Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Összefoglaló nincs, a keresés nem hozott eredményt és a válaszokból úgy tűnik, hogy nem olyan triviális a dolog. Szóval, miért is ne lehetne az első lépés ez a topik?
Amikor okoskodó topiktársak nem tudják a választ, akkor szoktak a guglival, meg a support -tal dobálózni. -
Somatom
veterán
Hétvégén szeretnék előre váltás nélkül vásárolni. Eurót töltenék fel és svájci Frankban vásárolnék. Lehet ilyet?
-
vnorbi
aktív tag
válasz
donat_sz #279 üzenetére
TERMS AND CONDITIONS OF THE PROMOTION:
"The 2 MONTHS ZEN FOR FREE Promotion means that the date of collection of the next subscription fee from the User's account is postponed by a full 2 months, for example, a fee that should have been collected on August 5, 2022, will not be collected until October 5, 2022."
(A kiemelést én raktam bele, ez a rész és a példa zavart meg).
Kicsit túlgondoltam, nem az augusztusi díj lesz áttolva októberre, hanem augusztusról októberre lesz áttolva a következő terhelés időpontja. Így lesz két ingyenes hónap. Legalábbis most így értem
-
vnorbi
aktív tag
Végül nem úsztam meg az ingyenes időszakban az elmulasztott díj terhelését. Ma küldtem be pénzt, abból lerántották a júliusi díjat, amit augusztusban elmulasztottak. Nálam a következő elvileg az októberi díj lesz novemberben (vagy ha csak halasztás van ingyenesség helyett, akkor 3 havi díj egyben novemberben).
-
bigdady
nagyúr
up
-
avl
senior tag
jol latom, hogy havi idöszakonkent (nem naptari honapok feltetlenül)
2 SEPA utalas ingyenes ZEN-röl (pl. Random Capital-ba) ? -
vnorbi
aktív tag
Ha tényleg mindenkinél elérhetetlen a váltási limit, az lehet számolási hiba náluk. A havi számlakivonatokon nálam mindenhol az szerepel a váltásoknál, hogy 1 HUF = 0.000000 EUR (a konkrét váltást részletező dokumentumban jó érték van). Ha a hibással számolnak, amikor a limit elérését nézik, akkor HUF->EUR váltások mindig 0-t mutatnak...
-
pictigjis
őstag
válasz
zsola400 #268 üzenetére
elobb-utobb szamol. mondjuk ugy, megtortenhet, hogy egy nap feltoltesz 6-7000 eurot aprankent, meg se nyikkan, de masnap mar keri a fee-t. nem realtime a rendszer. tul nagy osszegu kartyas feltoltest azonban blokkol a rendszer, kezdetben volt, hogy egyszerre felmilliot se tudtam feltolteni. illetve lehet 24 oras feltoltesi limit is, amikor egyszer csak mar nem tudsz tolteni, amikor meg ujra, mar kerne a fee-t
a valtas kerete eddigi tapasztalataim alapjan pedig valojaban tullephetetlen, meg soha nem kert felarat, pedig par hete spekulativan durvan valtogattam odavissza az eur/usd part. a zen mar csak ilyen rapszodikus, a havi dijat is random vonogatja, lehet, nem csak havi egy forintutalasod lesz ingyen stb. de mindig annyi az annyi, ami a kijelzon van, nincs utolagos meglepi
-
zerodot
aktív tag
Én az appban sehol nem találtam ilyet, de attól hogy én nem látom, még lehet valahol elrejteve... Revo esetén sem olyan egyszerű elsőre megtalálni.
BTW ha kérdés nélkül is megtaláltam volna, akkor nyilván nem kérdezek... Szóval egy ilyen választ tök értelmetlen volt ideírnod.
-
zerodot
aktív tag
Zen appban látni valahol mennyit használtam már el a havi topup és fx limitemből? Pl. ahogy a revonál is meg lehet nézni ez utóbbit. Vagy topupnál/váltásnál, ha már túllépném, akkor kiírja a díjat amit felszámolna még jóváhagyás előtt?
-
zerodot
aktív tag
válasz
zsola400 #252 üzenetére
Nem SWIFT utalásnak számít a forintutalás? Csak mert abból havi 1 ingyenes, szóval akkor elvileg nem számít milyen országból regelsz.
moma: az 1 eurós verzióban havi 5000 eurónyi pénzt át tudsz váltani költség nélkül (kb. Revo árfolyamon), úgyhogy ha eurból indulsz, akkor érdemesebb lehet SEPA-val beutalni az eurót zen-re, és ott váltani. Forinttal ugye csak a kártyás topup lenne ingyen, de arra 3000 eur az ingyenes limit. -
moma
őstag
Köszi mindenkinek
Hosszú távra nyitnám, akkor ez azt jelenti, ha jól értem, hogy az 1euro havi díj az mindig lesz? Szóval Zen-ből ingyenes verzió nincs? (kivétel ezaz akciós két hónap)
Meg ezt, hogy magyar legyen a zen ez mit jelent? azt írja a fenti linken, hogy több iban fiók egy csomó pénznemben. de ez azt jelenti, hogy sok lehetőség van, de egyben lesz az IBAN és ezért csak akkor megy ha az a forint, künben SEPA utalások lesznek?
-
vnorbi
aktív tag
Nem rémlik, hogy lett volna róla szó korábban, de most akciós időszak van, októberig nincs díjterhelés. Küldtek róla e-mailt augusztus elején, de van róla letölthető pdf is.
Bár nekem még kétséges, hogy ez mit is fog jelenteni. Egyrészt két havi ingyenességről van szó, később meg azt írják, hogy az aktuális díj levonása "tolódik" októberre. Ebből még az is lehet, hogy nincs is semmi ingyenesség, csak halasztott díjlevonás lesz. Mindenesetre nekem augusztusban, amikor töltöttem fel rá pénzt, nem vonták le a júliusi díjat, de amikor júliusban töltöttem rá, abból egyből levonták a júniusit (0-s egyenlegem van, amikor nem használom, akkor is, amikor esedékes a díjlevonás, ezért nálam alapból egy hónap csúszás van).
-
moma
őstag
Sziasztok. Zen-nel az megoldható, hogy ide mozgassak forintot holland revolutomról, és ezt magyar számlámra, költség nélkül? sajna revolutnál ez fizetős direkten.
-
Fifi
őstag
Ha valaki nem nézte volna mostanában az appot vagy elsiklott a kiküldött e-mail mellett:
Double cashback weekend
From12 August 5:00 pmam to 15 August 9:00 am (GMT+2) all our cashback offers will be doubled. This means you’ll get twice as much money back to your ZEN account for shopping at our partner stores.Cashback offers can be found in the ZEN.COM app. Swipe left to the Zenefits section and tap on Instant cashback to display them. Keep in mind that cashback works only with provided links and by paying with ZEN Mastercard.
-
zerodot
aktív tag
Egyelőre nem nagyon használom, pénzváltás miatt regeltem, mert már kifutottam volna a havi Revolut keretből. Erre teljesen jól működött, ami külön tetszett, hogy nagyon gyorsan ment minden, reg+verifikáció pár perc, már dobta is a virtuális kártyát, topup, váltás, vissza-topup Revolutra pikk-pakk megvolt szerintem max. 15 perc alatt az egész.
-
dredjudge84
őstag
így kezdődött a sztori:
"Zen meghívót tud valaki küldeni? Ha egyáltalán van valami ref bonus most..."
Az hogy én találtam egy olyan kódot anno, ami adott eurót az egy dolog. Ti azt állítottátok, hogy nincs ref kód. Én küldtem egy videót, ahol mutatják hogy van, igaz az nem ad pénzt, csak 90 nap free-t.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #242 üzenetére
Na de már ne haragudj de te azt írtad hogy kaptál 10-15 eurót... itt most ezen van a hangsúly... én is kértem volna egy screen-shot-ot, pont annyi idő lett volna berakni mint tépni a szádat, de te azt valamiért nem akarod, inkább felháborodsz...
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84 #242 üzenetére
na tessék, mégsem fejezted be... azt írtad, kaptál 10-15 eurót. kaptál? nem. hülyeséget írtál? igen. a promókód és a referral kód, amit zerodot eredetileg keresett volna, egyébként is két különböző dolog. kérlek, tényleg ne válaszolj, mert ebből nem tudsz kijönni jól
én - veled ellentétben - TÉNYLEG befejeztem
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84 #240 üzenetére
akkor minek válaszoltál? hülyeséget írtál, és ahelyett, hogy elnézést kérnél, velem foglalkozol. engem ugyan nem érdekel, szóval még egyszer: higgadjál le
-
unicumnext
aktív tag
válasz
dredjudge84 #223 üzenetére
Nálam most a BBs kártya adta meg magát 3ds az ügyfélszolgálat szerint
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84 #237 üzenetére
azt allitottad, penzt is kaptal. hat ugye megsem
nem kell idegeskedni, de nagyot mondani es "ugy emlekszemezni" sem, mert fo a pontossag. nyugi van, az ilyen szanalmas reklampromokodok senkit nem erdekelnek
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84 #235 üzenetére
hol a screenshot arrol, hogy penzt is kaptal? a szoveg alapjan ez a kod csak arra volt jo, hogy 90 napig legyen ingyen a zen 30 helyett
-
dredjudge84
őstag
Itt a videóban van promo kód. Ha jól rémlik, ezt használtam én is, kérdés még működik-e.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #232 üzenetére
Akkor gondolom könnyedén vissza is tudod keresni a számlatörténetben és tudsz róla egy screenshot-ot csinálni
Engem is érdekelne mert én sem hallottam még REF linkről.
-
zerodot
aktív tag
válasz
dredjudge84 #228 üzenetére
Hmm, akkor lehet érdemes lett volna keresgélni. Mindegy, regeltem én is kód nélkül.
Amúgy marha gyorsan ment az egész, 1 perc alatt megvolt a verifikáció is.
-
dredjudge84
őstag
Volt egy időben. Én kóddal regisztráltam, egy yt videó alatt volt, úgy másoltam be. Tíz vagy tizenöt eurót kaptam tán, már nem emlékszem pontosan.
-
zerodot
aktív tag
Zen meghívót tud valaki küldeni? Ha egyáltalán van valami ref bonus most...
-
dredjudge84
őstag
válasz
unicumnext #221 üzenetére
Nálam nincs gond. Uc és wise kártyáról egyaránt megy rendesen.
-
ACE-
addikt
válasz
unicumnext #221 üzenetére
Milyen mizéria?
-
McAdam6
aktív tag
Mennyi idő alatt szokott megjönni a fizikai kártya ?
-
dredjudge84
őstag
Udv!
Ha épp nem vagyok elofizetve egy csomagra sem, a kártyás vásárlás az működik? A fizikai kártyára gondolom.
-
ACE-
addikt
Csak nemzetközi átutalás játszik Ft esetében... ami nagyon drága lehet bankonként... de lehet hogy még mindig jobban megéri mint a 0.5%... de még jobb ha van egy rokon ismerős barát, aki regisztrál, oda tudsz feltölteni, átváltod euróra, és azt utalod át a másik ZEN-edre SEPA-val.
-
avl
senior tag
köszi,
tehat elsö honapban vagy 5€ havi diju "platina" csomagban 5000 €-ig ingyenes, felette 0.5%,"gold" csomagban pedig 3000 €-ig ingyenes, felette 0.5%
a honapot naptarira ertik, vagy mikortol a szamla megnyitasra került ?
utalni szoktatok ra (HUF-ot) ? sima es ingyenes menet ? (ha magyar bankom es csomagom nem szamitana fel dijat)
-
avl
senior tag
meglepödtem: akartam - a honapban sokadszor - ZEN-re HUF-ot feltölteni, de lett volna díja, mert átléptem valami küszöböt
ez köztudott (es csak nekem uj) ? havi hany db feltöltes ingyenes ?
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #212 üzenetére
Talán majd kiheverem, de Te a szarrágásodat soha.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #210 üzenetére
Na, gratula, akkor több 100 Ft-ot megspóroltál...
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #208 üzenetére
De le is mondtad az árképzési tervnél? Mert én nem, viszont nem volt egyenleg, amiből levonták volna. Aztán egy nap amikor váltottam, szépen váltott magának forintot euróra, és visszamenőleg levont valami 5 havi díjat...
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #206 üzenetére
Teljesen mind1, a vásárlói védelem már első hónaptól él. Vagy a rendelés, és a visszaigénylés között volt olyan hónapod amikor nem fizetted az 1eur-t? Gondolom az Alis vásárlás a Zen kártyával történt.
-
dredjudge84
őstag
A zen care alá tartozik mindegyik. Axa intézi.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #204 üzenetére
Azért a kettő nem ugyanaz, vagyis a vásárlási védelem meg a plusz 1 év gari, azt ugye vágod?
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #200 üzenetére
Honnan tudod? Gariztattál valamit?
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84 #200 üzenetére
ez annyira magyaros, ne haragudj
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Óra topik
- Külpolitika
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest