobb összeg is.
Revolutra gond nélkül működik. -
nort_on
senior tag
Anyámnál ugyanez volt egy hete, bár neki friss regisztrációval... Már az OTP-t is hívtuk, hogy hátha ott van gáz, de nem.
Support-nak írtam, próbáljam meg 24 óra múlva. Próbáltam, semmi. Ezt eljátszották 3-szor. Aztán írtam, hogy már napok óta megy a szarakodás, csináljanak már valamit. Továbbították a technikusoknak és egy nap alatt megoldották, e-mailben jelentkeztek. Azóta hibátlan, ugyanazokkal a beállításokkal + kártyával.
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
Tegnap este töltöttem 6 jegyű forintösszeget, simán ment.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Gabás
addikt
Mostanra megjavult (ügyfélszolgálat nem szólt).
Euró utalása (magyar devizaszámlára) vajon mennyi idő ér alatt célba? -
Fifi
őstag
Feltöltésről jut eszembe:
Nálam Curve mögé tett BB hitelkártyáról nem megy Zen-re való feltöltés.Ezt a hibaüzenetet kapom a Zen alkalmazásban:
A Curve-ben és a BB-nél nyoma sincs a tranzakciónak. Mi lehet a gond? Zen milyen MCC-t küldhet?
Ha erről a kártyáról akarok feltölteni, mindig közbe kell iktatnom a Revolutot, mert oda nincs gond a feltöltéssel. Már tartok tőle, hogy az ilyen átfolyó pénzek egyszer kiverik a biztosítékot Revolutnál.
[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
Nálam Curve mögé van téve, tehát a Zen csak a Curve kártyámmal van kapcsolatban. Mit írjak nekik? Ők a mögöttes kártyát nem látják.
1. Curve mögött BB-ről topup Zen-re nem megy.
2. Curve mögött BB-ről topup Revolutra megy.
3. Curve mögött Revolutról topup Zen-re megy.Ezért a kívánt 1. lépés helyett a 2. és 3. lépesre is szükségem van.
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
oké, nagy összeget próbáltam feltölteni, de "account top-up failed" nekem is
-
Fifi
őstag
Zen elhajtott, hogy forduljak a bankomhoz.
Az MCC-t viszont elárulták: 4829.Ez Money Orders – Wire Transfer. Lehet ezt a BB készpénz felvételként kezeli, de a készpénzfelvételi limit érthető okokból 1,-Ft-ra van levéve hitelkártyám esetén.
Mindegy, Revolutot közbeiktatva működik, csak jó lett volna ez a plusz lépést kihagyni.
-
Gabás
addikt
USD-t próbált valaki már utalni?
Ha igen, volt levelezőbanknak költsége? Mennyi időbe telt? -
Somatom
veterán
Havi 1 Eurós csomag. Forintot szeretnék utalni az Erste Forint számlámra. Egy ilyet már utaltam ebben a hónapban. Akkor ez még ingyenes, vagy már feláras? Az app nem mutatja a csomag ficsőröknél. Nekem havi két ingyenes utalás rémlik.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Van most valami promóció regisztráláshoz?
-
zsola400
aktív tag
válasz dredjudge84 #86 üzenetére
Nincs.
-
nort_on
senior tag
válasz dredjudge84 #89 üzenetére
Szívás az a része... Azt próbáld meg, hogy minden hozzáférést megadsz az alkalmazásnak, kamera, tárhely, stb, mivel ilyen videós szelfi van. Van hogy 20-30 próbálkozására sikerül.
[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
Na annyit tudtam haladni hogy már elfogadta a szelfi képet de most már körülbelül két órája az pörög a kijelzőn hogy manuálisan kell ellenőrizni
Ez körülbelül 5 perc de valóságban nem történik semmi. Ilyenkor ez meddig szokott tartani? -
nort_on
senior tag
válasz dredjudge84 #91 üzenetére
Szerintem egyszerűen csak nem frissíti. Ha bezárod és megnyitod, akkor valószínűleg már el lesz fogadva.
-
dredjudge84
őstag
Fel nap után még mindig ellenőrzés. Van valami chat féle itt ahol lehet érdeklődni?
-
nort_on
senior tag
válasz dredjudge84 #94 üzenetére
Bal fent beállítások, aztán ZEN support. Általában gyorsan válaszolnak (1-2 perc), de screen-eld le, mert eltűnik...
-
nort_on
senior tag
válasz dredjudge84 #96 üzenetére
Ja, bocs, igaz...
Ide írj nekik: hello@zen.com -
ÁrPi2
senior tag
Téma: " van-e felár hétvégén a váltáson? "
Ha tényleg nincs az jó lenne ( ,jobb mint a Revolut).
De mit jelent az " individual pricing" pdf-ben 3.oldalán hogy:
" Currency exchange - markup outside foreign exchange market hours -- 0.4 percent " ??Más, regisztráció:
Nekem olyan 8-10 próbálkozás után fogadta el a videó szelfimet;
A manuális ellenőrzése 5percje az viszont 3 perc körül[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
Irigyellek. Nekem tegnap óta ellenőrzés alatt van. Lehet hogy le kellett volna írni a hajam meg a bajuszomat úgy ahogy a személyin van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest