Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #699 üzenetére
Arra tippelek hogy regisztrációnál működik, vagyis csak új reg-re jó...
-
dredjudge84
őstag
-
Oliverda
félisten
-
zsola400
aktív tag
válasz
dredjudge84 #695 üzenetére
Van még valami előnye Zen-el vásárolni Alin? Régebben volt 2-4(8)% visszatérítés, de már ez sincs.
-
dredjudge84
őstag
válasz
dredjudge84 #689 üzenetére
Ma is akartam vásárolni Alin. Csak HUF egyenlegem volt, és not enough balance hiba lett. Előre váltás után egyből sikerült fizetni. Na mindegy ez van.
-
Ma regisztráltam ide, kaptam is egy virtuális kártyát. Hozzáadtam a Google Pay-hez, tudtam is vele fizetni. Viszont ha kérne PIN kódot, akkor azt hol találom meg? Vagy kér egyáltalán bármikor?
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #690 üzenetére
Ha tartozik a kártyához PIN kód, akkor miért is ne?
-
dredjudge84
őstag
Google walletbe téve telefonnal érintve paypass automatánál tudok kp-t felvenni?
-
dredjudge84
őstag
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84 #687 üzenetére
-
Fifi
őstag
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Szeptemberben megyek Erdélybe. A kérdésem hogy ha van usd a számlámon., és nem váltom át lej-re, akkor ha vásárolok kártyával automatikusan vált, vagy kell előre váltani?
-
RBJ
addikt
Na megvolt az első készpénz felvételem olaszba vele. Hibátlan.
-
ACE-
addikt
válasz
szabi__memo #681 üzenetére
Szerintem ha csinálsz, akkor ki fogja írni előtte, hogy ingyenes-e, vagy nem...
-
RBJ
addikt
Fizikai kártyám ma jött meg. Kis csini.
Mondjuk ha azt nézem lassan a fizikai kártyának semmi
Értelme max készpénzfelvétel. -
RBJ
addikt
Zen felhasználó lettem hadjlegyenjovana alapon.
Tetszik az egyszerű koncepció de valahogy mégis marja a
Szemem a design. Revolut VS zen ki hogy látja?
Másik dolog ami miatt bejovos a bybit, binance kiutalás zen profilra százszor gyorsabb mint a sepa. -
Tsabee
csendes tag
-
Tsabee
csendes tag
Revolut topicból Oliverdatól kaptam az ajánlást ide. Hektikusan, de aktívabban használnám váltásra és kerestem alternatívát a Revo helyett, mert az 1-1,4 huf-os középtől való távolság mindkét irányba jelentősen megdrágítja a használatot a kezdeti 10-20 filléres kedvező váltástól.
Bázis a huf, így vagy usd, gbp, eur leváltása a cél huf-ra vagy fordítva és huf váltása a 3 devizára.
Az én esetemben egyértelmű a Platinum csomag választása fix 6,9 eur havidíjért.
A platinumosoktól kérdezem a market rate +0% az a valóságban milyen átlag spreadet jelent huf esetében, itt a Zennél banki nyitvatartás alatt, amikor bankközin is a legkisebb a spread?Másik pedig a be-kifizetések költségei nem igazán egyértelműek számomra.
Például Visa, Mastercard: free up to 4%. Itt Revoról feltöltés huf, eur, gbp, usd megállna a tapasztalatok alapján 0%-on illetve magyar bank huf feltöltése is?
Ha ez ingyenes akkor a beutalás nem is lényeges mert kártyáról megvan.Kiutalás huf-ban az amivel számolhatok költség, ha jól értelmezem SWIFT 0,1% +3 eur, de gyorsabb, mint a Revo vagy, ha nem akarok költséget fizetni és nem sürgős akkor visszatöltöm a Revot és onnan én ingyen utalok haza, csak általánosan 2 nap alatt érkezik meg.
Ezekre, ha lenne megerősítés vagy cáfolat azt megköszönöm.
-
ACE-
addikt
válasz
Oliverda #661 üzenetére
Jaa, hát akkor ez elég hiányos infó, mert minden kártyával lehet készpénzt felvenni, csak ugye nem mindegy mennyiért. Azt hittem arra célzol, hogy ingyen lehet, mert általában az ingyenesség szokott a legnagyobb előny lenni. A ZEN-re előfizetésben nem látok per pillanat túl sok értelmet, de persze ez függ attól is ki mire használná...
-
Oliverda
félisten
Ha valaki érdekel: Zen virtuális kártyával lehet kp-t felvenni Apple Pay-jel (is).
-
szabi__memo
nagyúr
Valószínűleg nem, gondolom nem véletlenül nincs ott, hogy legalább a csere ingyenes és a létező mellé a 2. fizetős csak. Elég gáz azért ez a hozzáállás. Engem meglep. Bármilyen rajtad kívülálló ok miatt kellhet egy kártyát törölni/visszavonni. Fizikaira még nagyjából oké is a költség felszámolása, meg egy magyar cégtől nem is lenne furcsa, de ilyen Revolut, Wise mellett nemzetközi piacon azért elég az egy virtuális kártyáért
-
ACE-
addikt
válasz
szabi__memo #656 üzenetére
De Te magad írtad, hogy már van egy kártyád. És az első ingyenes. Szerinted ha törlés után mindig lehetne ingyen újat csinálni, akkor lenne ilyen szabály?
-
-
ACE-
addikt
válasz
szabi__memo #654 üzenetére
-
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok!
Le tudom ingyen cserélni a virtuális kártyát? Annyit látok, hogy az első ingyenes utána €5. Na de ha törlöm a régit akkor az új az elsőnek számít vagy nem?
-
Oliverda
félisten
-
Melinka
friss újonc
Sziasztok! Tudnátok valamit mondani nekem a zen- röl?
-
pictigjis
őstag
válasz
pictigjis #648 üzenetére
aki akar maganak nehany vidam pillanatot, nezzen majd ra, mit mutat az app szombaton es vasarnap
na, csak le kellett irni es megjavitottak... most hetvegen kifejezetten jo az arfolyam, miutan az elmult hetekben hetvegere 25-30 forintos spreadek alakultak ki az euro eladasi es veteli arfolyam kozott
-
pictigjis
őstag
válasz
szabi__memo #647 üzenetére
teljesen mindegy, hany filler. a revolut "felara" is egyre nagyobb az aktualis bankkozi arfolyamhoz kepest, ha valami meg ennel is dragabb... szoval erted. nem volt ez mindig igy, meg nehany honapja is jobb arfolyamokat tudott a zen. ami igazan nevetseges, azok a zen hetvegi arfolyamai, aki akar maganak nehany vidam pillanatot,
nezzen majd ra, mit mutat az app szombaton es vasarnap -
pictigjis
őstag
most már feltöltötték újra a megfelelő helyre. de díjváltozás nincs, platinumban továbbra is ingyenes a feltöltés, moneyback kártyával jön az egy százalék is
379,51 forintba kerülne most egy euró a zenen, a revolut 379,36-ért adná - a revolut sem olcsó már, de a zen sajnos pláne nem
-
nesd
csendes tag
Hali! Van Zen-hez valami jó invite akció most? Regizni szeretnék.
-
pictigjis
őstag
válasz
pictigjis #622 üzenetére
ez a dokumentum azóta se frissült, viszont ha jobban megnézem, akár úgy is értelmezhető, ahogy Oliverda írta. vagyis hogy platinumban alapvetően marad az ingyenes feltöltés, csak a felső érték (például eu-n kívüli céges hitelkártya esetén) ugrik a duplájára. ami félrevezető lehet(ett), hogy amikor díjváltozásról van szó, akkor nem szerencsés a "from" és "up to" kifejezéseket együtt használni. de tényleg tudom úgy is nézni, hogy nem lesz érdemi változás, ez egy sima "-tól, -ig" is lehetett az összeállító szándéka szerint, és így értelmezve goldban (átmenetileg?) januártól lesz ingyenes feltöltési lehetőség
a jelenlegi árlistában szerencsésebb és egyértelműbb volt a tételes felsorolás
-
Oliverda
félisten
válasz
pictigjis #638 üzenetére
Meglepne, ha a csak SWIFT-en keresztül utalható, EU-n belüli nem eurós pénznemekre (HUF, CZK, PLN, RON) irreálisan magas díjat tennének, mert az gyakorlatilag egyenlő lenne a kapcsolódó piacokról való kapitulálással.
Egyébként régóta mondom, hogy a Revolutnál sem lesz örökké ingyen a kártyás feltöltés, pláne az ingyenes csomagban.
-
Fifi
őstag
válasz
Oliverda #631 üzenetére
A Golddal már most sem ingyenes a bankkártyás topup:
-
Oliverda
félisten
válasz
pictigjis #622 üzenetére
A 4.00% gondolom az üzleti hitelkártyákra vonatkozik majd, a konzumer kártyáké szerintem bőven 1% alatt lesz, vagy akár bizonyos összegig ingyenes is marad. Egyelőre elég kidolgozatlannak tűnik ez az emelés.
Mondjuk azt jó tudni, hogy jelenleg még a Golddal is ingyenes a feltöltés...
-
Fifi
őstag
válasz
pictigjis #622 üzenetére
Kaptál e-mail értesítést - én még nem - a változásról vagy ránéztél az oldalra és ott értesültél róla?
Kíváncsi leszek, hogy az ingyenes és a 4% közötti díjak felszámítása még részletezésre kerül-e később vagy ennyivel kell beérjük:
"Fee rate depends on the type of card (consumer, business), the country of issue of the card (European Economic Area country or non-European Economic Area
country) and the top up currency. The exact amount of the fee is presented in the application before each top up." -
pictigjis
őstag
azt hiszem, januártól annyi a zennek, brutális emelés jön a kártyás feltöltésnél - még platinumban is
-
VÁMpír
aktív tag
vajon USD alapú kártyával lehet top-upolni itt?
ja és a kártya UK-ban lett kibocsátva. azt nem tudom EEA-nak számít-e náluk? mert akkor elvileg Platinumban 0% lenne a díja. -
Fifi
őstag
Sziasztok!
Nem leltem sehol (Detailed pricing, Terms and Conditions), hogy platinum planban lenne top-up limit. A debit kártyámon nincs limit, bank azt mondta nem is látszik a bankkártyás tranzakcióra kérés. 2 részletben sikerült a feltöltés.
Lehet valami fair use policy, amit nem találtam meg?
-
TBMC
addikt
Sziasztok!
Valaki probalt mar esetleg zen virtual kartyaval revolutra topupolni? Ha igen, mukodik?Elore is koszonom!
-
-
doxa
tag
buta kérdés:
erre a zen-re paysafecarddal lehet feltölteni? -
McAdam6
aktív tag
Nyaralásra Zen kártyán vinnék eurót. Normál MC-kártyként használható, vagy valamire oda kell figyelni ?
-
mjuti
tag
Sziasztok!
Ha goldbol downgradelek free csomagra, akkor mi lesz a goldban ingyenes fizikai ( plasztik ) kartyaval ami ugye a freeben nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztrofotózás
- iPhone topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Jelszókezelők
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest