Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
Valaki mintha kereste volna utóbbi időben a Xiaomi Mijia hő és páratartalom mérőket, most megint akciós a 3-mas csomagban.... [link]
-
bl4ze
veterán
Sziasztok,
Van valaki akinek van előfizetéses Mi Home vevs-e ?
Nekem 3 napja frissítést jelez, de ha indítom akkor csak "Checking..." pörög végelátlatatlanul...
Online pedig látszik van fent új verzió, update : MiHome_6.5.700_63911_vevsVan ötlet mi lehet, másnak is ilyen ?
-
-
Cyrin
addikt
Van egy xiaomi 1080 kamera otthon, amit látok is a telefonról.
De azt szeretném hogy a párom is lássa az ő telefonjáról.
Na ha ő hozzáadja, akkor nálam eltűnik a kamera az alkalmazásból.
Hogy lehet ezt megoldani? -
bb71
őstag
Az itteni szürkeállomány hátha tud segíteni, ugyan Tuya...
Tuya smart socket BLE verzió, hogy kell hozzáadni a telefonhoz, hogy ne kelljen neki internet?
Egyszer régebben - 1-2 hónapja - sikerült, de most nem tudom hogy kellene és akkor hogy csináltam. Hozzáadom, wifit kikapcsolom, utána már panaszkodik, hogy elérhetetlen, pedig bluetoothon adtam hozzá manuálisan.
-
user12
őstag
válasz
nelsonmanian #4885 üzenetére
A hozzáadással nekem nem volt bajom, egyedül az , amit írtam, hogy naponta újra kellett indítani (manuálisan), mert nem volt elérhető. A hálózaton jelen volt, de nem lehetett elérni se otthonról se távolról.
A fw downgrade-t a Dsmartlife videója alapján csinálod?
Szerintem nem lesz hozzá új szoftver, mintha valahol azt olvastam volna, hogy kifutó modell. -
bupemko
senior tag
Synology alá nem tudod felvenni a Xiaomi kamerákat, nem tudják az ONVIF szabványt. Viszont ha teszel kamerába SD kártyát, akkor el tudja menteni a kamera NAS-ra a felvételeket, kérdés, hogy ezt utána be tudod-e importálni a Synology alkalmazásba, ezt még nem próbáltam (élő felvételekhez ez biztos nem jó, de archívum tallózására esetleg).
Macs_70: minimális forgalmat generál, mert ugye tartja a kapcsolatot a központi szerverrel a felhőben, amin keresztül eléred. Gondolom ha veszel hozzá felhő tárhelyet, akkor több forgalmat generál, mert felhőbe menti a felvételeket. Továbbá felhő tárhely nélkül is ha beállítasz NAS-t, akkor oda is időközönként menti a felvételeket (ez csak helyi hálózati forgalom, ha a NAS-sal egy hálózaton vannak).
-
nelsonmanian
senior tag
Nálam miutan átállítottam a szervert kínairól lengyelre (mivel ha magyarra állítottam nem jelent meg a kamera a kiválasztásnál) megszűnt a probléma.
Nálam fw downgrade nem működik, pedig mindent a leíras alapjan csinálok. De annyira nem akarom
visszanézegetni realtime a felvételeket, úgyhogy annyira nem zavar. Lassan kiadhatná ak egy újat, amivel működik és akkor ez is működne -
user12
őstag
Sziasztok
Aki Mi Home Security Camera 1080p (Magnetic Mount)-t használ és
- Buffering xx%
- nem offline, de az alkalmazás nem kapcsolódik hozzájelenséget tapasztal - a megoldás az, hogy a DHCP címet jó hosszú (pl több hónap, egy év, stb) időtartamra kell kiosztani a kamerának - mert minden bizonnyal a DHCP cím megújításnál halálozik el a szoftvere vagy ez okoz olyan dolgot, ami kiváltja a fenti jelenségeket.
Nyilván nem szerencsés a hálózat minden kliensének ilyen hosszú bérleti időt adni, így ez inkább csak ott járható út ahol
- lehet definiálni több DHCP tartományt
- az egyes eszközök esetén megadható egyedi DHCP szabályIlyenek pl DDWRT, Tomato firmware-k, Mikrotik, Ubiquiti routerek. Valószínűleg működik még más gyártók eszközeivel is, utána kell nézni a menüjében.
-
A Xiaomi kamerák generálnak hálózati forgalmat, amikor éppen nem nézek rájuk?
Köszönettel: MaCS
-
Remade
újonc
Hát ezt most annyira nem értem . De ha az kérdés hogy van e bennük akkor van mert eddig működött is tökéletesen csak valamiért most állt le.
-
huan
őstag
A surveiilance támogatja a xiaomi kamerákat?
-
tlala
addikt
Ha valakit érdekel egy 0 perces Xiaomi/Mijia okostermosztát kínai beszerzési ár alatt, az megtalálja a hadrdveraprón.
-
Remade
újonc
Sziasztok!
Van a lakásban pár kamera (több fajta is Mi Basic, Mi Home 360 és Magnetic Mount is). A Basic és a 360 két napja nem vesz fel mozgásokat (surveillance be van állítva 0-24-re és érzékenyre). Más is tapasztalt ilyet? Van megoldás?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Tudom, hogy ez Xiaomi okos otthon topic, de világításból próbálta valaki a Phillips rendszerét?
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Xiaomi Home appal használok több kamerát is:
- 1db Mi Basic 1080p
- 2db Mi Home Security Camera 360°
- 1db Imilab EC3-at.Hónapokig gond nélkül ment minden, viszont az Imilab kamera múlt héten eltűnt az appból. Hozzáadtam újra, majd megint eltűnt egy nap után. Ötlet, hogy ezt miért csinálhatja?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Abszolút kezdő vagyok ebben a témában.
Telefonnal le és fel tudom kapcsolni a világítást, ha veszek okos izzót? Vagy olyan lámpa is kell?
-
ddudas
tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Jól értem, hogy a Mi Smart Home Hub (Gateway v3) ugyan Apple HomeKit kompatibilis, viszont ettől függetlenül csak a HomeKit kompatibilis eszközök lesznek elérhetők az Apple Home-ban? Ezek pedig egyelőre csak Zigbee-s eszközök, tehát jelenleg semmilyen BLE eszköz nem támogatott (talán max 1 hőmérő) és nem is kerül be így az Apple Home-ba?
-
user12
őstag
válasz
petyus_ #4865 üzenetére
Köszi a választ neked is és nelsonmanian-nak is.
Régiónak Hungary van választva, a kamera látszódik az eszközök között folyamatosan, azzal nincs gond.
Firmware a gyári van rajta, azt már korábban írták, hogy a 4.0.9 nem jó. A 4.0.5-tel megy a rögzítés ha folyamatosra van állítva (az Only record when motion detected opció azzal se megy).
Van 360-as kameránk is, azzal viszont semmi gond nincsen. Ugyanúgy magyar régión van. Soha nem megy offline-ba, mindig lehet élőképet nézni rajta. -
nelsonmanian
senior tag
-
user12
őstag
Sziasztok
Használ valaki 1080p Magnetic mount kamerát?
Normális jelenség az, hogy néhány naponta eljátssza azt, hogy látszólag kapcsolódva van a wifi hálózatra, de valójában 0/0 Mbps a sebesség és vagy offline-nak mutatja vagy ha meg akarom nézni az élőképet, 10%-ig eljut a pufferelés, majd 0, megint 10 és 0.Köszi előre is.
-
A.M.D.
csendes tag
Sziasztok. ISMÉTELT KÉRDÉS, VALAKI PLS HELP!!
Már megint meg vok lőve egy kicsit.
Van egy Aquara Hub-om DGNWG02LM, amivel az eddig használt eszközök mentek.
(Bár olvastam olyat, hogy fel lehetett tölteni rá egyedi mp3-at, de ez nem sikerült)
Vettem mellé egy Xiaomi Hub-to (zndmwg02lm), mert vannak bl-es hőmérőim is.
Viszont a gondom, hogy a Xiaomi Mi Smart Speaker (QBH4190GL) egyszerűen nem tudom hozzáadni, nem találja. próbáltam Kínai régióval, USA régióval, de sehogy se megy. Jelenleg a Magyar Home app-ot használom android telón. Esetleg valami megoldás????
A google home app-al viszont egyből megy, de ott csak korlátozott számban látom az eszközeimet.
Köszi előre is. -
humigabi
aktív tag
válasz
farkas26 #4834 üzenetére
Szia!
Ablakérzékelőm nincs, de biztosan azt is jól be lehet állítani a MI Home-ban. Viszont Mop Pro porszívó és légtisztító, illetve hőmérséklet páratartalom érzékelő és párásító össze van hangolva és tökéletesen működik. Porszívózás indul, bekapcsol a légtisztító, leállásnál kikapcsol. Párásítót pedig az érzékelő vezérli, ami több méterre van a készüléktől, így a szoba levegőjének valós páratartalmát figyeli.
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Erre esetleg tudja valaki a választ?
[link]
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest