Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
curmpli
tag
válasz
pictigjis
üzenetére
Hát most eltartott egy ideig a válaszuk. A lényeg, hogy szerintük a MÁK Eurós gyűjtőszámlaszám nem tartozik a Sepa körbe. Írtam nekik, hogy a MÁK oldalán ennek ellenkezőjét állítják, de jobban megnézve a Mák weboldalán lévő ezirányú állítás a nem lakossági ügyfelek aloldalon szerepel. Szóval lehet, hogy a lakossági IBAN számlaszám nem Sepa körös. A számlaszámot ellenőriztettem az iban.com weboldalán és láss csodát az összes SEPA sémában x-et kapott pipa helyett. Szummázat: valószínűleg a MÁK euro számla nem SEPA.
-
zerodot
aktív tag
válasz
pictigjis
üzenetére
Ahogy a nevüket, a logójukat is a Zen buddhizmusból lopták...
The Ensō Circle is a sacred symbol in Zen Buddhism and is very frequently seen in Japanese calligraphy, even though it’s not an actual calligraphy character. It’s also called The Circle of Enlightenment and The Infinity Circle. -
pictigjis
őstag
mindig gondolkoztam, mire emlekeztet a zen logoja. aztan most, amikor mar kb. huszadik alkalommal neztem az erkezes cimu filmet, mar tudom, hogy valoszinuleg az urlenyek irasa ugrik be rola

-
zerodot
aktív tag
1. Nem azért, de neked is ugyanannyi energiába kerülne kideríteni, mint nekem...
Kb. 0.26%-al adna rosszabb árfolyamot jelenleg, mint a Revolut. Szóval free revo tier esetén havi limit felett esetleg opció lehet...
1/b. Igen, dec 31-ig: [link]
2. Én is csak annyit tudok, amit a screenshoton ír. Nem próbáltam. Visszafele valszeg az euró sepa éri meg a legjobban 1€-ért (vagy revo topup binance kártyáról ingyen).
(). Nem tudom, működik ez egyáltalán? Végülis ezen bukhat az egész.
PS: legközelebb lécci ha lehet számozz inkább simán csak 1, 2, 3, 4 módon...
-
ÁrPi2
senior tag
Elnézést kérek az offtopikért, de itt kérdezném meg:
1. Milyen árfolyamon váltja a binance a Huf-ot BUSD-ra (Viszonyítva azt mondjuk a Revo fx-éhez) ?
És 1 per bé kérdés: van-e most is még binance -on az a régi "zero maker fee promotion for BUSD pairs"?
2. Vissza Zen irányába withdraw tényleg jellemzően 1 egész százalék fee-vel megy?( Zárójeles kiegészítő off- kérdés:
Milyen díja van Forintot utalni alapingyenes Revolutból ZEN accountra?) -
pictigjis
őstag
válasz
bbsofficial
üzenetére
ez mondjuk igaz, október 10-én csak a feltöltési díjak lettek élesítve a régi goldra
-
Yager01
senior tag
Sztem kb. igen. Ha 1 EUR-nál 0,2% az 0,002 EUR levonás ami 410 EUR mellett 0,82 HUF. Ha jól számolok... Ehhez jön még hozzá a kártyáról történő feltöltés eseén keletkező 0,3% topup fee?
Ha nézem a feltöltést és az átváltást akkor máris ott vagyok, hogy 0,5% fee van. Ez koppra annyi mint a Revolut ingyenes csomagban lévő 350.000es váltási limit után fizetendő 0,5% fee. A Revo-t ingyen topup-olom, és ingyen is tudok tovább utalni. Keresem az értelmég a ZEN -ne...mi értelme van így tartani?
-
pictigjis
őstag
amúgy van sepa, olasz számlaszámra, német számlaszámra stb. küldtem már eurót a zenről minden gond nélkül. kincstárral korábban nem teszteltem, oda wise-ról utaltam
egyébként érdemes írnod nekik nyugodtan, hogy erre a számlaszámra szerettél volna utalni eurót, ami SEPA lenne, mégis csak swift opciód van, miért? hátha megjavítják, elég gyorsan szoktak válaszolni
-
pictigjis
őstag
szerintem SEPA csak akkor van, ha az adott bank csatlakozott a SEPA-hoz. a kincstare egy nem eruros ovezetben regisztralt magyar IBAN-os szamla, hogy tortenetesen eurot fogad, az mindegy. valoszinuleg nem resze a SEPA-nak
talan: minden SEPA-utalas EUR, de nem minden EUR-utalas SEPA
-
curmpli
tag
Normális, hogy nem kínál fel SEPA utalást, csak Swiftet ha államkincstári számlára utalok? Swiften mocsok drága lenne.
-
Yager01
senior tag
Lehet lemaradtam valamiről DE a bankkártyás topup eddig nem ingyenes volt?
-
tlac
nagyúr
menyire lehet vajon csomagok között ugrálni?
arra gondoltam, hogy átlépnék platinumra, elintézném a dolgaim, aztán később free-be -
pictigjis
őstag
válasz
pictigjis
üzenetére
viszont a feltételek 8-as pontja nekem nem annyira tetszik, ezért kártyás feltöltés után mindig kitörlöm a kártyát, inkább beírogatom többször a számot és az adatokat... mindenkinek ezt javaslom, biztos, ami biztos
8. Reverse of Moneyback
We can reverse the Moneyback that you receive or otherwise charge you for the amount of the reversed Moneyback if:
• the payment that is subject to the Moneyback is refunded in any way;
• we have reasons to believe that you earned the Moneyback fraudulently or by abusing the program;
• the Moneyback Card transaction not a genuine purchase, but is result of collusion with the merchant;
• you acted in violation of these terms, applicable laws and regulations, or other terms and conditions which apply to you;
• you and your transaction did not meet the Moneyback requirements mentioned above.
If we cannot recover the amount of the Moneyback from your account, you will still owe us the relevant amount. We may then recover the amount from a stored card or exercise our right of set-off. We may also take legal steps to recover the amount you owe us. If we do, you may have to pay our reasonable costs including legal costs related to the recovery procedure. -
avl
senior tag
válasz
pictigjis
üzenetére
en hetfötöl küzdöttem velük, hogy bankkartyamrol feltöltsem, mint irtam, nem ment csak egy reszevel
ma vegre sikerült, de elötte még kérték, hogy igazoljam, hogy a kartyak, amikröl feltölteni akarok, azok az en nevemen vannak; ezt megtettema sikeres nagyobb top up után gyorsan levontak szamladijat is :-)
en morfondirozok azon, hogy elhagyom öket (nem öröm, hogy X idöt eltöltöttem a nagyobb összeg top up-javal az elmult 2.5 napban); en csak erre hasznaltam eddig:
top up HUF-fal -> valtas €-ra esetleg $-ra; annak kiutalasa sajat szamlamrakis összegre jobb a Revolut (eddig/most), igazan nagyra meg a bank; közte van olyan, ahol talan a ZEN a legjobb (de mennyivel is ? a HUF/€ nagyobb mértékben inog, es Revo-n a limitaras lehetöseg segit kicsit annak elcsiphetösegeben)
-
pictigjis
őstag
és még csak nem is curve-ön keresztül, közvetlenül töltöttem a rafis kártyáról, pont azért, hogy a curve-ös bizonytalanságot kivegyem
szerencsére közben megoldódott: egyből írtam a zennek, hogy gáz van, továbbították az illetékesnek, aki gondolom, manuálisan rányomott valami "elfogadás" gombra, mert egyszer csak jött egy notification, hogy náluk a pénz. tényleg nem értem, mi lehetett a gond, de ezt égi jelnek veszem, hogy ne vigyem túlzásba a játékot... mindig az a tuti, ha nem feszegetjük túl a határokat -
pictigjis
őstag
meg
de remélem, más nem fut bele abba, amibe én: egy jó nagy hat számjegyű összeggel próbáltam feltölteni a zent apple pay-jel, a wallet igazából azt írta, sikertelen
a zen viszont levonta a pénzt a kártyáról, vagyis ott nincs, és éppen náluk sincs, mert pending státuszban ragadt több mint egy órája
ez elég kellemetlen azért :/
-
avl
senior tag
tegnap ZEN-t top up-oltam, aztan utana mar nem engedte, ma megint nem, se kicsi, se nagy összeggel
tegnap probaltam nagyobbal, lehet emiatt lett
volt vagy van most valakinek hasonlo ?
természetesen a ZEN-nek mar jeleztem, nem csak automatanak, hanem "embernek"; nyilvan az volt a duma: sorry for the inconvenience, és utánanéznek
-
donat_sz
senior tag
Az elmúlt 1-2 héten számoltam és írtam le, hogy a feltöltés-atvaltas-kiutalas eseten milyen összegeknél melyik csomag a nyerő. Nézd vissza.
~750e-ig az ingyenes revo, ha a parodnak is van, akkor 1.5m ;-) Utána a zen nagyobb csomagja volt emlékeim szerint a nyerő..
Ha csak egy utolsó váltás, akkor a régi gold egy-két havi díjjal is nyerő lehet ha az ingyenes revo limit felé mész. -
Somatom
veterán
Revorol tudnék Zen -re ingyen Eurot küldeni Sepa utalással?
-
-
avl
senior tag
ma meg tudtam nézni, sajnos nem vagyok (pillanatnyilag) ebben oly szerencses, mint aki forumtarsnal maradt a 0% feltöltesi dij, nalam is megvan a top up-ra a 0.3% dij.
Revo-nal meg a hetvegi dij
bankom hetvegen nem mutat "egyedi aras" konverziot #82433 és #82435majd hetfön megmérköztetem öket, hogy különbözö összegeknel mi adodik
...esetleg van konszenzus, hogy mi a nyerö (összegtöl függöen, mert gondolom 350e alatt a Revo, stb.) ?
vagy ilyen a rengeteg valtozó miatt nincsen/nem is lehet -
tlac
nagyúr
pont fordítva, csak hébe-hóba váltok (ezért nem éri meg a drága havi díj), arra elég is lett volna az 5000-es limit a legtöbb esetben
de hogy lett ma egy kevésbé rossz forint árfolyam, lehet még most utoljára, amíg él a keret, meg nem megyünk új "csúcsokra", elhasználnám
-
tlac
nagyúr
hogyan tudok revolutról olcsón átvinni forintot zenhez?
kártyás top up az drága a zen-nél
utalásra csak a switf-et ajánlja fel, az is drágának néz ki revolutnál -
zerodot
aktív tag
Topupra van extra díj okt.10-től, exchangre nincs (5k alatt) goldban. Ott van a link a mailben a táblázatra, abból látni. Ami az okt 10 rész alatt szerepel, az akkortól érvényes.
Amúgy meg egyszerűen le lehet ellenőrizni, ahogy vnorbi is írja; és nem csak a topupot, hanem a váltást is (nem kell hozzá egyenleg, bármilyen összeget be lehet írni). -
vnorbi
aktív tag
A top upot meg tudod nézni már most is. Ha elkezded beírni az összeget, amivel feltöltenéd, akkor alatta kiírja, ha számolna fel rá díjat.
-
avl
senior tag
válasz
pictigjis
üzenetére
egyetértek ...részben

semmikeppen nem egyertelmü
okt 10: "we’re introducing additional processing fees for top-ups" az "introducing" interpretalasa kerdeses: bevezetik es ervenybe is lep, vagy csak bevezetesre kerül, datum ismeretlen
legalul ugye "egyertelmü" a mondat: "the new pricing that will take effect from November 27" itt szerintem nincs interpretalasi kerdes, az uj árazás nov.27-töl ervenyes, effektiv; azaz pl. ma sem, es nov. 25.-en sem
...ha odakerülök, hogy top up es exchange, es nekem többletdij lesz, akkor diszkutalok velük
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi