Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz
dredjudge84 #783 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, az itthoni DNS-szűrés blokkolt egy köztes webcímet.
-
mjuti
tag
válasz
dredjudge84 #775 üzenetére
Akkor ha megnyitom a zen appban a linket, és ott paypal fizetek, hiába a zen kártya, nem lesz cashback.
Így van. Régebben még ment, de már tavaly sem kaptam így cashbacket, megreklamáltam, és egyértelműen az volt a válasz, hogy Google Pay és társai kivételével semmilyen más fizetési szolgáltató ( pl. Paypal, Curve etc... ) mögé betett zen kártyával nem lesz cashback
-
AcCEsS
senior tag
válasz
dredjudge84 #773 üzenetére
Ami biztosan jól működik (legalábbi Aliexpress vásárlás esetén), ha a Google Pay-en keresztül fizetek és azon belül a Zen kártyámat választom ki. Simán működik a cashback. Tudom, hogy Te kérdésed a Paypal volt, ezt csak infóként írtam!
-
mepet
addikt
válasz
dredjudge84 #775 üzenetére
Valoszinuleg nem. Az ugy nem kartyas fizetes a zen kartyaval, hanem paypal fizetes.
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84 #773 üzenetére
A cashback csak a Zen alkalmazásból megnyitott affiliate linken történő vásárlás során, közvetlen a Zen kártyával fizetés esetén működik.
-
mepet
addikt
válasz
dredjudge84 #770 üzenetére
A "shard->stone" gyujtesre gondolsz, vagy megjelent nalad a "quests" es az "energy->stone booster" ?
-
Oliverda
félisten
válasz
dredjudge84 #767 üzenetére
Ez a hobbim.
-
mepet
addikt
válasz
dredjudge84 #762 üzenetére
Most 5%
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84 #709 üzenetére
dehogy vesznek ilyet eszre. amikor meg hasznaltam, vegyesen hasznaltam a felesegem es a sajat kartyammal, senkit nem erdekelt. az appot ujratelepiteni probaltad mar?
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84 #707 üzenetére
Ma és tegnap is töltöttem fel bankkártyával, nálam semmi gond, ez egyedi hiba lesz.
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84 #705 üzenetére
Nálam nem tűnt el.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #699 üzenetére
Arra tippelek hogy regisztrációnál működik, vagyis csak új reg-re jó...
-
zsola400
aktív tag
válasz
dredjudge84 #695 üzenetére
Van még valami előnye Zen-el vásárolni Alin? Régebben volt 2-4(8)% visszatérítés, de már ez sincs.
-
dredjudge84
őstag
válasz
dredjudge84 #689 üzenetére
Ma is akartam vásárolni Alin. Csak HUF egyenlegem volt, és not enough balance hiba lett. Előre váltás után egyből sikerült fizetni. Na mindegy ez van.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #690 üzenetére
Ha tartozik a kártyához PIN kód, akkor miért is ne?
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84 #687 üzenetére
-
Fifi
őstag
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #242 üzenetére
Na de már ne haragudj de te azt írtad hogy kaptál 10-15 eurót... itt most ezen van a hangsúly... én is kértem volna egy screen-shot-ot, pont annyi idő lett volna berakni mint tépni a szádat, de te azt valamiért nem akarod, inkább felháborodsz...
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84 #242 üzenetére
na tessék, mégsem fejezted be... azt írtad, kaptál 10-15 eurót. kaptál? nem. hülyeséget írtál? igen. a promókód és a referral kód, amit zerodot eredetileg keresett volna, egyébként is két különböző dolog. kérlek, tényleg ne válaszolj, mert ebből nem tudsz kijönni jól
én - veled ellentétben - TÉNYLEG befejeztem
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84 #240 üzenetére
akkor minek válaszoltál? hülyeséget írtál, és ahelyett, hogy elnézést kérnél, velem foglalkozol. engem ugyan nem érdekel, szóval még egyszer: higgadjál le
-
unicumnext
aktív tag
válasz
dredjudge84 #223 üzenetére
Nálam most a BBs kártya adta meg magát 3ds az ügyfélszolgálat szerint
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84 #237 üzenetére
azt allitottad, penzt is kaptal. hat ugye megsem
nem kell idegeskedni, de nagyot mondani es "ugy emlekszemezni" sem, mert fo a pontossag. nyugi van, az ilyen szanalmas reklampromokodok senkit nem erdekelnek
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84 #235 üzenetére
hol a screenshot arrol, hogy penzt is kaptal? a szoveg alapjan ez a kod csak arra volt jo, hogy 90 napig legyen ingyen a zen 30 helyett
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #232 üzenetére
Akkor gondolom könnyedén vissza is tudod keresni a számlatörténetben és tudsz róla egy screenshot-ot csinálni
Engem is érdekelne mert én sem hallottam még REF linkről.
-
zerodot
aktív tag
válasz
dredjudge84 #228 üzenetére
Hmm, akkor lehet érdemes lett volna keresgélni. Mindegy, regeltem én is kód nélkül.
Amúgy marha gyorsan ment az egész, 1 perc alatt megvolt a verifikáció is.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #212 üzenetére
Talán majd kiheverem, de Te a szarrágásodat soha.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #210 üzenetére
Na, gratula, akkor több 100 Ft-ot megspóroltál...
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #208 üzenetére
De le is mondtad az árképzési tervnél? Mert én nem, viszont nem volt egyenleg, amiből levonták volna. Aztán egy nap amikor váltottam, szépen váltott magának forintot euróra, és visszamenőleg levont valami 5 havi díjat...
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #206 üzenetére
Teljesen mind1, a vásárlói védelem már első hónaptól él. Vagy a rendelés, és a visszaigénylés között volt olyan hónapod amikor nem fizetted az 1eur-t? Gondolom az Alis vásárlás a Zen kártyával történt.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #204 üzenetére
Azért a kettő nem ugyanaz, vagyis a vásárlási védelem meg a plusz 1 év gari, azt ugye vágod?
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #200 üzenetére
Honnan tudod? Gariztattál valamit?
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84 #200 üzenetére
ez annyira magyaros, ne haragudj
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #198 üzenetére
Tessék?
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #195 üzenetére
Ez kb. olyan mintha a kötelező biztosítást csak abban a hónapban fizetnéd, amikor épp balesetet okozol... nyilván megérné a biztosítónak ilyen kondíciókkal... ja, nem...
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #193 üzenetére
Ez most komoly kérdés volt?
-
borbar
tag
válasz
dredjudge84 #190 üzenetére
Szervusz!
Tudtommal nem.
Pár hónappal ezelőtt leveleztem a spportjukkal, és rákérdeztem, hogy Google Pay, PayPal vagy Curve mögött a %-os és egyéb kedvezmények, előnyök élnek-e, akkor azt a választ kaptam, nem. -
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #175 üzenetére
Még sosem csináltam, de szerintem semmi... nem tudsz majd semmit csinálni a fiókkal, max. talán feltölteni meg kártyával költeni.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #173 üzenetére
Árképzési terv, alul leiratkozás...
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #129 üzenetére
Akkor support.
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84 #126 üzenetére
Akkor megint elszúrtál valamit.
Ma is vásároltam AliExpress-en és fizetés után 5 másodpercen belül jóvá is írták a cashbacket.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #126 üzenetére
Akkor bizony valamit elszúrtál a link megnyitásakor... Szerintem nincs határ, de ha lenne akkor is egy részét jóváírná... hol vásároltál?
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #123 üzenetére
Elvileg igen, van ilyen védelem is, évi (vagy havi?) néhány alkalommal szintén. De én még sosem vettem igénybe.
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84 #119 üzenetére
"Mikor vonják le a havi 1 eurós díjat?"
Ha nincs a számládon pénz, akkor nem fogják tudni miből vonni.
Volt olyan, akinek utólag egyben vittek el több hónapot.Én hagyok rajt pénzt és hó közepén szokták, de valamiért az utolsó terhelés 2021.12.14. napján volt.
"Ha paypal mögül használom a zen kártyát, úgy is működik a cashback?"
Paypal mögül nekem nem ment, bár csak egyszer próbáltam.
Régebben Curve mögött jó volt, mostanában már csak akkor jön a cashback, ha direkt használom a Zen kártyát. -
dredjudge84
őstag
válasz
dredjudge84 #118 üzenetére
Teszteltem működik! Szuper! Még két kérdésem lenne.
Mikor vonják le a havi 1 eurós díjat?
Ha paypal mögül használom a zen kártyát, úgy is működik a cashback?
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84 #115 üzenetére
Három hozzászólással előbb írtam Neked válaszolva képernyőmentéssel együtt.
Vagy a "Hivatkozás küldése" által adott linket nyitod böngészőben vagy a szép nagy "Ugrás az áruházba" gombot használod.
-
zsola400
aktív tag
válasz
dredjudge84 #115 üzenetére
Alin a terméket berakod a kosárba majd megnyitod a Zen-t > pénzvisszatérítés > katt az Ali gombra > ugrás az áruházba gomb > itt generál egy linket amivel megnyitja az Alis appot és itt fizetheted már a Zen kártyával.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #113 üzenetére
Főképernyőn lehet felhúzni az ablakot, meg jobbra, ballra húzni.
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84 #110 üzenetére
Nem kell hozzá a fizikai kártya.
A visszatérítés csak abban az estben jár, ha a ZEN alkalmazásból indítod a vásárlást, illetve az ott generált 24 órán át érvényes referral linket használod!
Alkalmazásban:
Bal felső sarok (beállítások) -> Zenefitek -> Azonnali pénzvisszatérítés -> Adott bolt kiválasztása pl. AliExpress:
Én úgy szoktam csinálni, hogy az adott oldalon a kosárba helyezek mindent kényelmesen a számítógépen, majd a telefonon a ZEN alkalmazásból az "Ugrás az áruházba" és ezt követően fizetek.
-
borbar
tag
válasz
dredjudge84 #110 üzenetére
Szervusz, nem kell fizikai kártya.
De az fontos, hogy az alkalmazáson belül ráklikkelj az adott (jelen esetben Ali) visszatérítésre, és lekérd a linket, vagy egyből ugorj az Ali oldalára a Zenből. E nélkül az alkalmazás nem érzékeli a vásárlást függetlenül attól, milyen kártyával vásároltál.
Én törölném az alis rendelést, és újra kezdeném a linkkel. Illetve megvárnám a jövő hetet, akkor lesz az Ali szülinapi akciója.
üdv, borbar -
borbar
tag
válasz
dredjudge84 #100 üzenetére
Akartam is írni, hogy ilyen profilképpel...:-)
Nem csak személyivel lehet azonosítani, nincs olyan dokumentumod, amely arcszörzet tekintetében kompatibilis a jeleneddel?
-
nort_on
senior tag
válasz
dredjudge84 #100 üzenetére
Jaa, ezt nem mondtad...
Haver 15 kilót fogyott, Revolut nem ismerte fel. -
nort_on
senior tag
válasz
dredjudge84 #96 üzenetére
Ja, bocs, igaz...
Ide írj nekik: hello@zen.com -
nort_on
senior tag
válasz
dredjudge84 #94 üzenetére
Bal fent beállítások, aztán ZEN support. Általában gyorsan válaszolnak (1-2 perc), de screen-eld le, mert eltűnik...
-
nort_on
senior tag
válasz
dredjudge84 #91 üzenetére
Szerintem egyszerűen csak nem frissíti. Ha bezárod és megnyitod, akkor valószínűleg már el lesz fogadva.
-
nort_on
senior tag
válasz
dredjudge84 #89 üzenetére
Szívás az a része...
Azt próbáld meg, hogy minden hozzáférést megadsz az alkalmazásnak, kamera, tárhely, stb, mivel ilyen videós szelfi van. Van hogy 20-30 próbálkozására sikerül.
-
zsola400
aktív tag
válasz
dredjudge84 #86 üzenetére
Nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest