Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
En kb 500EUR rewardot, 10EUR cashbacket, 2*10.000Ft zalando utalvanyt kaptam nagysagrendileg 10.000 EUR elkoltesere (ezt mind amugy is elkoltottem volna). A dij, amit fizettem ezert, az 12*7=84EUR. Tovabba hasznaltam az ingyen EUR kp felvetelt jelentos osszegben, hasznaltam az ingyenes zen penzkuldes funkciot, az ingyenes EUR szamla funkciot, az ingyenes SEPA utalast (ami sajat nevrol megy, igy mindenhol elfogadjak), es par vasarolt arut beregeltem az ingyen gari bovitesbe is.
-
-
Ittnemaz
aktív tag
azért még sok minden nem megy, pl https://astariwearables.com/ eszköz használok, és az is csak Curve alól müködik,de akkor nincs shards.
Kideritettem, hogy enable tokenization support for passive wearables ra lenne szükség. Akinek ilyen gondja lenne az irjon a supportnak, hátha bevezetik, én már irtam.
-
szabi__memo
nagyúr
Valószínűleg nem, gondolom nem véletlenül nincs ott, hogy legalább a csere ingyenes és a létező mellé a 2. fizetős csak. Elég gáz azért ez a hozzáállás. Engem meglep. Bármilyen rajtad kívülálló ok miatt kellhet egy kártyát törölni/visszavonni. Fizikaira még nagyjából oké is a költség felszámolása, meg egy magyar cégtől nem is lenne furcsa, de ilyen Revolut, Wise mellett nemzetközi piacon azért elég az egy virtuális kártyáért
-
-
pictigjis
őstag
az volt a baj, hogy én 20.30-kor kapcsoltam, és 21 körül frissül az árfolyam, úgy éreztem, akkor már hiába írom be
így is összevissza kapkodtam. kb. megint véletlenül futottam csak bele, miután 5-től 7-ig ovis szülőin ültem, aztán a nagyszülőktől összeszedtem a gyerekeket, és miközben a meséjüket nézték, feltűnt, hogy mi történt az usd-vel a FED bejelentése után -
zerodot
aktív tag
Én az appban sehol nem találtam ilyet, de attól hogy én nem látom, még lehet valahol elrejteve... Revo esetén sem olyan egyszerű elsőre megtalálni.
BTW ha kérdés nélkül is megtaláltam volna, akkor nyilván nem kérdezek... Szóval egy ilyen választ tök értelmetlen volt ideírnod.
-
dredjudge84
őstag
így kezdődött a sztori:
"Zen meghívót tud valaki küldeni? Ha egyáltalán van valami ref bonus most..."
Az hogy én találtam egy olyan kódot anno, ami adott eurót az egy dolog. Ti azt állítottátok, hogy nincs ref kód. Én küldtem egy videót, ahol mutatják hogy van, igaz az nem ad pénzt, csak 90 nap free-t.
-
avl
senior tag
köszi,
tehat elsö honapban vagy 5€ havi diju "platina" csomagban 5000 €-ig ingyenes, felette 0.5%,"gold" csomagban pedig 3000 €-ig ingyenes, felette 0.5%
a honapot naptarira ertik, vagy mikortol a szamla megnyitasra került ?
utalni szoktatok ra (HUF-ot) ? sima es ingyenes menet ? (ha magyar bankom es csomagom nem szamitana fel dijat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 - népalma
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- ZEN.com
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

így is összevissza kapkodtam. kb. megint véletlenül futottam csak bele, miután 5-től 7-ig ovis szülőin ültem, aztán a nagyszülőktől összeszedtem a gyerekeket, és miközben a meséjüket nézték, feltűnt, hogy mi történt az usd-vel a FED bejelentése után