Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Tessék?
-
tlac
nagyúr
panaszkodtam a zen-nek, hogy nem tudok több kártyáról sem feltölteni pénzt (3ds-es hitelesítés nem jött fel), végül fixálták
ma próbáltam: megy revolutos kártyával, meg egy magyar erste-s virtuálisról is (korábban nekem egyik sem ment) -
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ez kb. olyan mintha a kötelező biztosítást csak abban a hónapban fizetnéd, amikor épp balesetet okozol... nyilván megérné a biztosítónak ilyen kondíciókkal... ja, nem...
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ez most komoly kérdés volt?
-
dredjudge84
őstag
Még egy kérdés. Ha megveszem a hűtőt, és pár hónap múlva leiratkozom a csomagról, az járható út, hogy amikor garis probléma van, akkor újra feliratkozom? Mert igazság szerint nekem nem kell minden hónapban a zen, és amikor nem használom, akkor nem fizetnék ha nem muszáj.
-
borbar
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szervusz!
Tudtommal nem.
Pár hónappal ezelőtt leveleztem a spportjukkal, és rákérdeztem, hogy Google Pay, PayPal vagy Curve mögött a %-os és egyéb kedvezmények, előnyök élnek-e, akkor azt a választ kaptam, nem. -
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Ha zen kártyával fizetek paypalon keresztül, akkor is tudom érvényesíteni a plusz egy év garanciát?
-
Somatom
veterán
A Zen szerint az Erste elutasította a kártyás feltöltést. A Revora engedte, onnan húztam át Zen -re.
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
A zenen a biztosítás érvényes olyan vásárlásra is, ahol nem kaptam meg a terméket?
-
dredjudge84
őstag
Vásárolni jó a zen aliról meg banggoodról a cashback miatt. Váltani is jó, tényleg kb 1ft a difi zen és revolut között, szóval osszesegeben király.
-
nort_on
senior tag
-
avl
senior tag
nem árfolyamnyerészkedésre, hanem HUF-ból €-ra váltás a cél
HUF beutal/feltölt -> Revoluton átvált -> onnan kiutal
es a fenti középsö eleme kapcsán gondolok Zen-re (megéri-e a macera = ujabb app, "számla", ...)
vnorbi, nort_on: köszi. igen, nekem kell eldönteni, es ehhez 1 input a számok különbsége
pl. 300e HUF-nál a pelda szerinti 395.2 vs. 395.7 arfolyamok epp 0.96 € -t adnak, azaz 3m HUF esetén 9.6€-t (...bevallom 1 alkalommal vagy évente ennyiért én még nem kezdenék ZEN-es kavarásba ...)
nyilvan, ha a 3m HUF 1 ev alatt van, akkor havi dij miatt a végsö különbség meg is fordul, Zen hatranya lenne ...
ha évente mondjuk 8m HUF váltódik, ott a fenti arfolyamokkal 25.58 € a különbseg - 12x1 € havi dij: 13.58 € elöny Zen-nél adodik
ezért döntö számomra az árfolyamkülönbség
persze felmerül a: gyüjtsük a HUF-ot es 1 alkalommal elsö ingyenes Zen honapban valt es utana lemond ...de ekkor a HUF arfolyamingasa a fö bizonytalansag illetve "valtasi DCA"-t semmisiti meg egy ilyen eljárás
-
vnorbi
aktív tag
Pénteken váltottam, akkor 300 ezer forintért a ZEN az adott pillanatban ~1 euróval többet adott, mint a Revolut adott volna (ez ugye pont a havi díj, ennyiért nem éri meg). Az árfolyamban akkor 0,5 forint volt az eltérés a kettő közt (~395,2 vs ~395,7).
Akkor kezd nyerőbe fordulni, amikor a Revolut limitje elfogy, és már csak felárral lehetne az egyébként is rosszabb árfolyammal váltani náluk.
Jelenleg még plusz pont az ZEN-nél a gyorsaság. A Revolut képes akár 2 órát is ülni az elindított euró utaláson, mire tényleg elengedi a pénzt, a pénteki váltásom után a ZEN-ről történő kiutalás sem azonnali ugyan, de attól számítva, hogy én jóváhagytam, két óra múlva már a bankszámlámon volt (OTP devizaszámla).
-
nort_on
senior tag
ZEN jobban vált, de marginális a különbség, kb 0.1-0.15%. Neked kell kiszámolni, hogy mennyit váltasz, és hogy megéri-e.
De igazából mindegy, mert ez a pár ezrelék nem fog számít, újra 350 lesz az euró...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Arra gondol, hogy a Revolut-on forintos a limit, ami most 350 ezer per hó, ami régen 1000 euró volt. Ha meg 500 forint lesz, akkor csak 700 euró lesz. Szemben a ZEN eurós limited ad meg pl 5000/3000 euró váltás/feltöltés.
-
avl
senior tag
köszi
ha altalaban van / lenne 1 Ft közöttük az arfolyamkülönbseg (pl. Zen-nél 390 Ft -> 1 €, Revolutnal 391 Ft -> 1 €) az nem is olyan kevés...kicsit az "olyankor"-t nem értem az írásodban,
"350 -es Eurónál az egy ezres" (ezt értem, ha 350 az arfolyam)
"de 400 -nál még 900 sincs" (ezt is ertem, hogy a feltetelezett [?] 1 Ft-nyi arfolyamkülönbseg 400-as arfolyamnal kisebb különbseget ad)
..de miert "olyankor" ? milyenkor ? -
avl
senior tag
válasz
pictigjis
üzenetére
kizárólag HUF -> € váltásra használat
nekem csak Revolutom van, Zen - még ? - nincsen
hasonlóan nekem is inkább elvi kérdés, hogy legyen-e Zen (még 1 "hely", havi díj, ha nem annyira használom illetve megéri-e nekem a "macera" = a még 1 app stb., ha igen kicsi az anyagi elönye a váltásban minusz havidíj)fentiek miatt a kérdés leginkább azokhoz, akiknek Zen es Revolut is van:
- nehany peldával: hogyan viszonyul a váltásuk egymashoz ? pl. 300e HUF-bol nehany idöpillanatban melyik mennyit ad ?köszönöm
-
tahepa
senior tag
Sajnos a Zen forint zsebemre nem tudok kártyával forintot feltölteni . Hiába van elvégezve a Cib bankos hitelesítés a Zenre lépve azt olvasom hogy nem sikerült a feltöltés. Próbáltam már több kártyáról és Google Payból is. Mi lehet a bibi?
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Még sosem csináltam, de szerintem semmi... nem tudsz majd semmit csinálni a fiókkal, max. talán feltölteni meg kártyával költeni.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Árképzési terv, alul leiratkozás...
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Ha tudom hogy egy darabig nem fogom használni a számlát van rá mód hogy ne kelljen érte havonta fizetni? Vagy csak a megszüntetés?
-
AcCEsS
senior tag
Fizikai kártyát automatikusan küldenek a 30 nap letelte és az első havídij levonása után? Vagy kérni kell?
-
Somatom
veterán
-
pictigjis
őstag
nekem nem a 350 ezres limit a bajom, hanem az, hogy romlottak a revolut arfolyamai, nagyobb spreaddel dolgoznak. egyebkent egy havi dij nyilvan "keves". de en olyan ember vagyok, aki nem dob ki evi 4000+ forintot az ablakon a semmiert
ez elvi kerdes, nem a belefer/nem fer bele vonalon mozognekem sokkal jobb lenne egy ingyenes csomag, amiben dij gyanant lehetne kicsit rosszabb arfolyam (peldaul). amikor korabban kertem szuneltetest, semmit nem lehetett csinalni az appban
-
nort_on
senior tag
Support-on keresztül lehet kérni a leiratkozást a fizetős csomagokról és akkor van ingyenes (amivel persze semmit nem tudsz csinálni), és ha kell, akkor ugyanúgy support-on keresztül lehet visszaaktiválni mondjuk a gold-ot. Azt nem tudom, hogy ezt hányszor lehet eljátszani.

-
pictigjis
őstag
köszi az infókat. az a baj, hogy ha hirtelen visszamenőleg pont vonogatnának, elveszne az árfolyamelőny

sokkal jobb lett volna, ha eleve valahogy használatarányosan találtak volna ki egy díjat. úgy senki nem szeret fizetni, ha amúgy 6 hónapig nem is használ egy ilyen szolgáltatást
-
zsola400
senior tag
Én azt tapasztaltam, ha nincs pénz mozgás a számlán hosszabb ideig akkor nem vonják le, utána meg összevissza vonják, pedig mindig van rajta pénz, a tavalyi bónusz £-t benthagytam ilyenekre.
-
pictigjis
őstag
egy ideje nem hasznaltam a zent, penz sem volt rajta. meg mindig alkalomszeru a havi dij? ha feltoltok penzt, azonnal elveszik az 1 eurokat visszamenoleg?
-
AcCEsS
senior tag
A mai, 1.52.0 verzióra történő frissítés után nekem megint működik a 4 számjegynél nagyobb összeg GPay-en keresztüli feltöltése. Megtennétek, hogy kipróbáljátok és visszajeleztek?
-
axioma
veterán
Ertem, koszi. Es ha utalok usa-bol iban-ra (az is opcio csak bealudtam es most az idofaktor is jatszana), annak a lassusagon kivul lenne a zen oldalan plusz koltsege a megerkezesre is?
Van ceges currencyfair kedvezo arfolyam de ott is macera foleg a regisztracio es plane hogy lassu mert az is nemzetkozi utalas, ezert nezem az alternativ megoldasokat. -
axioma
veterán
Bocs, ismetlem magam, wise mellett ez a kombinacio is erdekel.
Van itt aki utalt mar maganak USA-bol USD-t? Tudok domestic wire transfert csinalni a zen-re, lenne "Federal ABA Routing Number" a szamlahoz?
Igazabol usa-ban szamlan levo usd osszeg magyar szamlan forintban jelenljen meg ido- es koltsegvonzata erdekelne, ill. ide tartozik az arfolyam tudhatosaga is, ha mashogy kell ehhez hozzaallnom akkor iranyitsatok a megfelelo helyre. Az osszeg ezres usd nagysagrendu, es a revolut nem tud domestic fogadni, ezert keresek alternativat. -
Fifi
őstag
válasz
donat_sz
üzenetére
Majdnem: részletek itt és itt
* igen, nincs magyar bankszámla, így HUF-ot csak nemzetközi utalással tudsz küldeni rá utalással, illetve csak másik ZEN accountról tudod ezt ingyen megtenni
* fordítva HUF kiutalás (SWIFT) 1db, SEPA 2db ingyenes per hó. Összeghatár tudtommal nincs, de utalás előtt kiírja az általuk felszámítandó költségeket.
* elvileg igen, de tapasztalatok alapján megy több is, váltás előtt úgyis kiírja a költségeket -
donat_sz
senior tag
Sziasztok, nézegetem a Zen-t mint Revolut/Wise alternatívát.
Jól látom, hogy a havi 1 eurós csomagban:
* pénzt beutalni magyar bankszámlára itt nincs lehetőség, csak "kártyás vásárlással" feltölteni az egyenleget? (ez 3000€-ig havonta ingyenes)
* 2x tudok ingyenes havonta magyar számlára forintot utalni ill. 1x tudok ingyenes €-t (vagy egyéb devizát) utalni? Itt nincs összeg határ?
* pénzt váltani havi 5000€-ig ingyen tudok. -
AcCEsS
senior tag
A tegnapi zen.com frisítés megoldotta a problémát, ismét lehet Goole Pay-en keresztül 4 számjegynél nagyobb összegű feltöltést csinálni!
-
AcCEsS
senior tag
Tegnap ezt a további értesítést kaptam a bejelentett "Google Pay max 4 számjegyes feltöltés" hibára:
"We just wanted to let you know that we are still working on resolving the reported issue and will get back to you as soon as we have the results."
Tehát dolgoznak rajta, vagy csak van ilyen üzenetekre beállítva egy robot....
-
Peetey91
senior tag
Bárki találkozott már olyan problémával, hogy az appba való belépés és a jelszó beírás/Face ID után az alkalmazás mindig crashel?
Konkrétan nem tudok továbbjutni a loginon mert kilép a program… Legfrissebb iOS, iPhone 12, újratelepítés megvolt.
Supportnak egy napja írtam de még nem válaszoltak.
Hátha valaki itt tud megoldást rá.
-
AcCEsS
senior tag
Én írtam
, chateltem a supporttal, kértem az ügyintézőt, hogy próbálja ki, mert ez tuti az új verziós app hibája, ugyanis pár nappal korábban simán topupoltam 20k-t. Azt válaszolta, hogy nem tudja tesztelni ezt a verziót, mert iPhone-t használ, de továbbítja a problámát a fejlesztőknek.
Azóta minden nap várom a javított verziót, de egyelőre semmi. -
zerodot
aktív tag
Másik topicban írta valaki hogy max 9999-et enged, akár HUF, akár EUR.
-
dredjudge84
őstag
Nem megy nekem sem.
-
ACE-
addikt
Nektek megy Google Pay-el a HUF feltöltés, beírom az összeget és nem lehet a "Töltsd fel" gombra koppintani, pedig nem szürke...
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
Új kérdés. Azt ugye látom hogy az olcsóbbik csomag esetén van havi limit az ingyenes váltásra. Ez mikor indul újra lehet ezt látni valahol egyáltalán? Azt is észrevettem hogy a kártyás feltöltést is érinti mert most akartam feltölteni pénzt de már nem lett volna ingyen.
-
dredjudge84
őstag
No ezt elég gyorsan rendezték. Tegnap írtam nekik, megkaptam a cashbacket.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Akkor support.
-
dredjudge84
őstag
Mi az hogy megint? Csak a legelső vásárlást csrszten el, azóta nagyon sokat vásároltam és mindig jó volt Nem szúrtam el semmit Aliexpress kosárba be a cucc, majd bezár, zen-en belül link megnyitás és fizetés közvetlen zen kártyával. Tegnap is így csináltam és előtte is mindig.
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Akkor megint elszúrtál valamit.
Ma is vásároltam AliExpress-en és fizetés után 5 másodpercen belül jóvá is írták a cashbacket.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Akkor bizony valamit elszúrtál a link megnyitásakor... Szerintem nincs határ, de ha lenne akkor is egy részét jóváírná... hol vásároltál?
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
A cashbacknél van valami limit hogy mennyit térítenek vissza maximum? Ma vásároltam 1100$ értékben, de egy fillért nem kaptam vissza.
-
ACE-
addikt
Na ilyen még nem volt, Zen-re utaltam 27 körüli fontot, hogy átváltsam Ft-ra, és rögtön lecsípett belőle 1 havi előfizetésnyi összeget.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Elvileg igen, van ilyen védelem is, évi (vagy havi?) néhány alkalommal szintén. De én még sosem vettem igénybe.
-
dredjudge84
őstag
Ezt jó tudni. Végülis nem gond, ha automatikusan jár a vásárolt termékre a garancia. Amúgy ha gond van egy rendeléssel, akkor itt is lehet panaszt nyitni mint paypalon?
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
"Mikor vonják le a havi 1 eurós díjat?"
Ha nincs a számládon pénz, akkor nem fogják tudni miből vonni.
Volt olyan, akinek utólag egyben vittek el több hónapot.Én hagyok rajt pénzt és hó közepén szokták, de valamiért az utolsó terhelés 2021.12.14. napján volt.
"Ha paypal mögül használom a zen kártyát, úgy is működik a cashback?"
Paypal mögül nekem nem ment, bár csak egyszer próbáltam.
Régebben Curve mögött jó volt, mostanában már csak akkor jön a cashback, ha direkt használom a Zen kártyát. -
dredjudge84
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Teszteltem működik! Szuper! Még két kérdésem lenne.
Mikor vonják le a havi 1 eurós díjat?
Ha paypal mögül használom a zen kártyát, úgy is működik a cashback?
-
dredjudge84
őstag
Igaz igaz. Atsiklottam felette, ne haragudjatok! És köszönöm a segítséget.
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Három hozzászólással előbb írtam Neked válaszolva képernyőmentéssel együtt.

Vagy a "Hivatkozás küldése" által adott linket nyitod böngészőben vagy a szép nagy "Ugrás az áruházba" gombot használod.
-
zsola400
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Alin a terméket berakod a kosárba majd megnyitod a Zen-t > pénzvisszatérítés > katt az Ali gombra > ugrás az áruházba gomb > itt generál egy linket amivel megnyitja az Alis appot és itt fizetheted már a Zen kártyával.
-
dredjudge84
őstag
Üdv újra!
Ha van egy konkrét linkem egy adott termékhez alin, azt hogy tudom úgy használni, hogy működjön a 3 százalék cashback?
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Főképernyőn lehet felhúzni az ablakot, meg jobbra, ballra húzni.
-
dredjudge84
őstag
Értem, akkor elrontottam. Mindegy mert már feladta a csomagot az eladó. Na majd legközelebb.
Illetve még egy kérdés. Ott van valahol valami tevékenység napló féle hogy mikor és mit csináltam?
Köszönöm a segítséget!
-
Fifi
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem kell hozzá a fizikai kártya.
A visszatérítés csak abban az estben jár, ha a ZEN alkalmazásból indítod a vásárlást, illetve az ott generált 24 órán át érvényes referral linket használod!
Alkalmazásban:
Bal felső sarok (beállítások) -> Zenefitek -> Azonnali pénzvisszatérítés -> Adott bolt kiválasztása pl. AliExpress:
Én úgy szoktam csinálni, hogy az adott oldalon a kosárba helyezek mindent kényelmesen a számítógépen, majd a telefonon a ZEN alkalmazásból az "Ugrás az áruházba" és ezt követően fizetek.
-
borbar
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szervusz, nem kell fizikai kártya.
De az fontos, hogy az alkalmazáson belül ráklikkelj az adott (jelen esetben Ali) visszatérítésre, és lekérd a linket, vagy egyből ugorj az Ali oldalára a Zenből. E nélkül az alkalmazás nem érzékeli a vásárlást függetlenül attól, milyen kártyával vásároltál.
Én törölném az alis rendelést, és újra kezdeném a linkkel. Illetve megvárnám a jövő hetet, akkor lesz az Ali szülinapi akciója.
üdv, borbar -
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Végre elfogadták a regisztrációm. Az lenne a kérdésem hogy a pénzvisszatérítés aliexpress vásárlás esetén csak akkor jár ha a fizikai kártyával fizetek, vagy akkor is ha a virtuálissal?
Tegnap vásároltam már a virtuális kártyával de nem kaptam pénzvisszatérítést ehhez kell hogy megrendeljem a fizikai kártyát is vagy hogyan működik ez pontosan?
-
borbar
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Akartam is írni, hogy ilyen profilképpel...:-)
Nem csak személyivel lehet azonosítani, nincs olyan dokumentumod, amely arcszörzet tekintetében kompatibilis a jeleneddel?
-
nort_on
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Jaa, ezt nem mondtad...

Haver 15 kilót fogyott, Revolut nem ismerte fel. -
ACE-
addikt
Nincs felár a hétvégi váltáson, én mostanában általában nem is használom a Revolut-ot váltásra, feltöltöm a Zen-t Revolutról, átváltom, és ott fizetem ki. Elektronikus kütyüre így még plusz 1 év garit is adnak, bár még nincs tapasztalatom hogy az ilyen kérelmek működnek-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ez elvi kerdes, nem a belefer/nem fer bele vonalon mozog
, chateltem a supporttal, kértem az ügyintézőt, hogy próbálja ki, mert ez tuti az új verziós app hibája, ugyanis pár nappal korábban simán topupoltam 20k-t. Azt válaszolta, hogy nem tudja tesztelni ezt a verziót, mert iPhone-t használ, de továbbítja a problámát a fejlesztőknek.